ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Serial killer… Ο μανιακός δολοφόνος οδηγών ταξί (Το ανώνυμο τηλεφώνημα)

Ένας ύποπτος με… ονοματεπώνυμο, χαρακτηριστικά από το προφίλ του εμμονικού δολοφόνου, ο οποίος διαμένει κοντά στο εκτιμώμενο σημείο επιβίβασης στο ταξί του 52χρονου θύματος, συγκεντρώνει το ερευνητικό ενδιαφέρον των αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Παρουσιάζει ψυχικές διαταραχές, ενώ δημιουργεί τακτικά προστριβές με γείτονες και περαστικούς για ασήμαντες αφορμές. Η έρευνα για το πρόσωπό του ξεκίνησε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος έδινε λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την προσωπικότητά του.

Αντίστοιχες πληροφορίες αλλά με χαμηλότερο βαθμό αξιοπιστίας έχουν δοθεί για άλλα έξι άτομα, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του δράστη αλλά τουλάχιστον τρεις διαμένουν σε περιοχές μακριά από το σημείο εκδήλωσής του δολοφονικού του μένους. Οι υπόλοιποι τρεις, τα στοιχεία των οποίων έχουν δοθεί στους αστυνομικούς φαίνεται να έχουν και αυτοί ιστορικό ψυχικών διαταραχών και βρίσκονται στο ίδιο «κάδρο» ερευνών.

Στο μεταξύ, από το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από άλλες κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε ο άτυχος οδηγός ταξί με επιβάτη το δολοφόνο του, εντόπισαν βίντεο από την κίνηση του οχήματος, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει καθαρή εικόνα από το εσωτερικό του ταξί και το δράστη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s