ΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…..

Kαι αρχιναζιστής ο Τrump:o Λευκός Οίκος αθωώνει το Χίτλερ…… τον βγάζει καλύτερο από τον ΄Άσαντ

Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Sean Spicer, εκτίμησε την Τρίτη ότι ο Bachar al-Assad έκανε κάτι χειρότερο από τον Adolf Hitler χρησιμοποιώντας χημικά όπλα μια σύγκριση που ελαχιστοποιεί τα εγκλήματα του ναζισμού και κρίνεται ως θε΄ση φιλοναζιστική.

«Κατά την Διάρκεια του Β Παγκσομίου Πολέμου δεν χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα. Ένα άτομο τόσο άθλιο όσοο Χίτλερ δεν έπεσε τόσο χαμηλά να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα», δήλωσε ο Sean Spicer στην καθημερινή ενημέρωση του τύπου στο Λευκό Οίκο. «Η Ρωσία οφείλει ν΄αναρωτηθεί αν αυτή είναι μια χώρα με την οποία θέλει να ευθυγραμμιστεί».

Και διευκρίνισε: «αναφορικά με το αέριο sarin, ο Χίτλερ δεν χρησιμοποίησε αέριο στο δικό του λαό όπως έκανε ο Assad (…) Ξέρω ότι τους μετέφερε στα κέντρα του Ολοκαυτώματος…..».

Λίγο αργότερα κατηγορήθηκε ότι ξέχασε εκατομύρια νεκρούς συμπεριλμβανομένων γερμανών στους θαλάμους αερίων : «Δεν προσπάθησα να ελαχιστοποιήσω τη φοεβερή φύση του Ολοκαυτώματος.Δοκίμασα να κάνω το κοντράστ με την τακτική χρησιμοποίησης από αεροπλάνα για να ρίξουν χημικά όπλα σε αστικά κέντρα ».

Το κέντρο Anne Frank στις ΗΠΑ κάλεσε τον Donald Trump ν απολύσει τον εκπρόσωπο τύπου καθώς έπεται και το ιουδαικό πάσχα.

«Απόλυτα ντροπιαστικό…ο Spicer έχει ανάγκη από μαθήματα ιστορίας και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη », είπε ο γερουσιαστής Ed Markey. dimpenews

Κατηγορίες:ΔΙΕΘΝΗ, ΚΟΣΜΟΣ

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 reply »

 1. Άσχετα άν όλοι οι λογικοί άνθρωποι διαφωνούμε ριζικά, με την πρακτική και την έννοια των μαζικών ή ατομικών δολοφονιών, δεν θα πρέπει να μας διαφύγει κάτι : Ο φόνος είναι φόνος.

  Όσον αφορά το ιστορικό μέρος : Οι ναζί έβλεπαν τις θανατώσεις στα στρατόπεδα συγκέντωσης ώς εκτελέσεις. Οπότε για να μειώσουν το κόστος και να είναι πιό αποτελεσματικοί χρησιμοποιούσαν το αέριο Zyklon B (δηλαδή Κυκλώνας Β) https://el.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B. Οντως ο Χίτλερ, επειδή είχε προσωπική εμπειρία στον Α’ ΠΠ, του τί προκαλεί η χρήση χημικών, απαγόρευσε την χρήση τους στις μάχες. Φυσικά και αυτό δεν τον καθιστά αθώο του αίματος, όπως και όλους τους ναζί.

  Οι σύγχρονοι Αμερικανοί στις εκτελέσεις τους, χρησιμοποιούν αέριο ή ενέσιμα χημικά…

  Και σήμερα υπάρχουν σε πολλές χώρες, εργαστήρια παραγωγής χημικών ή ιών για μαζικές εκκαθαρίσεις. Εργαστήρια που λειτουργούν με τις ευλογίες των μεγάλων. Άλλωστε αυτοί είναι οι σπόνσορες και πελάτες τους….

  Και το χειρότερο είναι, ότι πάντοτε οι εκτελεστές έχουν την ίδια δικαιολογία : Εκτελούσαν εντολές…

  Αλήθεια, είναι περισσότερο ανθρωπιστικός ό θάνατος από βομβαρδισμό με κοινές βόμβες ? Τελικά άν πεθάνεις από ναπάλμ ή φώσφορο ή θραύσματα ή ερείπεια που σε πλακώνουν είναι καλύτερος θάνατος από ότι με σαρίν ή άνθρακα ? Η μήπως με πυρηνικά, έτσι για να φύγει κανείς γρήγορα και ανθρωπιστικά, ώστε να μήν βασανιστεί…

  Αν δεν σταματήσουμε σαν ανθρωπότητα να αποδεχόμαστε την έννοια του φόνου, δεν θα σταματήσει τίποτα από αυτά.

  Ο φόνος είτε με πέτρα, είτε με βομβαρδισμό φόνος είναι.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s