ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΔΕΝ Πρόκειται ΠΟΤΕ να Παίξουν ΕΔΩ, Αυτήν την ΕΙΔΗΣΗ…. Ανοίγουν 3 ΝΕΕΣ την Ημέρα…. !!!

Η Ρωσική Εκκλησία ανοίγει 3 ΝΕΕΣ Ε κ κ λ η σ ί ε ς την ημέρα (!!!) καθώς οι υπάρχουσες, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους πιστούς…

ΑΚΟΥΕΙ – λέμε τώρα… – Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΔΩ;

Ή η ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ …»ΒΑΡΥΚΟΪΑ» της, τήν ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ;

(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτέ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΔΩ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, τα μαρξιστο-κάναλα!)

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει 36.000 ναούς, αλλά
ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων. (Θεωρείται κατά κάποιον τρόπο, ο ΥΠΕΞ της Ρωσικής Εκκλησίας, που έχει κατ’ επανάληψη επισκεφθεί την Ελλάδα).

«Όταν εορτάσαμε την 1.000η επέτειο του Ρωσικού Βαπτίσματος το 1988, η ρωσική εκκλησία είχε 6.000 εκκλησίες, σήμερα έχουμε 36.000 εκκλησίες, ανοίγουμε χίλιες εκκλησίες το χρόνο (!) με σχεδόν την ίδια ταχύτητα, ή τρεις εκκλησίες την ημέρα» ανέφερε στην τηλεόραση ‘Rossiya-24’.

Τόνισε ότι αυτό έγινε «όχι κατ΄εντολή, αλλά καθώς οι υπάρχουσες εκκλησίες δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους πιστούς που έρχονται».
«Καθώς ο αριθμός των πιστών αυξάνεται συνεχώς, ο αριθμός των εκκλησιών θα πρέπει επίσης να αυξηθεί», δήλωσε ο μητροπολίτης.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία παρέχει ποιμαντική φροντίδα σε ορθόδοξους κατοίκους σε διάφορα κράτη – την Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Μολδαβία, την Κεντρική Ασία, τις χώρες της Βαλτικής, την Κίνα και την Ιαπωνία.
Οι κοινότητες του Πατριαρχείου Μόσχας υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες όπου ζει η ρωσόφωνη διασπορά.

17 replies »

  • Τα δικα σου παντως οχι !

   Εσυ που πεταγεσαι σαν την π@#$%α καθε φορα που εχει θεμα εκκλησιας γιατι το κανεις ;;;;;;
   Ποιος σε βαζει ;;;;;;
   Τινος συμφεροντα εξυπηρετεις ;;;;;;
   Ποσα σου δινει ;;;;;;;;

   Ρε μπας και σε βιασε κανενας καθολικος παπας και βγαζεις την κακια σου σε καθε τι θρησκευτικο ;;;;;

   Μου αρέσει!

 1. Ο βιασμός που υπάρχει στο μυαλό σου ξεπερνά το βιασμό που πέρασες όταν ήσουν παιδάκι και σε χαιδευαν οι καλόγεροι.
  ΕΓΩ Μ@@@ΠΑΝΟ ΓΚΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
  ΚΑΙ ΒΛ@ΜΕΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΟΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ
  Η ΤΣΈΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑ

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ λέει:

   ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ https://youtu.be/vdx11IBJrc8 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΕΡΩΝΑ, ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ.

   Μου αρέσει!

   • Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ λέει:

    ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑΧΒΕ ΟΠΩΣ ΣΑΒΑΩΘ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….

    Μου αρέσει!

   • Ο ΓΙΑΧΒΈ – ΣΑΒΑΩΘ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ

    Σκοτώστε τους οπαδούς των άλλων θρησκειών ( (Έξοδος 22:19, Δευτερονόμιο 13:7-12 και 17:2-5) . Σκοτώστε όποιος δεν ακούει στους ιερείς (Δευτερονόμιο 17:12). Σκοτώστε τους ψευδοπροφήτες (Ζαχαρίας 13:3 και Δευτερονόμιο 13:1-5 και 18:20-22). Σκοτώστε ολόκληρη την πόλη, εάν έστω και ένα άτομο σε αυτήν λατρεύει άλλον θεό (Δευτερονόμιο13:13-19). Σκοτώστε τους μάγους (Έξοδος 22:17) και τους Μάντεις (Λεβητικό 20:27). Σκοτώστε τους Ομοφυλόφιλους (Λεβητικόν 20:13 και Προς Ρωμαίους Ι:24-32). Σκοτώστε όποια γυναίκα μοιχεύεται ή συνουσιάζεται παράνομα (Λευητικό 20:10 και 21:9). Σκοτώστε τις γυναίκες που δεν είναι παρθένες την ημέρα του γάμου τους (Δευτερονόμιο 22:20-21). Σκοτώστε τους βλάσφημους (Λεβητικό 24:10-16). Σκοτώστε όποιον εργάζεται το Σάββατο (Έξοδος 31:12-15). Σκοτώστε τα παιδιά των αμαρτωλών (Ισαϊας 14:21).

    Μου αρέσει!

   • Δεν είναι τα εδάφια της βίβλου, που δεν καταλαβαίνω, που με προβληματίζουν. Είναι τα κομμάτια που καταλαβαίνω.
    Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

    Μου αρέσει!

   • Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ λέει:

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ… ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΙΟΥΔΑ ΨΕΥΤΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ… ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΟΥ…

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ: Έξοδος 22:19 «Όστις συνευρεθή με κτήνος, θέλει εξάπαντος θανατωθή» ΚΑΙ Λευ. 18:23; Λευ. 20:15;… ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ;;;

    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ «ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ» (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΘΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ» ) ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΑΝΙΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΜΟ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ … ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ» ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… «καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν»• ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ… ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας όπως μας αγάπησε ό Χριστός με την Σταυρική Θυσία Του υπέρ ημών… ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;;;) ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13, ΣΤΙΧΟΣ 34 «ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς ἵνα καὶ ὑμεῖς ἀγαπᾶτε ἀλλήλους. 35 ἐν τούτῳ γνώσονται πάντες ὅτι ἐμοὶ μαθηταί ἐστε, ἐὰν ἀγάπην ἔχητε ἐν ἀλλήλοις».

    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ «ΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ» («Γιώργος Γλυφάδα 10 Μαΐου 2017 στο 16:41») ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΠΡΙΝ!!!… ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ;;; ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ… Ή ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΡΗΤΕ ΔΙΕΣΤΡΕΜΕΝΕ ΤΥΦΛΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΙΟΥΔΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΥΣΙΟ ΚΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΥ ΑΛΑΘΗΤΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ, ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΘΟΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ… ΓΕΝ. 1 ,26 «ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΙΝ».

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;;;

    «ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300 ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤIΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ…

    ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ https://youtu.be/vdx11IBJrc8 »

    Μου αρέσει!

   • Ο ΓΙΑΧΒΈ – ΣΑΒΑΩΘ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ

    Σκοτώστε τους οπαδούς των άλλων θρησκειών ( (Έξοδος 22:19, Δευτερονόμιο 13:7-12 και 17:2-5) . Σκοτώστε όποιος δεν ακούει στους ιερείς (Δευτερονόμιο 17:12). Σκοτώστε τους ψευδοπροφήτες (Ζαχαρίας 13:3 και Δευτερονόμιο 13:1-5 και 18:20-22). Σκοτώστε ολόκληρη την πόλη, εάν έστω και ένα άτομο σε αυτήν λατρεύει άλλον θεό (Δευτερονόμιο13:13-19). Σκοτώστε τους μάγους (Έξοδος 22:17) και τους Μάντεις (Λεβητικό 20:27). Σκοτώστε τους Ομοφυλόφιλους (Λεβητικόν 20:13 και Προς Ρωμαίους Ι:24-32). Σκοτώστε όποια γυναίκα μοιχεύεται ή συνουσιάζεται παράνομα (Λευητικό 20:10 και 21:9). Σκοτώστε τις γυναίκες που δεν είναι παρθένες την ημέρα του γάμου τους (Δευτερονόμιο 22:20-21). Σκοτώστε τους βλάσφημους (Λεβητικό 24:10-16). Σκοτώστε όποιον εργάζεται το Σάββατο (Έξοδος 31:12-15). Σκοτώστε τα παιδιά των αμαρτωλών (Ισαϊας 14:21)…

    Μου αρέσει!

   • Δεν είναι τα εδάφια της βίβλου, που δεν καταλαβαίνω, που με προβληματίζουν. Είναι τα κομμάτια που καταλαβαίνω.
    Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας.

    Μου αρέσει!

 2. Είστε και η δύο ή από πάνω να σάς φορέσουν από ένα αλεξίπτωτο και στην πλάτη ένα σημείωμα που να γράφει, κάτω ο ISIS και να σας αφήσουν πάνω από το χαλιφάτο, τα υπόλοιπα είναι γνωστά πορτοκαλί φόρμες και ,στα γόνατα

  Μου αρέσει!

  • Συνέχιζε να βλέπεις το δένδρο και όχι το δάσος.
   Η θρησκεία κάνει στους ανθρώπους τρία πράγματα: Τους διαιρεί, τους ελέγχει και τους παραπλανά.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s