ΔΙΕΘΝΗ

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Απίστευτο μήνυμα Βίλντερς στην Τουρκία!!!


Η «Κρίση της τουλίπας» και η καμπάνα που χτυπά για την Ελλάδα

Ολλανδός πρωθυπουργός: «Η Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη, όχι εμείς»

Ο ακροδεξιός ηγέτης της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο στις 4 Δεκεμβρίου 2015 ένα βίντεο με τίτλο «ένα μήνυμα για τους Τούρκους».

Στο βίντεο ο ηγέτης του κόμματος «Partij voor de Vrijheid» (Κόμμα για την Ελευθερία) απευθύνει ένα αυστηρό μήνυμα προς τους Τούρκους πολίτες λέγοντας ότι η χώρα τους δεν ανήκει στην Ευρώπη και ούτε θα γίνει ποτέ μέρος της.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από το ξέσπασμα της ολλανδο-τουρκικής διπλωματικής κρίσης τα τελευταία 24ωρα.

Ο Γκέερτ Βίλντερς αναφέρει στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο μιλάει αγγλικά:

«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για τους Τούρκους. Η κυβέρνησή σας σάς κοροϊδεύει αφήνοντάς σας να πιστεύετε ότι μια ημέρα θα γίνεται μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λοιπόν, ξεχάστε το! Δεν είστε Ευρωπαίοι και ποτέ δεν θα γίνετε. Ένα Ισλαμικό Κράτος όπως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη. Όλες οι αξίες της Ευρώπης, όπως η ελευθερία, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα είναι ασυμβίβαστα με το Ισλάμ. Ούτε θέλουμε ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους να ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που συμφωνούν με αυτό θα καταψηφιστούν και θα χάσουν την εξουσία από τους λαούς τους. Η Τουρκία ψήφισε τον Ερντογάν. Έναν επικίνδυνο ισλαμιστή που υψώνει το λάβαρο του Ισλάμ. Δεν θέλουμε περισσότερο αλλά λιγότερο Ισλάμ. Για αυτό Τουρκία μείνε μακριά μας. Δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ».

5 replies »

 1. Άνοιξε λογαριασμούς ο Ερντογάν με την Ευρώπη ,και αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο με την στάση του απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα ,
  Όχι ότι στην Ευρώπη δεν καταπατούνται , απλά στην Ευρώπη και γενικά στον υπόλοιπο κόσμο γίνεται με άλλο τρόπο ,και τι εννοώ.
  Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν γίνεται στην ελευθερία του λόγου ,στην ελευθερία της σκέψης ,αλλά υπάρχει μία χειρότερη , δικτατορική , φασιστική όπως θέλετε πέστε την ,είναι η επιβολή στα εργασιακά και στα οικονομικά του ανθρώπου με όλες της παρενέργειές της
  Καί εδώ θέτω καί ένα ερώτημα ?
  Τι θα προτιμούσε τελικά ο άνθρωπος να έχει ελευθερία λόγου και σκέψεις αλλά την τσέπη άδεια και να μην έχει να φάει η δικτατορική επιβολή στα παραπάνω και το στομάχι γεμάτο ? Η απάντηση δικιά σας , κύριοι απλά θέλω να πώ ότι δεν υπάρχη πλασμένος παραμυθένιος κόσμος πουθενά ,όπου υπάρχει νύχτα κάπου ξημερώνει μέρα και το αντίθετο.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s