ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ HF

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση-βόμβα Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα: «Θα γίνουμε ασπίδα της Ελλάδας εάν…»

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως και την εσπευσμένη πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα, στην σκιά των σοβαρότατων εξελίξεων στην Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή. Μέχρι πρόσφατα και μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ρωσία είχε χαλαρώσει το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, αφού και στην Ουκρανία είχε κυβέρνηση φίλα προσκείμενη ειδικά στο ενεργειακό παιχνίδι. Σήμερα, το HellasForce αποκαλύπτει την πρόταση βόμβα της Ρωσικής πλευράς που πιθανά να σοκάρει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι Ρώσοι γνωρίζουν πιο πολλά από όσα πιστεύει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Γιατί τον Τσίπρα.
Οι Ρώσοι προσέγγισαν τον Τσίπρα ως εν δυνάμει πρωθυπουργό γιατί πιστεύουν ότι έχει τις λιγότερες δεσμέυσεις με την Δύση (ΗΠΑ – Γερμανία). Οι όποιες «υποχρεώσεις» έχει αναλάβει δεν είναι προσωπικές, αλλά προϊόν συνεννόησης στελεχών του που δεν μπορούν να δεσμεύσουν σε καμμιά περίπτωση τον ίδιο. Σε αυτά οι Ρώσοι δίνουν μεγάλη σημασία καθώς ένας πολιτικός που ελέγχεται π.χ. για ευνοϊκή συμπεριφορά στην Siemens, θα είναι πάντα υπόδουλος και εκβιάσιμος από την Δύση.

Το άγνωστο φιάσκο με Τουρκία και η απειλή Ρωσοτουρκικού πολέμου.
Ελάχιστοι γνωρίζουν τις μυστικές συνομιλίες σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που ολοκληρώθηκαν πριν από 48 ώρες. Η Ρωσική πλευρά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ερντογάν παραμένει πιστός σύμμαχος του ΝΑΤΟ παρ’ όλους τους λεονταρισμούς και θα αποτελέσει βασικό βραχίονα σε κλιμάκωση της κρίσης.

Η Ρωσία απείλησε ανοιχτά την Τουρκική πλευρά για την τουρκική εμπλοκή στην Συρία και διεμήνυσε πως εάν επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά στην πόλη Κεσάμπ, η Ρωσική αντίδραση θα είναι σκληρή. Αυτή η παράμετρος ήταν που έκανε τον Κέρι να μιλήσει για το αδιαπραγμάτευτο της εδαφικής ακεραιότητας του ΝΑΤΟ, εννοώντας βέβαια την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας ως χώρας μέλους του ΝΑΤΟ για να καθησυχάσει τον Ερντογάν ως προς τις Ρωσικές απειλές.

Γιατί την Ελλάδα.
Οι προφανείς λόγοι είναι οικονομικοί. Οι αφανείς είναι γεωπολιτική και θέλουν την Ελλάδα αντίβαρο στην Τουρκία. Μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, η ασφυξία ως προς την εξαγωγή των φυσικών πόρων της Ρωσίας είναι εμφανής. Οι αγωγοί της Ουκρανίας δεν μπορούν πλέον να υπολογίζονται ως αξιόπιστη λύση, ακόμα και αν οι Ρώσοι υποκύπτουν στον εκβιασμό και στην ουσία δίνουν δωρεάν το Ρωσικό αέριο στην Ουκρανία, ώστε να μην διακοπεί η ροή προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό καθιστά την πολιτική των αγωγών που είχε εγκαινιάσει ο Πούτιν με τον Κώστα Καραμανλή ως μονόδρομο. Για την ακρίβεια, είναι θέμα ζωής και θανάτου η ολοκλήρωση του Southstream αλλά και του Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, όχι όμως με τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη φορά. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λαθών και χαλαρότητας αφού η Ουκρανία θεωρείται χαμένη υπόθεση.

Γεωπολιτικά, η Ρωσία δείχνει να σώζει την Συρία, η αστάθεια όμως που επικρατεί την έκανε να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Αίγυπτο και να ξεκαθαρίσει στο Ισραήλ ότι δεν θα ανεχθεί πλέον οποιαδήποτε ενέργεια κατά της Συρίας ή της Αιγύπτου. Σε αντίθεση με τον Ερντογάν, το Ισραήλ υπάκουσε στις Ρώσικες εντολές και σταμάτησε κάθε εμπλοκή στην Συριακή κρίση παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Σαουδική Αραβία. Φαίνεται πως ο Πούτιν είχε πιο ισχυρά επιχειρήματα απέναντι στην Ισραηλινή ηγεσία από τις βαλίτσες που έχουν προσφέρει οι Σαουδάραβες.

Στην Αίγυπτο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αφού ο στρατηγός Σισι έχει εβραϊκή καταγωγή, ενώ η Χαμάς τάχθηκε με το μέρος του Μόρσι και των ΗΠΑ στην πρόσφατη κρίση. Εάν ο Πούτιν εξασφαλίσει μία παρουσία στον Ελληνικό ζωτικό χώρο, τότε ελέγχει απόλυτα την Τουρκία, κυκλώνοντας στην ουσία τον βασικότερο Νατοϊκή απειλή για την χώρα του.

Το «πακέτο» Πούτιν στον Τσίπρα.
Άμεση επανέναρξη της πολιτικής των αγωγών, με την ευρύτερη δυνατή πολιτική αποδοχή σε περίπτωση εκλογής του Τσίπρα. Τα ανταλλάγματα θα είναι οικονομικά και πολιτικά σε επίπεδο εντός και εκτός Ελλάδος. Ο Πούτιν θεωρεί πως με μία γενναία είσοδο, θα βάλει φωτιά σε όλον τον Ευρωπαϊκό νότο που μαστίζεται, προσβλέποντας στην φιλική στάση της Ιταλίας και σε ενδεχόμενη επικράτηση της Λεπέν στην Γαλλία, έστω ως ρυθμιστή. Μία γενναία μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, θα είναι αρκετή για να επανεκκινήσει ολόκληρη την Ελληνική οικονομία, δίδοντας παράλληλα ανοιχτές πιστώσεις για αγορά πετρελαίου με ρώσικη εγγυοδοσία.

Σε πρώτη φάση δεν τίθεται θέμα εξόδου από το Ευρώ, εκτός εάν η ΕΕ εκβιάσει για την απόρριψη τέτοιας συνεργασίας, οπότε η Ρωσία θα εγγυηθεί το κλείδωμα της «νέας δραχμής» για να εμποδίσει την Αργεντινοποίηση σε μία τέτοια εξέλιξη. Ήδη η Βουλγαρία έχει ξεκαθαρίσει στην ΕΕ ότι θα προχωρήσει τον Southstream πασει θυσία. Το ίδιο θα γίνει και με τον Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη όταν υπάρξει κατάλληλο κυβερνητικό σχήμα.

Οι Ρώσοι προσφέρουν την δυνατότητα «γεωπολιτικής προσέγγισης» (έτσι θα τεθεί), που θα περιλαμβάνει προσφορά στρατιωτικού υλικού στα πρότυπα της Αιγύπτου «για την ανασύσταση των ενόπλων δυνάμεων που έχουν βληθεί από το μνημόνιο» εως και την δυνατότητα στρατιωτικής παρουσίας (αποκλειστικά στο Αιγαίο) με κοινοποιήσιμο αντάλλαγμα την Ρωσική εγγύηση στην ακεραιότητα της χώρας, γεωπολιτικά και οικονομικά! Κοινώς οι Ρώσοι προσφέρουν την δυνατότητα ανακήρυξης ΑΟΖ με στρατιωτική προστασία που όμως θα προβληθεί ως «πλαίσιο οικονομικού ανταλλάγματος» για την δημιουργία στρατιωτικής βάσης. Το διπλωματικό σημείο; Οι Ρώσοι θα εγγυηθούν την ύπαρξη και δυτικών εταιρειών στην Ελληνική ΑΟΖ, όπως ακριβώς έγινε με την Κύπρο.

Εξαιρετικά σημαντικό: Οι Ρώσοι γνωρίζουν τις τουρκικές βλέψεις στην Θράκη και με την συμφωνία Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, θα εγγυηθούν την αποτροπή οποιασδήποτε απειλής ή αλλαγής του status της περιοχής.

Τέλος, γνωρίζοντας την ανασφάλεια που θα αντιμετωπίσει ο Τσίπρας αυτές τις προτάσεις ή μέρος τους, οι Ρώσοι έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο εσωτερικής διασφάλισης το οποίο όπως πιστεύουν θα δώσει την αίσθηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως η όποια μορφή απειλής ενδέχεται να προκύψει, θα είναι διαχειρίσιμη, σε αντίθεση με τα γεγονότα 2007 – 2009. Οι Ρώσοι δεν θα θέσουν θέμα για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ καθώς έχουν ετοιμάσει και λύση που θα καλύπτει την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, στα πλαίσια συμμετοχής της Ελλάδας στην Ε/Α συμμαχία…

Αναμένονται όπως όλοι καταλαβαίνουμε, σημαντικές εξελίξεις για την χώρα μας.

Κατηγορίες:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ HF

Tagged as:

67 replies »

 1. Eαν η Ελλάδα η ο Τσιπρας συμβαδίσει με την Ρωσία , αυτή η πράξης θα ήταν η ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ του Ελληνικού Πνεύματος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ των αδυνάτων, αφου θα συνεργαζόταν με το έθνος που DE FACTO προκαλει τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ γειτονικών της κρατών οπως η Ουκρανία για να τα υποτάξει στην γεωπολιτική της ΚΑΤΟΧΗ, στερωντας στους λαους την Δημοκρατία και την Πολυκομματική Ελευθερία !!!

  Μου αρέσει!

 2. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Τσιπρας ηθελε να παει στην Ρωσια οπως πηγαινε παλια και ο Καρατζαφερης καθε τρεις και λιγο μονο και μονο για να προκαλεσει εντυπωσεις.

  Ολα οσα γραφονται στο σαιτ ειναι απιστευτα παραμυθια….Ο Πουτιν δεν θα δει κανενα Τσιπρα…..Τον Τσιπρα θα τον συναντησει μονο ο Λαβροφ και αυτο μονο και μονο γιατι το απαιτει το διπλωματικο πρωτοκολλο.

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΝΟ
  ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

  Μου αρέσει!

  • Αν γράψεις στο google Καραμανλής Πούτιν θα δεις χιλιάδες φωτογραφίες και Video του πρώην προθυπουργού με τον Πούτιν και ΟΧΙ με τον τότε ΥΠΕΞ της Ρωσίας. Γιατί λοιπόν με τόσο σιγουριά απορρίπτεις την συνάντηση ενός μελλοντικού (ισως) προθυπουργού που μπορεί γιατί οχι να είναι ο Τσίπρας με τον Πούτιν???? εεε

   Μου αρέσει!

 3. ΒΛΟΝΤΥΑ ΓΥΙΕ ΜΟΥ!

  ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΜΑ….
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟΝ ‘ΒΑΠΤΙΖΕΙ’ ΣΚΟΠΙΑΝΟ…ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΊ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.
  ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΣ’ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ‘ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ’ ΣΟΦΟΤΑΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ,ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΑΙΩΝΙΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΦΡΟΫΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΙΣΛΑΜ.
  ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΥΙΕ ΜΟΥ…
  ΕΙΘΕ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΆΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ Η ΠΑΛΛΑΔΑ!ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ…..
  ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΒΑΣΙΛΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ Θ’ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΞΑΝΑ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ!

  ΝΤΙΣΒΙΝΤΑΝΙΑ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΙΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ!ΝΤΙΣΒΙΝΤΑΝΙΑ!

  ΥΣ.
  ΤΟΝ ΜΑΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ‘ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ’ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ….ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ’ΨΑΛΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ‘ΣΚΑΡΩΣΟΥΝ’ ΜΙΑ ΝΕΟΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 1453….Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΑΓΙΠ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΥΡΛΑΝΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ…ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ‘ΕΣΘΗΡ’ ΕΜΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ…ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ‘ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ’ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ‘ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ’.ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΒΛΟΝΤΥΑ ΜΟΥ!

  Μου αρέσει!

 4. http://filosneoslaos.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ…… ΕΧΤΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΑ….ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ….ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…. Ο ΑΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΥΛΗ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ….ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΑΖ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΩΝ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ…..ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ….

  Μου αρέσει!

 5. Σημασία δεν έχει αν ο Τσίπρας είπε ή έκανε κάτι ή αν θα δει τον Πούτιν ή οτιδήποτε άλλο. Η ουσία είναι οτι το ανωτέρω δημοσίευμα κάνει μια αναφορά σε μία εκδοχή/σενάριο, αληθές ή όχι που θα έπρεπε η Ελληνική εξωτερική πολιτική να το έχει ήδη επεξεργαστεί και να έχει σχεδιάσει ανάλογες κινήσεις. Η πιστή όμως εξάρτηση της κυβέρνησης και η σχέσεις της με ΗΠΑ και Γερμανία δεν της επιτρέπουν να ασχοληθεί με αυτά παρά μόνο με την πιστή εφαρμογή των οδηγιών και απαιτήσεων των εντολέων της. Βέβαια όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα της κυβέρνησης και όχι του λαού. Η συνεργασία με την Ρωσία, στον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα, αποτελεί τον μόνο βασικό και σημαντικό αντίποδα απέναντι στους σχεδιασμούς καταστροφής της Ελλάδας. Εκείνο λοιπόν που χρειάζεται η Ελλάδα είναι, Έλληνες πολιτικούς, τολμηρές αποφάσεις, πατριωτικό συναίσθημα και πίστη στα πλεονεκτήματά της.

  Μου αρέσει!

 6. Ποιος ο Τσιπρας, το παιδι της νεας ταξης ? Γιατι τον θελουν για προθυπουργο οι αμερικανοι και εβραιοι? Γιατι τους προσκηνησε, και γιατι ειναι εθεος και αναπαγγελτος και αγραματος, αρα ελεγχομενος, το απολυτο τιποτα, αλλος ενας πνευματικα νεκρος. Ο Πουτιν και οι ρωσοι ειναι ορθοδοξοι, αρα θα κανουν τα παντα για να μην συνεργαστει η Ελλαδα μ αυτους.
  Στην Ελλαδα σημερα εισαι πολιτικος αν σ εχουν στο χερι τους, αλλιως τελειωσες.

  Μου αρέσει!

 7. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
  ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ.!!

  Μου αρέσει!

 8. Αφού γευτήκαμε τοοοοσα χρονάκια τα καλούδια της δύσης,
  με την τοοοοοση στοργή που μας εχει αγκαλιάσει …!
  με την τοοοοοση ξεκάθαρη και κρυστάλλινη συνεργασία της απέναντι μας

  (πιστεύω να έχετε αντιληφθεί επιτέλους τι μας πρόσφεραν,… σήμερα όλα είναι μπροστά μας και δεν μας παίρνει να κρυβόμαστε , είναι ποια ξεκάθαρο το τι θέλουν από εμάς… )

  Ποιος Ελληνας αποδέχεται έτσι απλά και εύκολα τον διαμελισμό της πατρίδας του και δεν αντιδρά σε όλα αυτά που συμβαίνουν?
  Για αυτό πριν να είναι ποια πολύ αργά θα πρέπει να υπάρξει λύση ουσιαστική βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και δίνοντας στους Ελληνες την ψυχολογία αυτή που χρειάζεται κάθε πολίτης για να ζήσει με αξιοπρέπεια μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία , σε μια χώρα δικαίου η οποία αν μη τι άλλο θα πρέπει να την σέβονται άπαντες και όχι να προσπαθούν οργανωμένα να την εξαφανίσουν από προσώπου γης..με σκοπό να διαμοιράσουν τα από το «πλιάτσικο» καλούδια της
  Ποια?,
  Την χώρα την οποία όλοι την ζηλεύουν και όλοι θα ήθελαν να είχαν την ιστορία της αλλά δυστυχώς δεν έχουν όμως μέσα τους την θαυμάζουν και ας μην το εκφράζουν…
  Την χώρα που η γεωγραφική της θέση είναι από τις πλέων ιδανικότερες για πολλούς λόγους..
  την χώρα η οποία με ομαδικό πνεύμα και εργασία μπορεί να διασφαλίσει την υψηλού επιπέδου διαβίωση όλων των πολιτών της.
  Μένει να υπάρξει μια χούφτα ανθρώπων που αγαπούν την πατρίδα τους, που θα αναλάβουν να την διοικήσουν με γνώμονα το συμφέρων της χώρας και δεν θα ξεπουληθούν για προσωπικό όφελος σε κανέναν…
  Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να υπάρξει κάποιος υποστηρικτής η σύμμαχος.
  Γιατί να μην είναι ο Βλαδίμηρος δηλαδή??
  Τι σας ενοχλεί?
  Δεν βλέπετε που έχουμε φτάσει με τους άλλους μας «φίλους» ???
  Στο κάτω κάτω δικαιούμαστε να πράξουμε για το καλύτερο και όχι να μείνουμε απαθείς σε αυτό που συμβαίνει …, και που δεν αρέσει σε κανένα Ελληνα-δα
  Το πλοίο αν πλέει σε επικίνδυνα νερά υποχρεώνετε ο καπετάνιος να το βάλει σε καλό δρόμο …..

  Μου αρέσει!

 9. oti ethniko site uparxei einai gemato amorfwtous…stamatiste thn mbourdeologia kai na ta bgazete ap thn noseri fantasia sas kai dwste stoxieia..pou exete lisaksei oti oloi theloune na boithisoune thn ellada..fantasmenoi eiste an den boithisoume emeis tous euatous mas kaneis den tha mas boithiesei zwa

  Μου αρέσει!

 10. πυροβολημένε……
  τα στοιχεια τα θελεις σε γκρικλιστ?.. γιατι εσυ σαν μορφωμενος Ελληναρας παρτακιας κλασικος τεμπερχανας, βολεμενος δωσε μας μια προταση για το πως θα βοηθησουμε τους εαυτους μας .. ξυπνιε !!
  αιντε και στα μαντρια εβαλες συνδεση και στον ελευθερο χρονο σου μεταξυ αρμεγματος και καθαρισμα της κοπριας ερχεσε να σχολιασεις με γκρικλιστ…. και θες και τα στοιχεια …!!
  Εσυ δεν εχεις καταλαβει ακοοοοοοοοοοομα???
  α ι ν τ ε και συ στα τ σ α κ ι δ ι α μαζι με ολους οσους ταχαμ «ξυπνιους» μας φερατε εδω που ειμαστε

  Μου αρέσει!

 11. Ψιτ εσεις που όλοι νομιζετε οτι τα ξερετε που νοιωθετε το πολιτικό αιμα να κυλα στις φλεβες σας… Πιστευετε οτι ακομα και να ισχυει κατι απο αυτα…. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ? Πονεσαν τα ματια μου απο αυτα που διαβασα…..

  Μου αρέσει!

 12. Gia se olou tou Elline kai tin Ellada pou toso agapo kias min eimai Ellinas.alla i kardia mou pandote 8a ponai gia olus esas!!
  To katalaveno pos tora olla einai diskola
  Alla malon einai i moni evkairia na alaksi kati dros to kalo! Ean einai na voi8isi o poutin as voi8isi! Giati den vlepo na 8eli na to kanei kamnia ali xora. Kapote kai i rossia itan sta gonata! Borese kai sta8ike sta podia!! 8a i8ela na to kanei kai i ellada!

  Μου αρέσει!

 13. Δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχουν ζώα αλλά εδώ βλέπω πάρα πολλά δεν τους φτάνει η πολιτική η οποία μέχρι τώρα μας έχει φτάσει εδώ όπου όλοι οι δυτικοί μας έχουν σακατέψει μας έχουν πάρει τα πάντα δεν μας αφήνουν να ζήσουμε έχουν ισοπεδώσει την αξιοπρέπειά μας τους πειράζει μία πρόταση από τη Ρωσία η οποία μπορεί να είναι και αληθινή. Τι σε πειράζει να δοκιμάσεις κάτι καινούριο αφού το παλιό το έχεις δοκιμάσει και δεν πέτυχε. Δεν μας άρεσε το παλιό ρε παιδιά θέλουμε κάτι καινούργιο είναι τόσο κακό αυτό?

  Μου αρέσει!

  • …..ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ,….ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ,…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥ…..ΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,…Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΤΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ;…..!!!!

   Μου αρέσει!

  • Α γεια σου λεβεντη μου τον τιτανικο τον εχω δει 3φορες κι ολο μπλουμ στα παγοβουνα παει.Ας παρουμε κ.μαμμια βαρκουλα κ.ισως πιασουμε στερια.Εχω βαρεθει με τις Η.Π.Α. κ.με τους δυτικους να μου λενε τι θα κανω αντε στα τσσκιδια απο’δω.Κι αν παω σε πολεμο δεν εχω να χασω κ.τιποτα ετσι κι αλλιως γονατισα.Τουλαχιστον θα ειμαι στη σωστη πλευρα.

   Μου αρέσει!

 14. ο τσουπρας δε ξεκωλαει απ την μανουλα του την αμερικη !! για δε παει εκει να ζισει κι ολας ???ποτε στην τουρκια την πατριδα του ποτε στην αμερικη την μανα πατριδα του που τον γαλουχισε !! τι θελει εδω ρε στην ελλαδα ???α ξεχασα τον φεραν να μας μαμισει κι να παει μετα να του δωσουν μετα το βραβιο !! κι οσοι τον ψηφισαν τι θα παρουν ???τον @$$#@# !!!!! σε ωραιο πακετακι με χατζαρα τζιχανιστη να του παιρνει το κεφαλι !! ασικτιρ βλακες μερικοι που τυφλοι ακολουθουν ψεφτοσοτειρες

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s