ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ! Η ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ… ΣΟΚΑΡΕΙ!

Πούτιν: «Είναι νωρίς ακόμα…»

Και κάπως έτσι γίνεται η αποδόμηση του προφίλ του σκληρού και πολεμοχαρή ηγέτη που πλασάρουν οι Δυτικοί…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για συνθήκες ενότητας με την Ευρώπη. Με αφορμή το θάνατο του πρώτην Γερμανού καγκελάριου Χέλμουτ Κολ, ο οποίος έκρινε ότι η Ρωσία και η Ευρώπη πρέπει να είναι μαζί ο Πούτιν τόνισε σήμερα ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για μια τέτοια ενότητα, οπότε η Ευρώπη πρέπει να το επιδιώξει.

«Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας σε αυτόν τον ταραχώδη και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο με αναπτυσσόμενα κέντρα εξουσίας – όχι μόνο στρατιωτικής δύναμης, αλλά και οικονομικής και πολιτιστικής – τότε, φυσικά, η Ευρώπη και η Ρωσία θα πρέπει να είναι μαζί», δήλωσε ο Πούτιν επικαλούμενος τις ιδέες του Κολ.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι συμφώνησε απόλυτα με τον πρώην καγκελάριο.

«Γνωρίζετε τη θέση μας, δηλαδή ότι είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό. Χρειαζόμαστε και τους εταίρους μας για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, θα πρέπει να απαλλαγούν από φοβίες του παρελθόντος», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι ο Κολ ζητούσε επίσης η Ευρώπη να το κάνει και να το εξετάσει στο μέλλον.

Εν ολίγοις να απαλλαγεί από την σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ!

Ο Kολ πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 87 ετών στη γενέτειρά του Ludwigshafen στη δυτική Γερμανία. Διετέλεσε επικεφαλής του γερμανικού κράτους από το 1982 έως το 1998, επιβλέποντας την επανένωση της Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας και τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης του γερμανικού μάρκου από το ευρώ. Όπως αναφέρεται, ήταν ο μεγαλύτερος Γερμανός καγκελάριος που υπηρέτησε μετά τον Otto von Bismarck.

Το 1989, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, ο Kολ πρότεινε την επανένωση της Γερμανίας. Η επανένωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 1990. Στις 2 Δεκεμβρίου 1990, ο συνασπισμός που καθοδήγησε εξασφάλισε την πλειοψηφία των εδρών στη Bundestag κατά τις πρώτες εθνικές εκλογές από το 1933. Ο Kολ έγινε ο πρώτος καγκελάριος της επανενωμένης Γερμανίας.

Βέβαια στη νεοταξική Ευρώπη τέτοιες ιδέες/εκκλήσεις είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s