ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ !! Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, Χάος και Τανκς !!!

Μετά τις χθεσινές «ανοησίες» όπως σχολίασε ο Πρωθυπουργός τα σενάρια περί εκλογικού διαγγέλματος, ινστιτούτο των ΗΠΑ δημοσίευσε έκθεση που προβλέπει ακόμη και κήρυξη έκτακτης ανάγκης ώστε να περάσουν τα μέτρα λιτότητας.

Το Gatestone Institute, ένα περίεργο think tank των Αμερικανών υπερσυντηρητικών στη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε έκθεση (με ημερομηνία 16/3/2017) με τίτλο «Ελλάδα: Μια δημοκρατία σε κρίση».

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτήν, η φτώχεια, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, η παράνομη μετανάστευση και η απονομιμοποίηση του πολικού συστήματος είναι οι τελείες τις οποίες, αν κάποιος συνδέσει, φτάνει στο άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος, «το οποίο καθορίζει πότε η κυβέρνηση μπορεί να αναστείλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών».

Εν όψει όμως της επιβολής νέων φόρων, νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και με την Τουρκία να στέλνει περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα, «η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς στρατιωτικό νόμο», ώστε να μπορούν να επιβληθούν αυτές οι πολιτικές στον πληθυσμό της, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάλυση, ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Γερμανοί θα αναγκάσουν τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές. Αν συμβεί αυτό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κερδίσουν τις εκλογές. Για να αντιμετωπίσουν την οργή του ελληνικού λαού (που θα πρέπει να πληρώσει ακόμη περισσότερους φόρους, όπως θέλουν οι Γερμανοί), η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

6 replies »

  1. Ακραία σενάρια χωρίς υπόβαθρο , νοσταλγοί του παρελθόντος , αναμνήσεις να είχαμε να λέγαμε . Στρώσετε τον κώλο σας να παράγεται και αφήστε τα φραπογαλα και το σορολοπ στα μαγαζιά πού φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια κάθε μέρα μέσα στην κρίση στήν πόλη μου έχουν ανοίξει μέσα στην κρίση από στοιχεία του επιμελητηρίου γύρω στά 100 μαγαζιά του καφέ στην καρέκλα , έγινε η Ελλάδα ένα μεγάλο καφενείο που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να πίνει καφέ

    Μου αρέσει!

  2. Ὁ πάτερ Ἰωσὴφ ὁ Βατοπεδινὸς εἷπε ὅτι θὰ ἀναλάβῃ ὁ στρατὸς, ὄχι χούντα, μέχρι νὰ ἀποκατασταθεῖ ἡ τάξη διότι θὰ ὑπάρξει χάος. Αὐτοὶ πῶς τὸ βλέπουν καὶ τὶ ἐπιδιώκουν, εἶνε ἄλλο θέμα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s