ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;;;;;

Η μισή αστυνομία της Ελλάδας στην Αθήνα των άβατων , της τρομοκρατίας , των κυκλωμάτων και της εγκληματικότητας , δεν μπορεί και δεν φτάνει . Τι ακριβώς συμβαίνει ;

Ελπίζαμε με την αναδιάρθρωση να ενεργοποιηθούν εκείνες οι δομές που θα άλλαζαν τελείως το τοπίο …. αλλά μείναμε με την ελπίδα για άλλη μια φορά . Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε τελικά και γιατί γίνεται .

Κάποιοι μάλιστα πρεσβεύουν ότι αποδομείται σκόπιμα η αστυνομία εκ των έσω , προκειμένου να ¨χαλάσει η εικόνα της τωρινής κυβέρνησης ¨ από κάποιους . Εάν συμβαίνει αυτό , χρειαζόμαστε ψυχίατρο επειγόντως .

Δείτε την μεγάλη εικόνα του προβλήματος κύριοι και , ξυπνήστε επιτέλους . Δεν μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί στην Αττική και να υποφέρουν , ενώ παράλληλα να αυξάνονται τα άβατα και οι ¨προβληματικές περιοχές ¨
Είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας να μην μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε το δομικό σύστημα προκειμένου να μην υφίσταται αυτή η αντίθεση επιτέλους .

Είναι παράλογο να παραμένουμε εγκλωβισμένοι στην ίδια «επαναληπτικότητα» , κάνοντας κύκλους γύρω από τα προβλήματα.
Κανείς στην ουσία – φαίνεται – να μην ενδιαφέρεται για την αστυνόμευση αλλά , το πως θα την εκμεταλλευθεί για μικροπολιτικούς , ιδιοτελείς , «επιχειρησιακούς » και επιχειρηματικούς λόγους .

Δεν αντιλαμβάνεστε όμως και κάτι πολύ σοβαρότερο !!

Η κοινή γνώμη – καιρό τώρα – βλέπει πλέον καθαρά , αυτό το οξύμωρο σχήμα , αυτήν την αντίθεση και τη ¨διαχρονική ανικανότητα ¨ και μέρα με την ημέρα της αποδίδει σκοπιμότητα

Παράλληλα όμως αναγνωρίζει ότι , ο τελευταίος που φταίει για όλη αυτήν την ¨προβληματική κατάσταση ¨ που απειλή το αίσθημα ασφαλείας της κοινωνίας με καταστροφικές συνέπειες , είναι ο αστυνομικός .

Καλούμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να βγει , «πιο μπροστά » . Ίσως , είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει «αστυνομία και κοινωνία » καλύτερα απ όλους .

σημ . Χαιρετίζουμε την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων . Να καθιερωθεί και να ¨μπουν¨ κι άλλοι φορείς στο «παιχνίδι » . Να είμαστε όλοι εκεί !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

2 replies »

  1. Oπου βασιλευει η ανύπαρκτη δικαιοσύνη, η ατιμωρησια, η μιζαδόρικη επιλεκτικη αστυνόμευση. η βρώμα , ή πολιτική δυσωδια και οι παρεμβασεις όλα αυτα θα διογκώνονται προς το χειρότερο χωρίς επιστροφή.
    Μόνο ο φοβος γυλαει τα ερημα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s