ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τον Τσίπρα τον κρατάνε οι ΗΠΑ (Πρέπει να τους κάνει την δουλειά με το χρέος)… Πρόεδρος Επιτροπής Κογκρέσου «Να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΗ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ…. Κάτι ΣΚΛΗΡΟ, υπεροπτικό και Α Κ Α Ρ Δ Ο … Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;; ——- Α Π Α Τ Ε Ω Ν Α Σ …. Πλέει σε Πελάγη Ευτυχίας…

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ (ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ….) ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νομισματικής Πολιτικής του Κογκρέσου και γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Άντι Μπαρ, τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής για το ελληνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με τον Μπαρ, «το ΔΝΤ δεν έχει μάθει το μάθημά του από τα δύο ελληνικά προγράμματα του 2010 και του 2012», και πρόσθεσε πως «αν το ΔΝΤ λάβει μέρος σε ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα, θα αποδείξει ότι δεν αναγνωρίζει τα λάθη του».

Ο Barr, αναφέρθηκε στις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από τα μέλη της επιτροπής, τόσο για την κατ’ εξαίρεση πρόσβαση που απέκτησε η Ελλάδα, προκειμένου να διασωθεί, αλλά και στο γεγονός ότι «ενώ το ΔΝΤ κάνει λόγο για τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει χρηματοδοτώντας χώρες, στην περίπτωση της Ελλάδας τουλάχιστον οι πόροι του Ταμείου δεν υπήρξαν καταλυτικοί σε τίποτα».

Χαρακτήρισε «σοκαριστικό» το γεγονός ότι το ΔΝΤ «εξετάζει και τρίτη διάσωση για την Ελλάδα», σχολιάζοντας ότι στόχος ενός νέου προγράμματος διάσωσης θα είναι, κυρίως, η προστασία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ενόψει εκλογών.
Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός, προχώρησε και σε προειδοποίησε προς το Ταμείο, πως αν συμφωνήσει να συμμετάσχει σε τρίτο πρόγραμμα «θα είναι υπεύθυνο για τον εξονυχιστικό κοινοβουλευτικό έλεγχο των πράξεών του, τον οποίο θα υποστεί».

Κατηγορίες:ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s