ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ HF

Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως – Η σφαγή της ελληνικής οικογένειας και παιδείας!


Ταξιδεύουμε πίσω, στο τέλος του «έτους της εθνικής ντροπής 2015», όταν το μείζον των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων ψήφισε το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφύλων, επιφέροντας έτσι ένα ακόμη καίριο πλήγμα κατά του ιερού θεσμού της ελληνικής οικογένειας!

Ένα συνονθύλευμα από εθνομηδενιστές, δειλούς, δήθεν προοδευτικούς, άθεους και απάτριδες εκτέλεσαν το καθήκον τους απέναντι στους ξένους πάτρωνές τους! Τα κόμματά τους δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό δικαίωμα να αποτελούν οντότητες στην πολιτική γεωγραφία της χώρας. Ούτε δικαιούνται να διεκδικούν την ψήφο Ελλήνων πολιτών που έχουν γαλουχηθεί με τα νάματα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.

Το επόμενο πλήγμα της θλιβερής κυβέρνησης, με την απαθή και ένοχη στάση σύμπασας της αντιπολίτευσης, καταφέρεται κατά της Παιδείας, τον σταδιακό αφελληνισμό της οποίας συμπληρώνουν τώρα οι λεγόμενες »έμφυλες ταυτότητες» στα Σχολεία μας!

Στους ιερούς αυτούς χώρους, όπου θα έπρεπε, σύμφωνα με το Σύνταγμα, να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά με τα εθνικά ιδεώδη, τις πανανθρώπινες αξίες και την αλήθεια της ορθόδοξης πίστης μας. Σκοπός της νέας αυτής ξενόφερτης και ανώμαλης »οδηγίας», είναι σαφέστατα να αποδομήσουν την ομαλή ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, φέρνοντάς τα αντιμέτωπα με την ίδια την υπόστασή τους, έτσι ώστε να τα αποπροσανατολίσουν από τη φύση τους, να τα καταστήσουν μαλθακά και ανήμπορα ψυχικά και τέλος, να τα υποτάξουν εύκολα μέσα στο παγκόσμιο βούρκο της πολτοποίησης των ανθρωπίνων συνειδήσεων.

Πριν προλάβει κάποιος δήθεν δημοκράτης και δήθεν ανθρωπιστής να χρησιμοποιήσει τους εύκολους λαϊκίστικους και ηλίθιους χαρακτηρισμούς της αριστερής προπαγάνδας, δηλώνω ότι φασισμός και ρατσισμός και κάθε είδους …φοβισμός είναι να μην επιτρέπεται στον κάθε Έλληνα πολίτη να έχει την άποψή του και να την παρουσιάζει ελεύθερα και δημοκρατικά!

Διαφωνώ λοιπόν απόλυτα με όλες αυτές τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Για ένα πολύ απλό και λογικό λόγο.

Είναι δεδομένο (και όποιος δεν το δέχεται είναι κοινωνικά και επιστημονικά τυφλός), ότι οι λεγόμενες ιδιαιτερότητες των λεγόμενων ομοφύλων είναι »παρά φύσιν», αφού η φύση έχει ως βασικές της αρχές την ισορροπία και την διαιώνιση των ειδών και αυτές οι αρχές έχουν αποτυπωθεί στο σώμα των ανθρώπων και των ζώων με τις διαφορές κάθε φύλου και έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνική ζωή με τη συνεύρεση ανθρώπων διαφορετικού φύλου.

Επιπλέον, κατά τον Αριστοτέλη, επιδίωξη της ζωής του ανθρώπου είναι η ευτυχία, η οποία επιτυγχάνεται δια των αρετών. Η απόκτηση των αρετών προϋποθέτει φύση κανονική, μάθηση σωστή και άσκηση επίμονη και μακροχρόνια.

Είναι απολύτως σεβαστό, ο καθείς να κάνει τις όποιες ιδιωτικές επιλογές του, χωρίς να προκαλεί. Γιατί όμως αυτό να γίνεται επίσημα, με κρατική νομοθέτηση, παραβαίνοντας τους φυσικούς νόμους; Γιατί αυτό να θεωρηθεί κανονικό και μάλιστα να διδάσκεται στα σχολεία;

Γιατί θα πρέπει η πολιτεία να λέει ΝΑΙ σε οποιοδήποτε αίτημα ισχνών μειοψηφιών, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των συντριπτικών πλειοψηφιών; Ακόμη κι αν θεωρεί ότι είναι θέμα σεβασμού της διαφορετικότητας (νέες έννοιες φευ!), γιατί να πει ναι; Υπάρχει και το ΟΧΙ της αγάπης!

Γιατί να υπακούει η Ελλάδα σε κάθε ξενόφερτη οδηγία ή κάθε ύπουλη εντολή από τους εντολείς της Δύσης, της Ευρώπης;
Αλλά, ποιας Δύσης; Αυτής που απλώνει τα νύχια της για να ξεσκίσει τις σάρκες της αδύναμης Ελλάδας, εκμεταλλευόμενη βέβαια τις αμαρτίες των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών; Αυτής που με τις άστοχες ενέργειές της, βάζοντας φωτιά στην ευρύτερη περιοχή, μας γέμισε με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πρόσφυγες και μετανάστες αλλοιώνοντας την εθνική μας σύσταση;

Ποιας Ευρώπης; Της κόρης της Ύβρεως; Της οικτρά αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας; Του ψευδεπίγραφου ουμανισμού; Της σύγχρονης οικονομικής και κοινωνικής γκιλοτίνας; Αυτής που δεν της καίγεται καρφί για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας; Αυτής που νομιμοποιεί την παιδοφιλία και την κτηνοβασία και κάθε είδους ανωμαλία, στο πλαίσιο δήθεν της ιδιωτικής ελευθερίας και των προσωπικών δεδομένων; Ποιων προσωπικών δεδομένων; Αυτών που ήδη κατέχουν και ετοιμάζονται σε λίγο μέσω της κάρτας του πολίτη να μας μεταμορφώσουν σε »μαρκαρισμένα» ζώα;

Ας αφήσουμε λοιπόν τη παραφιλολογία αυτή κι ας δούμε κατάματα την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι μια. Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως!

Η πατρίδα μας δέχεται ένα ανηλεή πόλεμο από τους σύγχρονους βάρβαρους με την ανοχή ή και τη συνενοχή των ντόπιων εντολοδόχων τους. Ο βασικός στόχος τους είναι η ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας.

Αφού κτύπησαν και διέλυσαν την πολιτική και την οικονομία, τώρα κτυπούν τα »ιερά τέρατα» της δόμησης του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα, την εθνική παιδεία και την οικογένεια.

Με τη μέθοδο δε του σαλαμιού, ακολουθούν η εκκλησία και οι ένοπλες δυνάμεις.

Αντιστεκόμαστε! Μιλάμε! Αγωνιζόμαστε!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντιστράτηγος (ε.α)
Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

4 replies »

 1. ΔΕΝ κυβερνούνε πια εδώ και αρκετά χρόνια ,Στρατηγέ μου , οι πολιτικοί ! Εκτελούν απλά ΕΝΤΟΛΕΣ και αυτό το γνωρίζουν πιά οι πολίτες. Η σωτηρία μας επομένως ,σε προσωπικό αλλά και σε εθνικό επίιπεδο , θα προέλθει απο τον Θεό και όχι από ανθρώπους ! «Μη πεποίθατε επ΄ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπους, οις ουκ έστι σωτηρία» μας λέγει ο Κύριος μας . «Η καταστροφή θα σας έρθει απο τους ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ» μας εχει προειδοποιήσει ο Κοσμάς ο Αιτωλός και νάτη μπροστά μας η επαλήθευση ! Οι άρχοντες καταδυναστεύουν τους λαούς και κανένας άθεος άρχοντας δεν έκανε ποτέ καλό στο λαό του, διότι δεν έχει ελπίδα και Πίστη στο Θεό.Ας ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ λοιπόν για να σώσουμε και την ψυχή μας και την χώρα μας ! η Εντολή του είναι ξεκάθαρη : «Άνευ εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν» Ο Άγιος Παΐσιος είπε για την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της … γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις… δώδεκα χαλιά ακόμα και αν τα ράψεις δεν γίνονται ένα , κάθε ένα θα είναι διαφορετικό…είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!» Αλλά και ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς, έγραψε για την «Τραγωδία της Ευρώπης»: «Οι Ευρωπαίοι οικοδόμησαν την ένωση με το θάνατο και έκαναν το συμβόλαιο με τον πάπα. Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο γεγονός στην ιστορία του ανθρώπου τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο. Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο. Οι Ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων. Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο…αρνήθηκε το Βασίλειο του Θεού .
  Για την Ελλάδα ,οι προφητείες που γνωρίζουμε μας λένε ότι θα γίνει ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ (σήμερα η Αμερικανοί το προβλέπουν ), απόσυρση του διεθνούς κεφαλαίου και πτώχευση της Ελλάδος .Στην ακυβερνησία αυτή θα βρούν ευκαιρία οι Τούρκοι να μας επιτεθούν, αλλά σύντομα οι Ρώσοι θα διαλύσουν στη συνέχεια την Τουρκία με τον ΓΠΠ που θα ξεκινήσει μαζι με τα δικά μας γεγονότα . Πουθενά οι Αγιοι δεν μας είπαν οτι η Ελλάδα θα διαλυθεί ή οτι η Ελλάδα θα καταστραφεί απο τους Τούρκους, μας είπαν οτι η Ελλάδα θα πτωχεύσει, θα περάσουμε μεγάλη πείνα (κι αυτό θάναι για την απιστία μας στο Θεό ) ,δεν θα συμμετάσχει στον ΓΠΠ (κι συτό θα είναι ευλογία ,γιατί οσες χώρες μπούνε στον πόλεμο θα καταστραφούν ) και στο τέλος που λόγω της πείνας και του ΓΠΠ θα στραφούμε στο Θεό αναγκαστικά και θα σωθούμε ! και μετά βέβαια η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η δικαίωση της Ελλάδας. Ο έχων ώτα ακούειν ..ακουέτω ,

  Καλή δύναμη .φοκ

  Μου αρέσει!

 2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ.

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
  ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ .
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ¨ΚΩΛΥΩΝ» , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ .

  6 . Και τώρα γνωρίζετε εκείνο που τον εμποδίζει, ώστε να αποκαλυφθεί στον δικό του καιρό.
  7 . Επειδή, το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται· μονάχα μέχρις ότου βγει από τη μέση αυτός που τώρα εμποδίζει·
  8 . και, τότε, ο άνομος θα αποκαλυφθεί, τον οποίο ο Κύριος θα τον απολέσει με το πνεύμα τού στόματός του, και θα τον καταργήσει με την επιφάνεια της παρουσίας του·
  9 . ο οποίος θάρθει με ενέργεια του σατανά με κάθε δύναμη και σημεία και τέρατα ψεύδους,
  10 . και με κάθε απάτη τής αδικίας, ανάμεσα σ’ αυτούς που χάνονται· επειδή, δεν δέχθηκαν την αγάπη τής αλήθειας για να σωθούν.
  11. Και γι’ αυτό, ο Θεός θα στείλει επάνω τους ενέργεια πλάνης, ώστε να πιστέψουν στο ψέμα·
  12 . για να κατακριθούν όλοι αυτοί που δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά οι οποίοι βρήκαν ευχαρίστηση στην αδικία.
  2 Θεσσαλονικείς Κεφ. 2

  Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «Ο ΚΩΛΥΩΝ», ( ΣΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ) , ΥΠΟΔΗΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .

  ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ .

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΜΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΑΣ .
  ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

  ΣΥΝΤΟΜΑ , ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .
  ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ .

  Μου αρέσει!

  • δεν είναι τώρα η εποχή του Αντίχριστου,το λέει και στο video ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, τώρα είναι η πρόβα, ένας τύπος (μοντέλο) των γεγονότων της Συντελείας. Η πολεμική μηχανή επομένως των λαών που θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη,δηλ.τον Αντίχριστο , θα καταστραφεί από τη μάχη που είναι μια προτύπωση του τελικού Αρμαγεδόνα, έξω από το Ισραήλ. Και μετά θα αλληλοσφαγούν και οι εφεδρείες τους στον επόμενο γύρο που θα γίνει στην
   Κωνσταντινούπολη. Τότε, όχι στην πρώιμη εποχή των σαλπίγγων που περνάμε, αλλά των
   φιαλών οι οποίες εκχέουν το περιεχόμενό τους μετά την αναλαμπή της Ορθοδοξίας,
   κατά την εποχή του τελικού Αντιχρίστου, γίνεται ο Αρμαγεδών. Στην 6η φιάλη ο άγιος
   Ιωάννης ο Θεολόγος λέει «Και τους σύναξε στον τόπο που καλείται εβραϊκά Αρμαγεδών» (16,16).
   Η 6η φιάλη αφορά όπως και η 6η σάλπιγγα πάλι τον Ευφράτη: «Καὶ ὁ ἕκτος
   (ἄγγελος) ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ
   ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς
   ἡλίου». (16,12).
   Η Αποκάλυψη επομένως δείχνει καλύτερα ότι τώρα, είμαστε στην πρόβα των
   γεγονότων της εποχής των «φιαλών» (που αδειάζουν το περιεχόμενό τους την εποχή
   της Συντελείας), δηλ. είμαστε στην εποχή των πρώτων έξι σαλπίγγων. Τα γεγονότα
   σαλπίγγων και φιαλών είναι ανάλογα, αλλά τα τελευταία είναι τα πιο φοβερά, και
   δηλώνουν ολοκληρωτικές καταστροφές, και τελειωτική κρίση.
   Ο Ιεζεκιήλ αναφέρεται επίσης σε δύο ομοιάζουσες μάχες, με χρονολογική
   διαφορά μεταξύ τους. Την προφητεία του, συνιστούσε ο άγιος γέροντας Παΐσιος ο
   Αγιορείτης (+1994), να μελετάμε και για τα άμεσα γεγονότα (του 3ου Π. Πολέμου).
   Η πιο μεγάλη μάχη είναι η άκρως εσχατολογική όπου ο Αρμαγεδών είναι, όπως ερμηνεύεται, η
   «διακοπή» των χαρισμάτων του Θεού στους πολεμίους της Εκκλησίας. Η άλλη μάχη είναι στην εποχή μας, μετά τη λήξη της οποίας οι Έλληνες θα πάνε στο πεδίο της μάχης σαν νεκροθάφτες, όπως φανέρωσε επίσης ο άγιος Παΐσιος. Η κατάσταση, παρά τα εμπόδια, θα αλλάζει σταδιακά υπέρ των Ορθοδόξων, και βέβαια υπέρ της Ορθόδοξης Ελλάδας. Επειδή όλα θα γίνονται ξαφνικά, πρέπει οι Χριστιανοί να είναι πνευματικά έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα δεινά, με τη δύναμη,
   κυρίως, που παρέχει η Εκκλησία στους πιστούς δια των Μυστηρίων.φοκ

   Μου αρέσει!

 3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΩΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΙΣ …. » ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s