ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκάλυψη! ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα Πούτιν προς κάθε κατεύθυνση!

313407566

Η ιταλική εφημερίδα «La Stampa» δημοσίευσε στη σημερινή της έκδοση άρθρο του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Στο άρθρο με τίτλο «Ώρα να εμπιστευθείτε τη Ρωσία: Κοινό μέτωπο ενάντια στην τρομοκρατία», περιλαμβάνεται ένα μέρος της ομιλίας του Πούτιν στη συνεδρίαση του Waldai Discussions Club στο Σότσι τον περασμένο Οκτώβριο.

Μεταξύ άλλων, το άρθρο περιλαμβάνει τη διάσημη πλέον φράση του Ρώσου ηγέτη ότι «οι ΗΠΑ είναι υπερδύναμη και όχι μπανανία», καθώς με αυτά τα λόγια, ο Πούτιν είχε σχολιάσει σχετικά με τις κατηγορίες ότι η Ρωσία παρεμβαίνει στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ.

Το forum πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως 27 Οκτώβρη και κατά την εμφάνισή του, ο Πούτιν περιέγραψε το σημερινό σύστημα των διεθνών σχέσεων ως «ακανθώδες», ενώ επεσήμανε ότι οι πολιτικές και οικονομικές αρχές θα πρέπει να προσαρμοστούν στα συμφέροντα των «ισχυρών ανθρώπους του κόσμου». Επιπλέον, σχολιάζει ότι ορισμένοι εταίροι της Ρωσίας δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση των πραγματικών διεθνών προβλημάτων, ενώ αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ, το οποίο ιδρύθηκε στις αρχές του Ψυχρού Πολέμου, δεν έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, παρ ‘όλες τις υποσχέσεις.

Το άρθρο καταλήγει με το ενωτικό μήνυμα του Πούτιν προς κάθε κατεύθυνση όσον αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. «Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια τάξη: αυτό το κακό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πράξεις και όχι με λόγια, και μόνο με ενωμένες δυνάμεις»!

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s