ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Επιστολή του Μάχιμου Μητροπολίτη στον «Σουλτάνο» «Βαπτίσου Χριστιανός με νονό τον Πούτιν…» !!!

Επιστολή με την οποία τον καλεί να βαπτισθεί Χριστιανός και μάλιστα από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, απέστειλε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Σε κείμενο 37 σελίδων και μετά από κοινωνικοπολιτική ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης στην γειτονική χώρα και αφού σημειώνει ότι προσωπικά διαφωνεί με την απόφαση να μην εκδοθούν οι οκτώ εκζητούμενοι στην Τουρκία για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος, ο Μητροπολίτης Πειραιώς προτείνει μάλιστα η βάπτιση να γίνει στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που αναρτήθηκε στο romfea.gr αναφέρει: «Σᾶς παροτρύνουμε, ὡς ἔσχατο μέλος τοῦ Παναγίου καί Παναχράντου Σώματος τοῦ Χριστοῦ καί δή ὡς ὈρθόδοξοςἘπίσκοπος, πού ἐνδιαφέρεται γιά τήν σωτηρία τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων καί αὐτῶν τῶν ἀλλοθρήσκων, ἄν θέλετε νά ὠφελήσετε πραγματικά τόν ἑαυτό Σας, τήν οἰκογένειά Σας καί τόν λαό Σας, νά ἀποκηρύξετε ὅλες τίς πλάνες, αἱρέσεις καί καινοτομίες τοῦ δαιμονιώδους Ἰσλάμ καί τοῦ ἀνιέρου Κορανίου,τίς ὁποῖες εἰσήγαγε ἀπ’ ἀρχῆς ὁ ψευδοπροφήτης Μωάμεθ, νά μετανοήσετε, νά κλάψετε πικρῶς, νά ταπεινωθεῖτε, νά πιστέψετε στόν Χριστό, ὡς Θεάνθρωπο, Σωτῆρα καί Λυτρωτή τοῦ κόσμου, νά κατηχηθεῖτε καί νά βαπτισθεῖτε ὀρθόδοξα. Σᾶς προτείνουμε μάλιστα, Ἐξοχώτατε, νά ζητήσετε ἀπό τόν σημερινό σύμμαχό Σας καί Πρόεδρο τῆς Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν νά γίνε ἀνάδοχος Σας καί ἡ βάπτισή Σας νά πραγματοποιηθεῖ στό ἱστορικό Φανάρι ἀπό τόν Παναγιώτατο Οἰκουμενικό Πατριάρχηκ.κ. Βαρθολομαῖο, τόν πρῶτο Ποιμένα τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας καί Πρωθιεράρχη τοῦ Ζῶντος Ἀληθινοῦ Τρισυποστάτου Θεοῦ, τόν Διάκονον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου πού ἀποτελεῖ τόν μοναδικό πνευματικό καί πολιτισμικό πλοῦτο τῆς Χώρας Σας. Μέ τόν τρόπο αὐτό θά δοξασθεῖ καί ἀπό Σᾶς, ὅπως δοξάσθηκε καί ἀπό τούς Ἁγίους Ἀποστόλους, τό Ὄνομα τοῦ Οὐρανίου Πατρός καί θα καταισχυνθεῖ ὁ ἀντίδικος Διάβολος».

8 replies »

  • Πάλι εδώ εσύ αλλογνωμίτη? Αφού είπαμε ότι δεν σου αρέσει το HF, πάνε αλλού.

   Και για να απαντήσω στο σχόλιό σου :

   Μπορεί να προσπαθεί να κάνει πολιτική, αλλά δεν είπε κάτι λάθος.

   Ο Μωάμεθ είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ήταν ένας σεληνιαζόμενος, παιδεραστής, πολέμαρχος, με ιδιαίτερη αγάπη στο μαχαίρι. Έκοψε προσωπικά πολλούς λαιμούς. Καβαλημένος από τον Σατανά έφτιαξε το ισλάμ, μιά άκρως απάνθρωπη και σατανική λατρεία.

   Η πλάκα είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι μουσουλμάνοι μέχρι σήμερα πιστεύουν ότι την πίστη τους τους την έδωσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ! Φαντάζεται κανείς έναν Αρχάγγελο του Θεού να δίνει τέτοιες κατευθύνσεις σε ανθρώπους ? Ο Εωσφόρος εξέπεσε λόγω εγωισμού. Αντιλαμβάνεσθε τι θα είχε συμβεί στο σύμπαν, άν κάποιος άλλος Αρχάγγελος τολμούσε να δώσει μιά τέτοια κοσμοθεωρία στα πλάσματα του Θεού ?

   Όσο για το ίδιο το κοράνι, υποτίθεται ότι πέταξε ένα άδειο βιβλίο σε ένα πηγάδι και από εκεί βγήκε το βιβλίο γραμμένο. Μόλις το πήρε στα χέρια του, έβαλε τους πιστούς του να πετάξουν πέτρες στο πηγάδι για να σκοτώσουν τον σατανά που ήταν στο πηγάδι ! Δηλαδή ουσιαστικά παραδεχότανε ότι το βιβλίο του το έδωσε ο σατανάς ! Στην πράξη σκότωσε τον φουκαρά τον γραμματικό του, που τον περίμενε κρυμένος στον πάτο του πηγαδιού με το γραμμένο βιβλίο στο χέρι για να σκαντζάρει τα βιβλία.

   Πολύ μελάνι έχει χυθεί από ειδήμονες για το θέμα αυτό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ασχοληθεί και να διαβάσει να δεί την αλήθεια.

   Το ισλάμ είναι μιά σατανική θρησκεία. Τελεία και παύλα.

   Μου αρέσει!

   • Σίγουρα ο Διάβολος είναι ο δημιουργός του Κακού;:
    «Εγώ ο κατασκευάσας φως και ποιήσας σκότος,ο ποιών ειρήνην και κτίζων κακά» (Ησαΐας ΜΕ 7).

    Και βρεφοκτονίες…:
    «Μακάριος θα είναι εκείνος, ο οποίος θα κρατήση εις τας χείρας του τα βρέφη σου και θα τα συντρίψη κτυπών αυτά στους βράχους» (Ψαλμοί 136 9).

    Και κανιβαλισμό:
    «Μια γυναίκα μου είπε· φέρε το παιδί σου να το φάγωμεν σήμερον, το δε δικό μου το παιδί θα το φάγωμεν αύριον. Πράγματι εψήσαμε το παιδί μου και το εφάγαμε. Και είπα προς αυτήν κατά την δευτέραν ημέραν· Φέρε τώρα το δικό σου το παιδί, δια να το φάγωμεν. Εκείνη όμως απέκρυψε το παιδί της» (Βασιλείς Δ’ 6 28-29).

    Ο Μωυσής χωρίς να λογαριάσει ότι ήταν αναντικατάστατα δώρα κατ’ ευθείαν από το θεϊκό δάκτυλο!
    Τι διαβάζουμε λοιπόν για τις τελικές πλάκες των εντολών: «Και είπεν ο Κύριος προς τον Μωυσήν, Κόψον (Ο΄λάξευσον) εις σεαυτόν δύο πλάκας λιθίνας καθώς τας πρώτας και θέλω γράψει επί των πλακών τους λόγους οίτινες ήσαν επί των πρώτων πλακών τας οποίας συνέτριψας… και έκοψε (ο Μωυσής) δύο πλάκας λιθίνας» Εξ. ΛΔ΄1,3
    Αν οι πρώτες πλάκες ήταν θεϊκής κοπής, οι δεύτερες και οι τελικές ήταν από λιθοξόο του Μωυσέως και ασφαλώς κατά πολύ λιγότερο θεϊκές!

    Έχοντας χάσει και τον δικό του πρωτότοκο γιο, ο Φαραώ διέταξε τον Μωυσή και όλους τους Ισραηλίτες να φύγουν από την Αίγυπτο. Εκείνοι οργάνωσαν αμέσως την Έξοδο. Ωστόσο ο Φαραώ άλλαξε γνώμη. Τους καταδίωξε με πολλούς πολεμιστές και άρματα. Φάνηκε ότι οι Ισραηλίτες είχαν παγιδευτεί μπροστά στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας. Ο Ιεχωβά χώρισε την Ερυθρά Θάλασσα στα δύο, επιτρέποντας στους Ισραηλίτες να περάσουν μέσα από το άνοιγμα περπατώντας πάνω στο στεγνό πυθμένα, ανάμεσα σε τείχη νερού! Όταν οι Αιγύπτιοι έσπευσαν να τους ακολουθήσουν, ο Θεός άφησε τα νερά να πέσουν με ορμή, πνίγοντας τον Φαραώ και το στράτευμά του.

    Ενώ όλα αυτά φαίνονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ !!!!!!

    Μου αρέσει!

 1. Για τον φίλο με την άλλη γνώμη :

  Εδώ είναι το μεγαλείο της Ελληνορθοδόξου πίστεως.

  Δεν κοιτάζουμε τόσο την παλαιά διαθήκη, που έχει άλλωστε γραφεί μετά Χριστόν, από το γνωστό αμφιλεγόμενο συνοθύλευμα των 72 και αρκετά από το περιεχόμενό της είναι βάρβαρες εκφάνσεις της εβραϊκής φαντασίας και ψυχοσύνθεσης, αλλά το τί είπε ο ίδιος ο Χριστός και οι Μαθητές του, διατηρώντας παράλληλα της προγονικές αλήθειες, οι οποίες δεν διαφωνούν σε τίποτα με τον Χριστό.

  Γι αυτό άλλωστε ρίζωσε εδώ η Ορθόδοξη πίστη. Ήμασταν πάντοτε παιδιά του Αληθινού Θεού. Αντιθέτως άν η ορθοδοξία ήταν η απόλυτη συνέχεια του Εβραϊσμού, θα είχαν γίνει όλοι οι Εβραίοι Χριστιανοί !

  Είναι αδύνατον να δεχθεί ένας Έλληνας, έναν χαιρέκακο και εγωιστή Θεό που σκοτώνει και βασανίζει τους εχθρούς σου, για να σου αφήσει τις γυναίκες τους και τα κοπάδια τους για να τα χαίρεσαι.

  Ο Θεός που μας γνώρισε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, είναι ένας αγαθός Πατέρας, γεμάτος αγάπη, καλωσύνη και έλεος για την ανθρωπότητα. Σε αυτόν το Θεό πιστεύουμε εμείς οι Έλληνες. Την Αγία Τριάδα, ήτοι τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.

  Γιατί βασανίζεσαι με την εικόνα του Θεού πού είχαν τότε οι Εβραίοι και μαυρίζεις την ψυχή σου ?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s