ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΥΓΚΥΡΙΑ ή ΣΗΜΕΙΟΝ; 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ Μεσαίωνας στην Τουρκία


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η φετινή Ελληνική Πασχαλιά που συμπίπτει με το τουρκικό δημοψήφισμα ετοιμάζεται να δρομολογήσει μεγάλες γεωπολιτικές και πολιτισμικές ανατροπές.

ΣΉΜΕΡΑ παραπλέει ο τούρκος τα Ελληνικά Παράλια ψάχνοντας να βρει το πεπρωμένο του.

«το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»

«εκεί που θα λέτε Ειρήνη, εκεί θα έρθει πόλεμος ξαφνικά» ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.

«Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στην Ευρώπη για τις εσωτερικές τις ανάγκες, το ερευνητικό σκάφος CESME ετοιμάζετια για άλλη μια «βόλτα» στο Αιγαίο.

Η Άγκυρα σύμφωνα με την τελευταία NAVTEX 298/17 που εξέδωσε στέλνει το ερευντικό σκάφος στα παράλια της Θράκης και στο όριο των ελληνικών χωρικών υδάτων της Θάσου και της Σαμοθράκης για την συνηθισμένη «επιστημονική έρευνα». onalert.gr/ 12 Μαρτίου 2017

Είναι πρώτη φορά που ο γείτονας με δηλώσεις του μας βάζει στο ίδιο κάδρο των επιχειρήσεων με την Συρία και το Ιράκ.
«Στη συνέντευξή του στο CNN Turk ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι οι σχέσεις σε μία τέτοια γεωγραφία μπορεί να είναι προβληματικές, υπάρχουν προβλήματα στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αιγαίο.»

16 Απριλίου ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ

Χριστὸς κατελθὼν πρὸς πύλην ᾍδου μόνος
Λαβὼν ἀνῆλθε πολλὰ τῆς νίκης σκῦλα.

16 Απριλίου Μεσαίωνας στην Τουρκία.
«Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου 2016 και την βία που εξαπολύθηκε στην τουρκική κοινωνία (40.000 άτομα φυλακίστηκαν, 125.000 δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν, δημοσιογράφοι δικάζονται…), ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε να γίνει Συνταγματική Αναθεώρηση με στόχο να αυξήσει τις προεδρικές του αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα, θέλει να μεταφέρει στον πρόεδρο της Τουρκίας και την εκτελεστική εξουσία (κατάργηση του πρωθυπουργού) για να ενισχύσει τις αρμοδιότητές του. Με τον τρόπο αυτό ο Ερντογάν θα μπορεί να διορίζει και να παραιτεί υπουργούς και κυρίως να διεκδικήσει ο ίδιος δύο νέες θητείες και να παραμείνει στην εξουσία ως το 2029.
Με την αναθεώρηση καταργείται και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, αφού στο εξής ο πρόεδρος της Τουρκίας θα μπορεί να διορίζει τις δικαστικές αρχές.» iefimerida.gr/ 12 Μαρτίου 2017
«το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»

«Γιώργο, παιδί μου, έλα “δώ!»

Ο περί ου ο λόγος Γιώργος, επίσης λοχαγός και συνάδελφος του φίλου μου, δεν απάντησε καν, υποθέτοντας ότι ο Γέροντας απευθυνόταν σε κάποιον άλλο.

Τότε, ο π. Παΐσιος επανέλαβε, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Εσένα, λέω, κύριε λοχαγέ, έλα “δώ», αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς οι δύο λοχαγοί επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Παναγούδα (και, επιπλέον, φορούσαν πολιτικά, μην έχοντας κάποιο διακριτικό της ιδιότητάς τους).

Ο Γιώργος, λοιπόν, σύμφωνα με το pentapostagma.gr,πλησίασε διστακτικά τον π. Παΐσιο, του φίλησε το χέρι και στάθηκε δίπλα του, οπότε ο π. Παΐσιος ξεκίνησε αμέσως να συζητά μαζί του:

«Πώς είναι ο στρατός μας, Γιώργο;»

«Πιστεύω πως είναι καλά, πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.

«Δεν είναι καλά ο στρατός μας, Γιώργο, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί αξιωματικοί και, κυρίως, στρατηγοί, και για αυτό στέκεται ακόμη ο στρατός μας», σχολίασε ο π. Παΐσιος.

Κι αμέσως συνέχισε: «Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;»

«Δεν ξέρω πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.

«Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος!

Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα μέρη μας, τις αλησμόνητες Πατρίδες…

Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα εξαμίλια.» Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 16:30 17/01/2015
Μέχρι της 16 Απριλίου θα ζήσουμε πολλές σκηνές απείρου κάλλους με τον σουλτάνο και την αυλή του.
Φαίνεται λογικό όλο τον εκνευρισμό του και την αυτοπροβολή του να την ρίξει πάνω σε εμάς για προεκλογικούς λόγους καθαρής ψηφοθηρίας.

Τελικά όλα τα κατευθύνει η οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και η φετινή Ελληνική Πασχαλιά που συμπίπτει με το τουρκικό δημοψήφισμα να δρομολογήσει μεγάλες γεωπολιτικές και πολιτισμικές ανατροπές.
Η έκπληξη θα έρθει από τον πιο αδικημένο σήμερα λαό της οικουμένης.

Οι παγκόσμιες κοινότητες των Ελληνορθοδόξων επιστρατεύθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στην πνευματική ανακαίνιση της καθημαγμένης ανθρωπότητας σε μοναδικές εν ΧΡΙΣΤΩ αποστολές δικαιώνοντας τον Ευαγγελικό ΛΟΓΟ.
Αυτό είναι το Πνευματικό ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων μετά το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.

Θα αλλάξουν χαρακτήρες και θα αποκαλυφτούν πράγματα και θάματα. Τώρα όμως πρέπει να βιώσουμε γεγονότα παράξενα. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

4 replies »

 1. Κυρ Κώστα,
  Το πολυ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς. Το εξαντλήσατε το θέμα και πνευματικά και προφητικά..Να ‘στε καλά. Μετάνοια μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα;

  Μου αρέσει!

 2. Μετάνοια θα υπάρξει στην Ελλάδα, βάσει των γνωστών μαρτυριών από τον Άγιο Παϊσιο, όταν μας πρωτοεπιτεθούν οι Τούρκοι κι εμείς θα πεινάσουμε για 5-6 μήνες. Όχι πιο μπροστά!
  Εάν εσύ δεν θέλεις να διαβάζεις τα άρθρα του Βαρδάκα, είναι άλλοι που τα διαβάζουν.
  Σε μια εποχή που πολλοί λίγοι ομιλούν γι’ αυτά τα θέματα, τα άρθρα του είναι ένα πέπλο προστασίας να μείνει η φλόγα του ποθούμενου αναμμένη…

  Μου αρέσει!

 3. Εγώ θα ήθελα και την γνώμη της υπόλοιπης χριστιανικής εκκλησίας , μιά και ο πόλεμος που έρχεται όπως τον λέτε περνάει πρώτα από τα προφητικά λόγια των Αγίων μας,
  Ευτυχώς που η απέναντι πλευρά δεν λαμβάνει με τον ίδιο τρόπο τα μηνύματα που εκπέμπεται ,θα είχαν αρχίσει από ότι υπάρχει χριστιανικό στην Τουρκία, το CESME θα έκανε βόλτες σε ότι θυμίζει ελληνικό στοιχείο στήν ξερά και όχι στην θάλασσα,
  Καί γιατί να μην μας κτυπήσει λέω εγώ τώρα μέσα στην νηστεία σαν καλοί χριστιανοί θα έχουμε χάσει δυνάμεις από την νηστεία .Και να τό κάνει μετα τό Πάσχα αφού έχουμε φάει ακόμα και τα κάρβουνα?
  Εκτός και αν ξέρει ότι στην χριστιανική νηστεία η περισσότεροι να μην πω όλοι της ημέρες της Σαρακοστής έχουν φάει είδη το αρνί του Πάσχα . Και να φανταστείς ότι έγινε και αλλαγή της ημερομηνίας η 27 Μαρτίου ήταν να γίνει το δημοψήφισμα . Γιά 25 Μαρτίου θα έπαιζε τίποτα ,μιάς και ο σουλτάνος τα έχει γραμμένα πρωτόκολλα συμφωνίας γιά εθνικές γιορτές ? Ερώτηση κάνω
  Σοβαρευτείτε και αφήστε του αγίους έξω από αυτά τα σενάρια, έχουν αφήσει χριστιανική παρακαταθήκη ο γέροντας και οι άλλοι μην κάνετε κάτι πού δεν θα εύρισκε σύμφωνους τους ίδιους.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s