ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν θα το Μεταδώσει… Ο ΛΑΟΣ Επαναστατεί… !!!

ALERT! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!!

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κατάσταση με τις ομαδικές μετακινήσεις μουσουλμάνων λαθρο κυρίως από την Αφρική προς την Σικελία και Νότια Ιταλία έχει φτάσει, όπως αναφέρεται, στο απροχώρητο.

Στις μετακινήσεις αυτές πρωτοστατούν και στηρίζουν διάφορες ΜΚΟ που όπως είναι γνωστό χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σόρος και άλλα.

Επειδή όμως το πράγμα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και κάθε έλεγχο, άρχισε να προκαλεί για πρώτη φορά τόσο χαρακτηριστικά, κάποιες ομαδικές αντιδράσεις.

Το εντυπωσιακό είναι, όπως έγινε γνωστό, ότι συγκροτούνται οργανωμένες ομάδες νέων από χώρες της Ευρώπης οι οποίες νοικιάζουνε πλεούμενα και περιπολούνε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιταλίας και Αφρικής εμποδίζοντας τα πλοία των εμπόρων μεταφοράς λαθρο στην Ευρώπη να προχωρήσουνε βόρεια.

Για να καταλάβουμε καλύτερα το πόσο έχει ξεφύγει το πράγμα, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως κουβαλάνε από την Αφρική, Νιγηριανούς, αλλά και από χώρες της Ασίας, Πακιστάν και Μπανγκλαντές και Αφγανιστάν και από το Μαρόκο της Δυτικής Αφρικής.

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα στα σημεία αποβίβασης τον λαθρο, άνθρωποι τον ΜΚΟ τους αποδέχονται οργανωμένα χωρίς πλέον καμία πρόφαση όπως έλεγαν παλαιότερα για εμπόλεμη περιοχή στη Συρία και λοιπά.

Ένας από τους υπεύθυνους τις υποδοχής αναγκάστηκε και παραδέχτηκε στην κάμερα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Μια τραγική συνέπεια αυτών των εξελίξεων είναι ότι στα τοπικά νοσοκομεία έχουν μεταδοθεί ασθένειες που είχαν ξεχαστεί από δεκαετίες, ενώ η διασπορά μικροβίων μεταδοτικών ασθενειών είναι πλέον διάχυτη παντού.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έφεραν 118 γυναίκες από τις οποίες οι 21 ήταν τουλάχιστον έγκυες, δηλαδή θα γεννήσουνε ανέξοδα στα τοπικά νοσοκομεία. Στην ίδια περίπτωση καταμετρήθηκαν 887 άντρες, όλοι σε στρατεύσιμη ηλικία, 214 παιδιά καταμετρήθηκαν κάτω των 15 ετών και από αυτά τα 193 ήταν ασυνόδευτα.

Μετά την άφιξη τους, γίνεται η διανομή κατά περιοχές που επιβαρύνονται όλο και περισσότερο από τους λαθρο. Όπως αναφέρεται, 600 στην Καμπανία, 150 στην Λομβαρδία,100 στην Εμίλια-Ρομάνια, 50 στο Πεδεμόντιο, και οι υπόλοιποι σε Τοσκάνη και Πούλια(Puglia).


Φώτο: οι άνθρωποι που υποφέρουν φαίνονται και οι άνθρωποι που έρχονται για έναν και μοναδικό σκοπό δηλαδή να πολεμήσουν φαίνονται επίσης.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι χιλιάδες τουρίστες που παγαίνανε για διακοπές στην Σικελία, τώρα ξαφνικά θα βρεθούν με τα ίδια ναύλα σε … Κεντρική Αφρική.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

12 replies »

 1. ΕΛΛΗΝΕΣ οργανωθείτε, οπλησθητε, η κατάσταση θα χειροτερεύει καθε μέρα.μην φοβάστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Οσκοπος των ΕΒΡΑΙΩΝ Σιωνιστών κανίβαλων ειναι να μας εξοντώσουν. Μην πιστεύετε ότι αυτό που σας λέω ειναι ψέμα. Θέλουν να σας γελάσουν, διότι φοβουντε για την ζωή τους.σκοτοστε όσους μπορείτε, ειναι αποφασισμένοι, και οι σκατο Ραββινοι τους το λένε στο Διαδικτιο, ότι ΕΑΝ δεν ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

  Μου αρέσει!

 2. Δυστυχώς, φτάσαμε στην απέναντι πλευρά !!
  Και γιαυτό είναι υπεύθυνο το sait και όσοι έχουν καλλιεργήσει πόλεμο, φόβο και τρόμο.
  Οι Έλληνες κυρία μου δεν χάνονται.
  Γεννιομαστε από τις στάχτες μας ξανά και ξανά.
  Εδώ δεν χάθηκαν από τη λαίλαπα του εβραιοχριστιανισμού,
  που τους κυνήγησε, τους έσφαξε, τους κατέστρεψε το πολιτισμό, τους έκαψε τις βιβλιοθήκες και τους έκανε χριστιανούς με τη βία.
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ λέει:

   ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, «Οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5), ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: «ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ».

   Μου αρέσει!

   • Εσύ τομάρι εβραιοχριστιανέ, δούλε των εβραίων, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
    πήγαινε να πετάξεις κανένα αυγό σαν το φίλο σου, το άλλο τομάρι.

    Δείτε το βίντεο συνέλληνες να καμαρώσετε τους κηφήνες !!!!!!!!
    ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
    ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 0,50 – 1,45.
    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ λέει:

   ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ, «ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΤΟΥ «HELLASFORCESHIT «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, «Οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5), ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: «ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ».

   Μου αρέσει!

 3. Εσύ τομάρι εβραιοχριστιανέ, δούλε των εβραίων, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
  πήγαινε να πετάξεις κανένα αυγό σαν το φίλο σου, το άλλο τομάρι.

  Δείτε το βίντεο συνέλληνες να καμαρώσετε τους κηφήνες !!!!!!!!
  ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 0,50 – 1,45.
  ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ.

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  Μου αρέσει!

 4. Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον.

  Ξεχώρισε από παλιά το Ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα

  Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s