ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

Αποκαλύπτουμε… Οργή για τα «χάδια» της Μέρκελ στους μετανάστες! Απίστευτη ατιμωρησία!

cologne-protestors-734996

Και μετά ο κόσμος σοκάρεται από την άνοδο της ακροδεξιάς…

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις επιθέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία μόλις έξι άνθρωποι έχουν προσαχθεί στη δικαιοσύνη, παρόλο που έχουν καταγραφεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.200 εγκλήματα!

Οι πολίτες στη Γερμανία εξοργίστηκαν, καθώς πολλοί μετανάστες τόσο στην Κολωνία όσο και σε άλλες πόλεις ΄έχουν βάλει στο στόχαστρο γυναίκες με σκοπό να τις ληστέψουν, να τις κακοποιήσουν, ενώ δεν είναι λίγες και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν αναφερθεί.

Στα 1200 εγκλήματα που προαναφέραμε τα 500 εξ’ αυτών αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις. Τα νέα στοιχεία έχουν αποκαλύψει ότι το γερμανικό νομικό σύστημα έχει καταδικάσει μόλις έξι δράστες. Τα στοιχεία έχουν έρθει στο φως ύστερα από αίτημα του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) στο Υπουργείο Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Από τις «δραστηριότητες με σεξουαλικό κίνητρο» που συνολικά έφτασαν τις 509, οι 369 ανεστάλησαν επειδή οι δράστες δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν, ενώ σε αυτές συμπεριλαμβάνονται 211 διώξεις για σεξουαλικό εξαναγκασμού ή βιασμό!

Οι δίκες εναντίον 52 ατόμων, των οποίων τα ονόματα ήταν γνωστά και κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης ή προσβολές σεξουαλικού περιεχομένου, δεν έγιναν ποτέ, παρόλο που το γερμανικό δικαστικό σύστημα επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ανάλογες περιπτώσεις. Για 49 από αυτούς, δεν υπήρχαν «επαρκή στοιχεία», ενώ οι υπόλοιποι τρεις εξαφανίστηκαν από προσώπου γης…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s