ΕΘΝΙΚΑ

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΟ! ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ – έξωθεν εντολοδόχοι – ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ‘ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ’ ΧΡΟΝΙΑ …ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ‘ΑΜΑΧΗΤΙ’ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ!

Η αντεθνική προπαγάνδα, η απαξίωση και η διακωμώδιση κάθε Εθνικού και ωφελίμου στοιχείου, οι αξίες και οι ιερές παραδόσεις του αιματοβαμμένου τόπου μας, οι οποίες ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ εκπονούνται και μέσα από θεσμικά πλαίσια, «πριονίζουν» νυχθημερόν τον κορμό του Έθνους μας!

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

Και όμως! Η Εθνική Ταυτότης παραμένει ισχυρή στην συνείδηση των Ελλήνων! Σε μια εποχή όπου η καλολαδωμένη άρα καλοπληρωμένη προπαγάνδα της παγκοσμιοποιήσεως και της ‘νέας τάξεως’, έχει καταφέρει να αμβλύνει ΒΑΘΙΑ σ’ άλλες ευρωπαϊκές χώρες το εθνικό αίσθημα, η Ελλάς αποτελεί μία ΔΥΝΑΜΙΚΗ θετική εξαίρεση.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

Έρευνα του ‘Pew Research Center’, για τα κριτήρια που θέτει ο κάθε λαός, ως προς τον ορισμό της εθνικής του ταυτότητος, καταδεικνύει ότι οι Έλληνες αποτελούμε την εξαίρεση.

Οι περισσότερες χώρες δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται για το πού έχει γεννηθεί κάποιος ώστε να θεωρείται νόμιμος πολίτης…
Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς.

Δύο μόνο χώρες διαφοροποιούνται, μάλιστα ΑΙΣΘΗΤΩΣ, ήτοι … η Ελλάδα, όπου το ποσοστό είναι 50% και η (έχουσα ισχυρότατη εθνικιστική κυβέρνηση, μοναδική στην Ευρώπη!) Ουγγαρία με 52%!

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

Στην κορυφή της λίστας με τις χώρες, που θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα ουσιαστικό παράγοντα, για να έχει κάποιος την Εθνική Ταυτότητα της χώρας, είναι ΞΑΝΑ η Ουγγαρία και η Ελλάδα, δηλαδή χώρες που έχουν πληγεί αρκετά από την μεταναστευτική κρίση.

Στην Ελλάδα το 66% και στην Ουγγαρία το 68% αξιολογεί την πολιτισμική παράδοση, με αρκετή ευαισθησία. Αυτό δεν ισχύει στην Γερμανία και την Σουηδία, προορισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, όπου τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 29% και 26% αντίστοιχα.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

Ο μέσος όρος εκείνων που απήντησαν, ότι το κριτήριο της πίστεως είναι καθοριστικό για την Εθνική Ταυτότητα κυμάνθηκε στο 15%.

Στην κορυφή όμως της λίστας των χωρών αυτών βρίσκουμε ξανά την Ελλάδα, με σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό, ένα εντυπωσιακό 54%.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ ...ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ, ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ 'ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ' ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...('ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'-"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ …ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ, ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ‘ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ’ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;('ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'-"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

Η ρωμαιοκαθολική Πολωνία* είναι δεύτερη, με μεγάλη διαφορά, 34%, έκπληξη αποτελούν οι ΗΠΑ, όπου η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, με το ποσοστό να είναι 32%, και έπονται η Ιταλία (30%), η Ουγγαρία (29%), η Βρετανία (18%), ο Καναδάς (15%), η Αυστραλία (13%), η Γερμανία (11%), η Γαλλία (10%), η Ισπανία (9%), η Ολλανδία (8%) και η Σουηδία, με μόλις 7%…

Από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι προφανές τόσο το ισχυρό εθνικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, όσο και το για ποιους λόγους οι διάφοροι ακόλουθοι της – πέραν του Ατλαντικού εκπορευομένης απο τα «γνωστά κέντρα»… – παγκοσμιοποιήσεως και του εθνομηδενισμού επιθυμούν και επιχειρούν να μετατρέψουν τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος μας, σε ετερόκλητο άρα ‘ισοπεδωμένο’ πληθυσμό.

[* Η σημερινή «ρωμαιοκαθολική» Πολωνία, σας τονίζουμε με έμφαση, δεν ήταν ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ρωμαιοκαθολική, προ ολίγων μόλις αιώνων, αλλά υπήρξε καθαρώς Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Η ! Άν …»άνοιγαν» τα ε π τ α σ φ ρ ά γ ι σ τ α στόματά τους, το πλείστον των θεολόγων, ΑΛΛΑ και του κλήρου μας(…), όλων των βαθμίδων(…), θα μαθαίναμε οι απύθμενα ΣΥ-ΣΚΟ-ΤΙ-ΣΜΕ-ΝΟΙ Έλληνες Χριστιανοί, πώς οι Παπικοί ‘δια πυρός και σιδήρου’, με ποταμούς αίματος, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με το ‘στανιό’ την αιρετική τους «πίστη» στους ανέκαθεν δοκιμαζομένους και πρώην ορθοδόξους Πολωνούς… Σήμερα, είναι μόλις περί τους 30.000 οι ορθόδοξοι Πολωνοί…]

6 replies »

 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ,
  ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ,
  ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
  ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, (όπως ακριβώς το ακούτε)

  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.!!!!

  ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
  ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΙ,
  ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,
  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ
  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, (ξένους, μαύρους και προδότες)
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,
  ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.!!!!
  ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ,
  ΧΕΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΜ»

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,
  ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ,
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,
  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,
  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ@ΛΟΣΥΣΤΗΜΑ
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ.

  Μου αρέσει!

 2. Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες». Και ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί,αφού είμαστε Ένα με τον Θεόν. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθόν και αληθινόν, την αγάπη,τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s