ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Προφητείες του Χατζηφλουρέντζου…. !!!

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%cf%86%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c

Προφητείες του Χατζηφλουρέντζου από τη Μηλιά Αμμοχώστου – Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στο προσφυγικό σωματείο «Σταυραετός», Αγλαντζιάς Λευκωσίας (09.12.2016) με θέμα «Ο φθαρμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης»
Ο Πανιερώτατος μέσα από τη σύγχρονη αγιότητα και τον σύγχρονο προφητικό λόγο των αγίων ανθρώπων του Θεού, αναλύει πνευματικά και θεολογικά τη σύγχρονη γεωπολιτική στρατηγική που εφαρμόζουν οι μεγάλες δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, η οποία είναι μέρος των ευρύτερων υποχθόνιων σχεδίων των ανθρώπων του μυστικού χρήματος, της νέας τάξης πραγμάτων, που έχουν σαν στόχο τη δημιουργία του φθαρμένου ανθρώπου που δεν θα έχει καμία ηθική αντίσταση…

3 replies »

  1. Υπάρχει μηχανισμός επαλήθευσης προφητών; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ, Και ονομάζεται επιδιωκόμενη ή χειραγωγούμενη εκπλήρωση προφητείων.

    Η ιδέα ότι κάποια καταχθόνια ιερατεία, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν (σε κάποιο βαθμό) αυτές τις καταστροφολογικές και ανθρωποφθόρες προφητείες, δεν πρέπει να μας ξενίζει καθόλου! Πράγματι είναι φυσικό και αναμενόμενο, τα διεστραμμένα ιερατεία να θέλουν την επαλήθευση των προφητειών που υπερασπίζονται! Άλλωστε η πραγματική προφητεία, δεν είναι τίποτε άλλο από διαχρονικές εντολές προς εκπλήρωση!

    Μην ξεχνάτε ότι το ιερατείο είναι μια διαχρονική οντότητα. Μπορεί λοιπόν να «προφητεύει» (παραγγέλνοντας ουσιαστικά) στις κατοπινές γενεές των ιερέων, την εκπλήρωση κάθε τύπου τρομολαγνικών φαντασιώσεων βαφτίζοντάς τες προφητείες!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s