ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ τα λόγια του «Η Δύση υποστηρίζει τους τρομοκράτες…»

Συνέντευξη Άσαντ σε Europe 1 και TF1: εκλογές μετά το τέλος του πολέμου.Για μένα θ΄αποφασίσουν οι σύριοι και όχι οι ευρωπαίοι.Η Δύση υποστηρίζει τους τρομοκράτες BINTEO

Συνέντευξη Άσαντ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Europe 1 και TF1 και που δημοσιοποιείται την Πέμπτη ο σύριος πρόεδρος Bachar Al-Assad, ανέφερε ότι για το να θα φύγει ή όχι από την εξουσία « είναι οι σύριοι που θα το πουν και όχι οι ευρωπαίοι διευθύνοντες ».

« Ο λαός δεν έχει παρά ένα μόνο μέσο για να εκφραστεί. « « Στο τέλος του πολέμου θα μπορούσαμε να προσανατολιστούμε σε όλα τα είδη των λύσεων: κάλπες,εκλογές ό,τι είναι δυνατό ». « Εμείς πολεμάμε για το συριακό λαό.Γι αυτό κι εκείνος υποστηρίζει την κυβέρνησή του , το στρατό του και τον πρόεδρο », συνεχίζει ο Bachar Al-Assad, ερωτώμενος από τους Fabien Namias του Europe 1 και Michel Scott του TF1.

« Αυτός θα είναι ένας μακρύς δρόμος για έναν απλό λόγο : γιατί οι τρομοκράτες έχουν την υποστήριξη πολυάριθμων δυτικών χωρών συμπεριλαμβανομένων της Γαλλίας,Μ Βρετανίας και άλλων της περιοχή μας Τουρκία,Σ Αραβία και Κατάρ . » ». « Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε τον πόλεμο « , υπογραμμίζει.

« Δεν θα μπορούσα να αισθανθώ άνετα με τον Donald Trump καθώς δεν είδα την πολιτική του κατά της Συρίας « , εμπιστεύεται ο Bachar Al-Assad.

Είπε: « Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με κάθε δυτικό διευθύνοντα γιατί αυτοί άλλα λένε το πρωί κι άλλα κάνουν το βράδυ ».Για το διάταγμα του Τραμπ που απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ στους σύριους πολίτες ο πρόεδρος ‘Ασσαντ ανέφερε ότι « δεν είναι ο συριακός λαός που στοχεύεται σε αυτήν την περίπτωση. Αυτοί είναι οι τρομοκράτες που θα μπορούσαν να διειεσδύσουν μέσω κάποιων μεταναστών ερχόμενων στη Δύση”, εκτιμά.

« Η έγνοια μου είναι να επαναπατρίσω τους σύριους στη Συρία και όχι να τους στείλω στις ΗΠΑ « , προσθέτει. « Η πλειοψηφία των συρίων έφυγαν λόγω της τρομοκρατίας και του δυτικού embargo.Θα ζητήσω από τον Trump και τις δυτικές χώρες ν΄αρουν το embargo κια να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες. Τότε δεν θα έχουν πρόβλημα σε αυτό το θέμα « .

από Europe1fr

Καταγγέλει την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας που « από την πρώτη μέρα υποστήριξε τους τρομοκράτες στη Συρία και είναι άμεσα υπεύθυνη για δολοφονίες στη χώρα μας ».Είναι οι ίδιοι οι γάλλοι διευθύνοντες που είπαν ότι έστελναν όπλα σε αυτούς που εκείνοι αποκαλούν ‘μετριοπαθείς ’, και οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι τρομοκράτες ». « Οι ίδιοι κατηγορούν τους εαυτούς τους . »

dimpenews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s