ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο «ΣΤΗΜΕΝΟΣ» ;;;;;;;;;;

ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, “ΣΤΗΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
apostoloupanos.gr

Ο Δένδιας ήταν στημένος!

“Μεγάλη Εβδομάδα” λοιπόν και έπρεπε να ζήσουμε το δράμα του ξεπεσμού στο έσχατο σημείο της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας στη Βουλή των Ελλήνων! Έπρεπε να ζήσουμε το ξεκατίνιασμα δυο κοινοβουλευτικών ανδρών, του Νίκου Δένδια της ΝΔ και του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής! Ένα επεισόδιο που θεωρήθηκε από πολλούς πως συνέβη προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ από τον κύριο στόχο των ημερών που ήταν η ψήφιση του 4ου Μνημονίου!
Ωστόσο, για μας δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος και τα αίτια είναι ιδιαίτερα βαθιά!
Πιο συγκεκριμένα:
Το τελευταίο χρονικό διάστημα από τη ΝΔ ισχυρίζονται, σύμφωνα με κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί πως, η Χρυσή Αυγή αβαντάρει το ΣΥΡΙΖΑ και τανάπαλιν! Και ένας από τους βασικούς λόγους, είναι η υπερβολική καθυστέρηση που παρατηρείται στη δίκη της Χρυσής Αυγής, θεωρώντας η ΝΔ πως αυτή η καθυστέρηση ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι, ανέλαβαν “δράση” προκαλώντας, για να αποδείξουν ότι η δίκη πρέπει να επιταχυνθεί, από τη στιγμή που οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να τραμπουκίζουν και ουδέποτε αποδέχτηκαν τη νομιμότητα! Αυτήν την πρόκληση, ανέλαβε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, επί της εποχής του οποίου μεγάλο μέρος της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε στη φυλακή! Έτσι, την ώρα που από το έδρανό του αγόρευε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Δένδιας τον προκάλεσε, βασιζόμενος στο έκρυθμο του χαρακτήρα του Ηλία Κασιδιάρη, για να αποκομίσει προς όφελος της ΝΔ τα όσα θλιβερά ακολούθησαν!
Απορίες προκαλεί η συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη!

Όμως, η ΝΔ επέτυχε τον επιδιωκόμενο στόχο της και ωφελήθηκε επικοινωνιακά από το θλιβερό επεισόδιο! Η Χρυσή Αυγή τι ακριβώς ωφελήθηκε;;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης γιατί δεν αυτοσυγκρατήθηκε στην ποταπή πρόκληση του ανθρώπου του Ρότσιλντ, Νίκου Δένδια; Γιατί πάτησε την μπανανόφλουδα που του έριξε η ΝΔ;; Μπορεί να δικαιολογηθεί η “έκρηξή” του και ο παραλογισμός του;; Ωφέλησε τον ίδιο και το κόμμα του, η – για μια ακόμη φορά – ασυγκράτητη ορμή του χαρακτήρα του και η αλόγιστη συμπεριφορά του;;

Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει πως, ο άνθρωπος μεγαλώνοντας ωριμάζει και μαθαίνει από τα παθήματά του! Ο Ηλίας Κασιδιάρης πότε τελικά θα ωριμάσει και θα μάθει;;

Να θυμίσουμε, την 7η Ιούνιου του 2012, τον ακραίο διαπληκτισμό που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετέχοντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τις Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ και την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ!
Η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου ήταν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς Κασιδιάρη!

Να θυμίσουμε πως, τον Οκτώβριο του 2013 έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αποχωρώντας ο Ηλίας Κασιδιάρης από το γραφείο του Ανακριτή, μετά την απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, τόσο ο ίδιος, όσο και οι Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, προπηλάκισε κάμεραμαν του Ειδησεογραφικού Πρακτορείου Reuters και απώθησε φωτορεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, μη “μπορώντας” να συγκρατήσει το θυμό του και τα νεύρα του!

Ωστόσο, αυτή η βίαιη συμπεριφορά του, δυο ημέρες μετά, προκάλεσε την προφυλάκιση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου! Αφού, επί της ουσίας ο Ηλίας Κασιδιάρης, εξέθεσε τους Δικαστές και τους Εισαγγελείς περί της απόφασης για τη μη προφυλάκισή του και οι οποίοι πλέον θα εκτίθονταν εάν δεν προφυλάκιζαν το Νίκο Μιχαλολιάκο! Από τη στιγμή που όλο το πολιτικό Σύστημα βοούσε κατά της Δικαιοσύνης για τη μη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη!
Δούρειος Ίππος… ο Ηλίας Κασιδιάρης;;

Άλλωστε, ποιος μπορεί επίσης, να ξεχάσει στις αρχές Απριλίου του 2014, το ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό που παρέδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης, και το οποίο περιείχε τη συνομιλία που είχε με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου;; Το οποίο έκανε άνω – κάτω τη ΝΔ και οδήγησε στην αποπομπή του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο οποίος ήταν εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά;;
Συνυπολογίστε, σε όλα τα παραπάνω το “εορταστικό” ταξίδι του Δεκεμβρίου του 2016 στο Καστελόριζο, των Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου και του Αναπληρωτή του Υπουργού, Δημήτρη Βίτσα, καθώς και εννέα Βουλευτών (μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης) μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής! Να σημειωθεί πως, δεν συμμετείχε άλλο κόμμα της Αντιπολιτεύσεως σε αυτήν την “βόλτα” στο ακριτικό νησί μας!
Ήταν στημένος, τελικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης;;

Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντηθεί από τον Ηλία Κασιδιάρη!

Ωστόσο, εμείς πολλές φορές σας είχαμε ενημερώσει πως υπάρχει οξύτατο πρόβλημα στις σχέσεις των δυο ανδρών! Του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη!

Όπως τότε, στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στο άρθρο μου: “Ο Καρατζαφέρης δίχασε τη Χρυσή Αυγή”, έγραφα μεταξύ των άλλων:
“Με παλαιότερα δημοσιεύματά μας αναφερόμαστε σε ρήξη των σχέσεων Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη, ξέραμε τι ακριβώς λέγαμε, αφού οι πληροφορίες μας, “έρχονται” μέσα από τη Χρυσή Αυγή! Συγκεκριμένα, τελευταία ενημέρωση που μας δόθηκε, είναι πως ο ένας περπατάει στο ένα πεζοδρόμιο και ο άλλος στο απέναντι πεζοδρόμιο! Αυτή η ρήξη φάνηκε – και μας επιβεβαίωσε – στο προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του ART TV, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν στο κανάλι και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προκειμένου να δείξει ότι αυτός είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και δεν μπορεί κανείς να του “αφαιρέσει” αυτό το δικαίωμα! Τουλάχιστον αυτό εισέπραξε ο λαός μας, από τη στιγμή που ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έκανε την τηλεφωνική παρέμβαση, όχι για να μιλήσει επί της ουσίας της συζήτησης που ήταν το επίμαχο βίντεο αποκάλυψη της “εφημερίδος των Συντακτών” το οποίο αποκάλυπτε τη βαθειά σχέση του κόμματος με το Ναζισμό, αλλά στα 20 δευτερόλεπτα της παρέμβασής του μας έδειξε ότι είχε χάσει την ψυχραιμία του, ότι βρισκόταν σε πανικό, εν βρασμώ ψυχής και το πρόβλημά του ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με την “εφημερίδα των Συντακτών”!

Η “εφημερίδα των Συντακτών” πολλές φορές έχει αναφερθεί με ρεπορτάζ της στην έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής! Το ίδιο έκανε με πρωτοσέλιδό της και το περασμένο Σάββατο!
Ωστόσο, μπορούμε και γνωρίζουμε πως, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφώνησε με αυτή τη νέα δημοσίευση της εφημερίδος κατά της Χρυσής Αυγής!
Γιατί;; Την απάντηση την παίρνουμε – σύμφωνα με πληροφορία μας – από μεγαλοστέλεχος της εφημερίδος, που φέρεται να δήλωσε: “εάν δεν καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή, πρέπει να φύγουμε από τη χώρα”!

Καυτά ερωτήματα χρειάζονται απαντήσεις!

Κλείνοντας να θέσω τρία καυτά ερωτήματα!

Γιατί έλειπε από το επεισόδιο ο Νίκος Μιχαλολιάκος;;
Γιατί προεδρεύων της Βουλής την ώρα του επεισοδίου ήταν ο “γνωστός” σε όλους για τις Σταλινικές θέσεις του Μάκης Μπαλαούρας;;
Γιατί το κανάλι της Βουλής “απουσίαζε”;;

8 replies »

 1. Ο Κασιδιάρης σίγουρα κάτι «παίρνει»…..
  Μονίμως είναι νευριασμένος και προκλητικά επιθετικός !
  Αυτή δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου υγιή.
  Όσο για το κυνοβούλιο , όλοι τους στο ίδιο καζάνι βράζουν

  Μου αρέσει!

 2. Πολλά ερωτηματικά Παναγιώτη για να πεις τίποτα.
  Μιας και πήραν όλοι πρέφα οτι ο Δένδιας εσκεμμένα πέρασε (ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΑ) και χτύπησε με το χέρι του τον Κασιδιάρη και μετά στήθηκε μπροστά του προκλητικά. έπρεπε να βάλεις και κάτι άλλο για να συνεχίσουμε να έχουμε «ένοχο» και αυτόν;
  Καλά έκανε και δεν συγκρατήθηκε. Άλλωστε φανερά και αντρίκια έκανε οτι έκανε και όχι ύπουλα όπως όλοι οι άλλοι.

  Μου αρέσει!

 3. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ.

  Ο ΛΙΑΚΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΛΙΑΚΟΣ Η ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΙΑΣ.

  Μου αρέσει!

 4. Η Χρυσή Αυγή δεν πείθει και δεν θα πάρει ποτέ μεγάλα ποσοστά, όσο συμβαίνουν μέσα της και δεν αποκηρύξει τα εξής :

  α) Ναζισμός. Ότι και να πούνε έχουν φιλοναζιστικό παρελθόν. Πρέπει να δηλώσουν ότι δεν το συνεχίζουν και να το αποκηρύξουν. Άλλο ο Πατριωτισμός, ο Εθνικισμός και άλλο ο Ναζισμός. Φέρουν βαρύτατη ευθύνη που δίνουν πάτημα στην Αριστερά να εξισώνει τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό με τον Ναζισμό. Κάτι τόσο τραγικά λάθος, που ισοδυναμεί με το να εξισώνεις τον Έρωτα (αγάπη) με τον Βιασμό.
  β) Μιχαλολιάκος. Το βαρύ Ναζιστικό & Σατανολατρικό παρελθόν του δεν διορθώνεται με τίποτα. Πρέπει να πάει στην άκρη. Η ωδή προς τον Πάνα κλπ, δεν ξεχνιούνται. Και ο άνθρωπος αυτός δεν έχει αλλάξει. Να τα παρατήσει όλα και να πάει σε κανένα μοναστήρι μπάς και σώσει την ψυχή του.
  γ) Οικογενειοκρατία. Χορτάσαμε από αυτήν τόσα χρόνια σε όλες τις άλλες δημοκρατικές κατά τα άλλα παρατάξεις, της Αριστεράς μη εξαιρουμένης. Σε τελική αν μας αρέσει ή αν δεν μας πειράζει σαν λαός η οικογενειοκρατεία, γιατί να κατηγορούμε την Βασιλεία ?
  δ) Επίπεδο στελεχών. Θέλουν ακόμα συμμάζεμα πολύ. Το λάθος στο ξεκίνημα με το τραγικό ΕΓΕΡΘΗΤΙ, θα τους στοιχειώνει πάντα. Εδώ οι περισσότεροι απ΄αυτούς δεν γνωρίζουν σωστά Ελληνικά, να μας κυβερνήσουν θέλουν ? Αν είχαν διαβάσει Αρχαίους φιλοσόφους δεν θα κάνανε τέτοια λάθη…

  Η Λεπέν το πήρε αυτό το μήνυμα και πήγε πολύ καλά. Στο τέλος όμως, θα την κυνηγά πάντα το όνομα του κουμπάρου του Βορίδη και μπαμπά της.

  Και μιάς και ανέφερα τον Βορίδη, η περίπτωσή του επιβεβαιώνει τα ανωτέρω. Μόλις αποκήρυξε – κουκούλωσε το παρελθόν του, κοντεψε να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Πάντως πρωτοκλασάτο στέλεχός της είναι.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s