ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ !!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Ποιος είναι ο εικονιζόμενος και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ προτείνεται ως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας!

ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ…
Τήν δόξα του πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ, Γάλλου Εμμ.Μακρόν, φαίνεται πως ζήλεψαν οι κομμουνιστές της Κύπρου!
Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή του –«αδελφού» του ΚΚΕ – ΑΚΕΛ, με μεγάλη πλειοψηφία – 67 υπέρ, 17 κατά, 6 απείχαν – έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου στον… Τραπεζίτη (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Μάϊκ Σπανό!
Δηλαδή στον ‘mister Coca – Cola’ και όχι μόνο της Κυπριακής αλλά και της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ!!!

Το βιογραφικό του από το Bloomberg!

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Bloomberg, ο Μάικ Σπανός κατέχει μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Heineken-Lanitis Cyprus από το 2005 μέχρι το 2007, της Lumiere TV Public Ltd από το 2000 μέχρι το 2012, της A. Petsas & Sons Public Ltd από το 2000 μέχρι το 2007 και της CypriaLife Insurance Ltd από το 1995 μέχρι το 2005.

Αξιοσημείωτο ότι ο κ. Μάικ Σπανός διετέλεσε CEO της τουρκικής Coca Cola, η οποία είναι η 5η μεγαλύτερη σε εμφιάλωση παγκοσμίως, στο δίκτυο της Coca Cola παγκοσμίως .

Σήμερα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας M.S. Business Power Ltd και Ιδρυτικός Πρόεδρος της Green Dot.

Διετέλεσε Διευθυντής Μάρκετινγκ, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Λανίτης (Coca-Cola Cyprus) από το 1981 μέχρι το 2008, ενώ διατηρεί τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Επιπλέον, υπήρξε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIIM από το 2005 μέχρι το 2009, ενώ από το 2014 διατηρεί θέση Ανώτερου Ανεξάρτητου Διευθυντή στην Τράπεζα Κύπρου, καθώς και Ανεξάρτητου Μη εκτελεστικού Διευθυντή. Παράλληλα, κατείχε θέση διευθυντή στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

2 replies »

  1. Στο ΑΚΕΛ δεν είναι θέμα προσώπων αλλά αξιοπιστίας του κόμματος που έδειξε την δυνατότητα στην διακυβέρνηση πριν 5 χρόνια που παρέδωσε μια Κύπρο χρεοκοπημενη στην κυριολεξία με ένα μνημόνιο κρυμμένο επί ένα μισή χρόνο εν αγνοία του Κυπριακου λαού διότι δεν μπορούσε να υπογράψει ο Χριστοφιας σαν αριστερός, με κατεστραμενο το μεγαλύτερο ηλεκτροδοτικο σταθμό στο Μαρί από έκρηξη και με 13 νεκρούς και με πρόεδρο εξαφανισμένο Ο Κυπριακος λαός καταδίκασε το ΑΚΕΛ στα χρονοντουλαπα της ιστορίας Ευτυχώς που ανέλαβε ο νυν πρόεδρος Αναστασιαδης που με συνετή κυβέρνηση έβγαλε την χώρα από το μνημόνιο και τρέχουμε με ανάπτυξη 3.5% και ορθοποδησε η Κύπρος

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s