ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

SURVIVOR 2017: ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ»!

Καλά σκηνοθετημένο σενάριο που αποχαυνώνει το τηλεοπτικό κοινό έχει οργανώσει ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, αφού τελευταία το ελληνικό Survivor, ακολουθεί πιστά τις «ανατροπές» που συμβαίνουν στο τουρκικό.

Για να δούμε μερικές από τις συμπτώσεις που συμβαίνουν ειδικά το τελευταίο καιρό. Μόλις ξεκίνησε η τελική φάση του παιχνιδιού η ελληνική ομάδα των «Μαχητών» είχε 5 παίκτες, ενώ η αντίστοιχη των «Διασήμων» 4. Στο αντίστοιχο τουρκικό οι διάσημοι είχαν 5 και οι μαχητές 4.

Το… συναρπαστικό αγώνισμα ασυλίας στην Τουρκία έφερε την αποχώρηση ενός παίκτη από τους μαχητές με αποτέλεσμα η αναλογία να είναι 5-3. Με το που ξεκίνησε η αλλαγή των κανονισμών στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στην Ελλάδα (η οποία έγινε 24ωρη, με τη δυνατότητα να ψηφίσουν αγαπημένο παίκτη, τουτέστιν περισσότερα μηνύματα), όλως τυχαίως οι διάσημοι έχασαν ακόμα έναν παίκτη και ξανά όλως τυχαίως η αναλογία και του ελληνικού έγινε επίσης 5-3.

Κι αν το θεωρείτε συμπτωματικό, τότε αναλογιστείτε ότι λόγω του αποτελέσματος στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας στο τουρκικό αποχώρησε παίκτρια από τους μαχητές, μετατρέποντας την αναλογία σε 5-2, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν όπως ήταν αναμενόμενο οι διάσημοι έχασαν και πάλι την ασυλία, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης (αφού στο τουρκικό στην ομάδα των 2 είναι ένας άντρας μία γυναίκα) και φυσικά και η ελληνική αναλογία θα γίνει 5-2.

Βέβαια στο ελληνικό υπάρχει ένα «plot twist» πριν τα ατομικά αγωνίσματα, που είναι το Ντάνος εναντίον όλων για να ανεβάσουn και τα νούμερα και τα sms στην τελική ψηφοφορία. Κι αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και άλλη μία σύμπτωση που δημιουργεί μίση, έριδες και τηλεθέαση

O Τούρκος παίκτης των μαχητών Ογκεντάι, προκαλεί τον αντίπαλό του περιμένοντας να τον φτάσει για να τελειώσει την προσπάθειά του…

Ακριβώς το ίδιο έκανε μήνες πριν και ο Στέλιος Χανταμπάκης που προκάλεσε… παροξυσμό στο ελληνικό κοινό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s