ΑΠΟΨΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ….

%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b4%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b7

«Η ΩΡΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Πιστεύω ακράδαντα πως ήρθε η ώρα επανίδρυσης της κοινωνίας. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη σε ότι δοκιμάσαμε έως τώρα και ως κοινωνία πλέον να επιδιώξουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Όχι άλλα κόμματα όχι αλλες παρατάξεις όχι άλλες κινήσεις όχι σε οτιδήποτε εξακολουθεί να οδηγεί αυτήν την χώρα, αυτό το έθνος , αυτόν τον λαό σε εξόντωση, σε αυτοχειρία, σε διάλυση , σε καταστροφή.

Είναι ώρα να πορευθούμε όλοι μαζί , όπως σε κάθε ιστορική στιγμή στο παρελθόν με πίστη στα ιδανικά εκείνα που μας έστεφαν νικητές σε κάθε μάχη. Με την απέραντη πίστη και εμπιστοσύνη στον Χριστό και με αγάπη στον συνάνθρωπο και στην Ελλάδα. Με αποφασιστικότητα για μια σταθερή πορεία στο ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ευθεία πιά κι όχι λοξά ή πίσω.

Με σύνεση και διάκριση στο να αποφεύγουμε «νάρκες» που στήνουν στον λαό μας…

Σας καλώ να προβληματισθείτε και να πάρετε απόφαση…όχι για να δοκιμαστούμε σε εκλογές κλπ αλλά για να προετοιμασθούμε για την στιγμή που τα πάντα θα καταρρέουν και που μόνο η κοινωνία θα μπορεί να ξαναστήσει…

Για το ΑΥΡΙΟ πρέπει να φροντισουμε απο ΣΗΜΕΡΑ από ΤΩΡΑ αν όχι από ΧΘΕΣ…

Αόριστο;;;…Για πρώτη φορά θα συνεχίσω ρωτώντας και εξηγώντας…εξηγώντας και ρωτώντας

Ποιός επέτρεψε να συμβούν όσα συνέβησαν μέχρι τώρα;
Πότε η κοινωνία παρεμβαίνει αποφασιστικά;
Σε ποιούς πρέπει να εμπιστευόμαστε την χάραξη του μέλλοντος μας;
Τι κρίνουμε δίκαιο για μια κοινωνία;
Με ποιούς τρόπους επιτυγχάνεται ισορροπία στην κοινωνία;
Εμείς δεν ήμασταν που χωριζόμασταν πάντα σε αριστερούς και δεξιούς, σε πράσινους και βένετους, σε βόρειους και νότιους κλπ κλπ;;;

Εμείς δεν επιλέγαμε πάλι και πάλι τους ίδιους και τους ίδιους με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η κατάσταση;
Εμείς δεν είμαστε εκείνοι που δεν «εξαφανίσαμε» από τον χάρτη κόμματα και πολιτικούς που επί μονίμου βάσεως μας ενέπαιζαν και συνέχιζαν το βιολί τους;

Εμείς δεν ήμασταν πάλι εκείνοι που κάποια στιγμή η συνείδηση τους τους έκανε να ΄»φωνάξουν» ΟΧΙ:::

Εμείς πάλι , αν και βλέπαμε πως στραβά αρμενίζαμε θέλαμε να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση ¨πάση θυσία»;

Αλλάξαμε τρόπο ζωής; Μήπως μετανοιώσαμε αλλά δεν κάναμε καμία «μετάνοια» στρουθοκαμηλίζοντας με απίστευτο τρόπο;

Εμείς δεν επιτρέψαμε με τον τρόπο μας χιλιάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες ξεσπιτώματα, χιλιάδες νέους στο εξωτερικό να φεύγουν, να μας κλέβουν την ιστορία μας, την γλώσσα μας…την ίδια μας την αξιοπρέπεια;;;

Αφού απέτυχαν όλα τα προηγούμενα γιατί δεν τα απορρίπτουμε;

Γιατί δεν απεγκλωβιζόμαστε από την «οικονομική ιερά εξέταση»;;;

Γιατί δεν ξεκινάμε με βάση την πίστη μας, την αγάπη μας για την πατρίδα, το φιλότιμο μας, την αγάπη μας για δικαιοσύνη που τόσο πολύ τα έχουμε στα γονίδια μας;;;

Αυτό είναι η επανίδρυση της κοινωνίας αδέλφια…η αφύπνιση της, η σφυρηλάτιση της ενότητας της, η απόφαση να πάρει και πάλι την μορφή της…

Εκατοντάδες μπλόγκερ, εκατοντάδες μπλογκ, χιλιάδες αναγνώστες…λίγο πολύ αυτό έχουμε κατά νου…αυτό ποθούμε…

Άνθρωποι απλοί αλλά με πίστη, αξίες, σεβασμό και αγάπη στον συνάνθρωπο πνιγόμαστε χωρίς να ανοίγουμε τα μάτια μας στην μόνη σανίδα σωτηρίας..από εκεί να πιαστούμε και κάνοντας μια τεράστια αλυσίδα να ασφαλίσουμε και πάλι αυτήν την χώρα που τόσο πολύ αγαπά ο Χριστός στέλνοντας μας , ανάμεσα μας ανθρώπους εξείσιους που για χάρη τους δεν βουλιάξαμε εντελώς….τους αγίους μας.

Επικοινωνείστε…απλωθείτε…ελάτε κοντά αλλά με συναίσθηση ..απαλλαγμένοι από αγκυλώσεις και προτιμήσεις του παρελθόντος…
Ιδέες και άνθρωποι υπάρχουν…η πίστη είναι μέρος της συνείδησης μας…

Πάμε λοιπόν…πάμε…κι όποτε το θελήσει ο Θεός τότε αυτή η κοινωνία από πεινασμένη θα βρεθεί χορτασμένη, από ρακένδυτη θα βρεθεί πλούσια, από ουραγός θα βρεθεί εκεί που προορίζεται…στην πρωτοπορία.

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ
stavrodromi.net

1 reply »

 1. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s