ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ …’ΡΗΜΑΔΑ’! (Το «σωστό» κουμπί λέγεται …’ o f f ‘ !)

ΜΙΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΠΑΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΞΕΝΟ ΣΚΙΤΣΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, «ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ» Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ (ΔΗΘΕΝ) ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ’, ΟΠΩΣ ΤΟ ‘CNN’, ΤΟ ‘NBC’, ΤΟ ‘MTV’, ΤΗΝ ‘BILD’ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ …ΒΟΘΡΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΧΑΛΚΕΙΑ!!!
EKTOΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συμπεριληφθώ στην «κοινωνία» των …’survivor’, των Τατιάνων, των Αφτιάδων, των Ευαγγελάτων, του κάθε Τράγκα και της κάθε Πόπης και όλων των υπαλληλάκων των απανταχού οικονομικών συμφερόντων, που διαμορφώνουν ερήμην μου την «κοινή γνώμη».

Είμαι κοινωνία από μόνος μου, όποιος θέλει συντάσσεται μαζί μου, τουλάχιστον την άποψή μου διατηρώ το προνόμιο να τη διαμορφώνω όπως εγώ επιθυμώ και όχι όπως θέλει το καθεστώς να τη διαμορφώσω, επισημαίνει ο κ.Δημήτριος Καρατζάς, στο ιστολόγιο ‘αντίζιτρο’.

Ολοι αυτοί, έχουν ως αποστολή τους να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τον λαό, επιβάλλοντας ως κρατούσα άποψη, την άποψη των αφεντικών τους.
Και η πλέον «αθώα» εκπομπή, μεταδίδει μηνύματα, προς τις κατευθύνσεις που θέλουν τα ΚΟΡΑΚΙΑ που «υ π ε ρ ί π τ α ν τ α ι» της ετοιμοθάνατης Ελλάδος [και όχι μόνο]!

YΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο Μ.ΓΚΑΝΤΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ! Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ…
[«IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Μπορεί η πλειοψηφία να ενστερνίζεται χίλια λάθη, αυτό δεν σημαίνει, ότι έστω κι ένα από αυτά, θα γίνει «σωστό» επειδή το ασπάστηκε η πλειοψηφία.
Λάθος θα παραμείνει και θα κοστίσει πολύ ακριβά, τότε που θα είναι αργά όμως.

Οταν το κατανοήσουμε αυτό και ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ (επιτέλους πιά!) τον διακόπτη που δηλητηριάζει το υποσυνείδητό μας, θα έχει ξημερώσει μια νέα ημέρα.

TO ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» (ΤΑΧΑ) «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»…
ΟΧΙ, NA ΛΕΙΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

ΠΕΤΑΞΤΕ ό,τι σχεδιάσθηκε για να σας αλυσοδέσει!

2 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s