ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT!!!

Η πλήρως υποταγμένη στην ΕΕ, Σκωτιά προσπαθεί να περιπλέξει την υπόθεση της Βρετανίας από το μπλοκ των 28 και όπως φαίνεται μπορεί και να το καταφέρει!

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νικολά Στέρτζεον φαίνεται να έχει τη σύμφωνη γνώμη του υπουργικού της συμβουλίου για τη διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας από τη Μεγάλη Βρετανία μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με πολιτικό ανταποκριτή της Financial Times, οι υπουργοί συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εν λόγω ενέργεια υπονομεύοντας με αυτό τον τρόπο, την ήδη περίπλοκη διαδικασία του Brexit.

Και αυτή τη φορά οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι αξιωματούχοι επιθυμούν να κρατήσουν τη Σκωτία ως μέρος της Βρετανίας , όμως θα πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό τρόπο να παροτρύνουν τους πολίτες, καθώς τους προηγούμενους μήνες επικεντρώθηκαν στην αρνητική επίδραση της εξόδου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα επίσης με τα τελευταία στοιχεία, παρουσιάζεται ήδη σημαντική πτώση σε έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στη Σκωτία κάτι το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με χαρακτηριστική άνεση ως «project fear» για τον εκφοβισμό των πολιτών, που θα κληθούν να προτιμήσουν την απόσχιση της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την παραμονή στην ΕΕ.

Ίδωμεν…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s