ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ – Η ετήσια προγραμματισμένη ιατρική επίσκεψη του

ieronymos-785805523-6-600x275

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στο πλαίσιο της παρακολούθησης των μυοσκελετικών ζητημάτων που οφείλονται στις ορθοπεδικές επεμβάσεις του παρελθόντος, όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη ετήσια ιατρική επίσκεψη στη Γερμανία, από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου.

Το 2008 ο κ. Ιερώνυμος είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα έπειτα από ατύχημα στην Καλαμάτα και είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Τρία χρόνια αργότερα είχε υποβληθεί ξανά σε επέμβαση στο πόδι για αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης έπειτα από ατύχημα που υπέστη κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν τη Γερμανία για εξετάσεις, συγκεκριμένα το Γκίσεν. Στη Γερμανία εξάλλου, στο Ρέγκενσμπουρκ και στο Μόναχο, είχε πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

1 reply »

  1. Αφού δεν εργάζεται, που τα βρίσκει τα ευρώπουλα για ταξιδάκια και ιδιαίτερη ιατρική περιποίηση? Α ναι είναι VIP! Δεν του φθάνουν λοιπόν τα δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα για δωρεάν εξετάσεις? Ξέχασα… αυτά είναι για τους αναλώσιμους. «Α π α τ ε ώ ν ε ς ψευτο-παππάδες & Κορόϊδα πιστοί αιρετικών Μαριολατρών». Καταπληκτικό σήριαλ για τους πολλούς πλανεμένους με πολλά επεισόδια που έχει απ’ όλα τα τρισάθλια εκεί μέσα. Ο Θεός τους έχει ξεσκεπάσει επανειλλημένα με τα σκάνδαλά τους, για να δείξει στον απλό κόσμο ότι αυτοί δεν εμπίπτουν μέσα στην παγκόσμια αγία Εκκλησία του και δεν σε σώζουν τελικά. Ο Έλληνας τους προσκυνάει κι από πάνω τους εγχώριους ψευτοπαππάδες. Τι να πει κανείς· ας διαβάσουν επισταμμένα την Κ.Δ. για να καταλάβουν ότι δεν συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα με αυτά που έγραψαν οι Απόστολοί τουΧριστού για εμάς, αλλά έφτιαξαν μια δική τους θρησκεία χαρίζοντάς της κι έναν βαρύγδουπο τίτλο πλάνης ώστε να υποδηλώνει ότι δήθεν εκεί μέσα έχουν την Αλήθεια και η οποία θρησκεία τους εμπεριέχει ένα κράμα από ιουδαϊσμό, αρχαίας ελληνικής θεολατρείας και φυσικά και λίγο τι από χριστιανισμό. Ε ναι, όπως το καταλάβατε… δεν σώζεται κανείς τους ούτε αυτοί βέβαια που τους ακολουθούν. Μόνο ο Χριστός σώζει που είναι ζωντανός και ανεστημένος. Επομένως αφού ΖΕΙ ο Χριστός, πάς κατευθείαν με την προσευχή σου και βαθιά εκζήτηση να σου φανερωθεί και να σε σώσει. Είναι πρόθυμος ο Κύριος νάρθει να σε συναντήσει, αρκεί να του το ζητήσεις με όλη σου την καρδιά και όλο το είναι σου. Να λοιπόν που εδώ θέλει να ενεργοποιήσει κάποιος την αληθινή πίστη του αληθινού χριστιανού και όχι τα μυθεύματα των παππάδων με κάποια κεράκια και λαμπαδίτσες, τα δήθεν «καλά έργα» (που σαν χριστιανός θα τα κάνεις οπωσδήποτε) και… τάματα (=λεφτά)!!!! Τι να τα κάνει τα λεφτά ο Ζωντανός Θεός όταν έδωσε το άγιό Του αίμα για τον άνθρωπο? Τα έχει κάποια ανάγκη? Αυτοί τα καρπώνονται και ζουν ωσάν βασιλιάδες. Ουστ απατεώνες ψευτο-παππάδες. Σας καταγγλέλω για πολλοστή φορά. Μετανοήστε και επιστρέψτε στην Οδό του Κυρίου. Τυφλός που οδηγεί τυφλό, θα πέσουν αμφότεροι στον βόθρο, λέγει ο Κύριος (κατά Ματθαίον κεφ.15 / εδ.14 & κατά Λουκάν κεφ.6 / εδ.39)

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s