ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ DEAL ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ!!!

Όλα θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποιεί συμφωνίες όπλων αξίας άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη Σαουδική Αραβία. Τα ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από τον Λευκό Οίκο ανέφεραν ότι οι συμφωνίες καλύπτουν τις πωλήσεις όπλων και πλοίων καθώς και τις υπηρεσίες συντήρησης τους.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι συμφωνίες αποτελούν μέρος μιας δέσμευσης συνολικά 300 (!) δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης της Σαουδικής Αραβίας στα επόμενα δέκα χρόνια. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η υπογραφή των συμβάσεων αποτελεί μέρος της ημερήσιας διάταξης της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία την επόμενη εβδομάδα.

Είναι γνωστό πλέον, ότι το Ριάντ εισάγει δεκάδες όπλα δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Η Σαουδική Αραβία πραγματοποιεί επίθεση κατά της Υεμένης τα δύο τελευταία χρόνια και θεωρείται σημαντικός προμηθευτής όπλων σε τρομοκράτες στη Συρία.

Και πέραν αυτών, η αμερικανική κυβέρνηση δεν ήταν εκείνη που υπέδειξε τους Σαουδάραβες ως υπαίτιους για το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου; Και το δούλεμα καλά κρατεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s