ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμερικανοί πράκτορες, «προπομποί» του Ομπάμα, στην Αθήνα

usa_secret_agent
Επιβεβαιώνεται από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και άλλων κρατικών υπηρεσιών το σχέδιο άφιξης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα τον ερχόμενο Νοέμβριο, που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.

Σύμφωνα με τις αναφορές της ΕΛ.ΑΣ., τουλάχιστον 20 Αμερικανοί πράκτορες και άνθρωποι της ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου έχουν έλθει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και είναι σε συνεννόηση με στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας. Ακολούθως ήλθαν σε επαφή με εκπροσώπους των αρχών ασφαλείας αλλά και με υπευθύνους αρμοδίων υπηρεσιών για να ελεγχθούν τα μέτρα ασφαλείας, τα δρομολόγια του Αμερικανού προέδρου στο κέντρο της Αθήνας αλλά κα όλα τα δεδομένα σε θέματα περίθαλψης των Αμερικανών διπλωματών σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος ή ένοπλης επίθεσης κ.λπ.

Στελέχη των κρατικών υπηρεσιών μιλούν για «συνήθεις ενέργειες, προληπτικού χαρακτήρα, αμερικανικών και άλλων υπηρεσιών όταν προγραμματίζονται ταξίδια του Αμερικανού προέδρου ή άλλων σημαντικών Αμερικανών διπλωματών κ.ά. σε ξένες χώρες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη έχει κινηθεί και η διαδικασία επιλογής του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνει ο Αμερικανός πρόεδρος και η συνοδεία του.
tovima

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s