ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σοκαριστική αποκάλυψη: Το σχέδιο σε εφαρμογή με στοιχεία! Καταστρέφουν τα θεμέλια του Χριστιανισμού!!!

church-sunday-service-decline-christianity-722388

Μπορεί να μην αφορά άμεσα την Ελλάδα, όμως είναι ενδεικτικό του τι μέλλει γενέσθαι!

Οι εκκλησίες δεν χρειάζεται πλέον να πραγματοποιούν λειτουργίες την Κυριακή (!) εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών ότι ο Χριστιανισμός υποχωρεί συγκριτικά με άλλες θρησκείες! Η Εκκλησία της Αγγλίας εξετάζει υπό απελπιστικές συνθήκες σχέδια για να ρίξει τις νομικές απαιτήσεις της, έτσι ώστε να κρατήσει σε εβδομαδιαία βάση τις λειτουργίες της Κυριακής, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μείωσης προσέλευσης των πιστών!

Οι εν λόγω προτάσεις έρχονται μετά από μια σοκαριστική έκθεση διάρκειας δύο ετών που αποκάλυψε την τρομακτική μείωση των πιστών, αλλά και την ταυτόχρονη αύξηση του Ισλάμ και άλλων θρησκείες, που αποτέλεσε το λόγο για την απότομη πτώση του Χριστιανισμού.

Η προσέλευση έχει μειωθεί κατά 12 τοις εκατό κατά την τελευταία δεκαετία, όπερ σημαίνει λιγότερο από το ήμισυ των επιπέδων του 1960, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι περίπου 760.000 πιστοί στη Βρετανία παραβρίσκονται κάθε Κυριακή στην Εκκλησία (σ.σ. σκεφτείτε ότι ο πληθυσμός μόνο της Αγγλίας ανέρχεται σε 55.000.000 κατοίκους).

Ως εκ τούτου, συστάθηκε ήδη ομάδα εργασίας, που θα εξετάσει τώρα τα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό της εκκλησίας, προκειμένου να αποφευχθεί η προαναφερθείσα κατάσταση. Ωστόσο χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του ηγούμενου Pete Broadbent που μιλάει για τα νομικά κωλύματα που προκύπτουν: «Στις αγροτικές κοινότητες, ο εφημέριος δεν μπορεί πραγματικά να μαζέψει κόσμο και έτσι τεχνικά παραβιάζεται ο νόμος. Το μόνο που κάνουμε με βάση το νόμο είναι αυτό που ήδη συμβαίνει».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s