ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ (ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ) !!!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ /////// ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ που Αποκαλύπτει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… Τι Συμβαίνει ΤΩΡΑ και τι θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… \\\\\\\ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ…

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017…. ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

Γραφει ο Ιωαννης Λαμπροπουλος

Στις 5 Ιουλίου 2015, κλήθηκε ο λαός να ψηφίσει στο πρώτο Δημοψήφισμα που έγινε στην χώρα, μετά από 41 χρόνια, με το ερώτημα: αν επιθυμεί ουσιαστικά την συνέχιση των συμφωνιών με τους δανειστές, δηλαδή αν επιθυμεί την συνέχιση της μνημονιακής κρίσης.

Όλη η Ελλάδα και με δεδομένη την νοθεία του 5% που πέρασε από την μια μερια στην άλλη το εβραϊκό σύστημα ελέγχου των αποτελεσμάτων, ψήφισε «ΟΧΙ». Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ με τους παράνομους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ της χώρας.

Δύο χρόνια μετά, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στην Ελλάδα το πρώτο Πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε ποτέ σε χώρα.

Συντελείται δηλαδή εδώ και δύο χρόνια, μία ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ και όχι φυσικά επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι, σύμφωνα με την επιταγή του Συνταγματικού Πολιτεύματος της χώρας.

Επειδή προσπαθούν όλα τα σημερινά Εβραιο-ελεγχόμενα μέσα, να περάσουν εντελώς στα «μουγκά», όλη αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ακούστε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η λέξη «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» σημαίνει πως μέ κάποιο τρόπο, άλλαξε το μέχρι εκείνη την στιγμή ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ που υπήρχε στην χώρα.

Το πολίτευμα της χώρας βάση του Ελληνικού Συντάγματος είναι η «ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ». Δηλαδή ο λαός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ διά της ψήφου του και αυτό ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ τις ενέργειες του προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης.

Όταν με οποιοδήποτε τρόπο, η θέληση του λαού ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ και κάποιοι αποφασίζουν να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ με τον δικό τους τρόπο, αυτό λέγεται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και συνεπάγεται φυσικά ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, δηλαδή μία ΑΝΩΜΑΛΗ κατάσταση.

Αν αυτό είχε συμβεί διά της Στρατιωτικής βίας, τότε θα καταλαβαίναμε όλοι, ότι το θέλημα του λαού αγνοείται, έγινε καταπάτηση του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, οπότε μιλάμε για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και φυσικά ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Η λέξη «ΑΝΩΜΑΛΙΑ» σημαίνει κάτι που δεν είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Και σήμερα η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ…!!!

Έχει γίνει δηλαδή ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενάντια στην ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, άσχετα αν αυτό δεν έγινε με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ αλλά έγινε με ΠΟΛΙΤΙΚΟ τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι το ΙΔΙΟ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

Με βάση το ισχύον ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, βιώνουμε κάτι ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που προσπαθούν όλοι και όλα γύρω μας, να την περάσουν ως …. «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ»…!!!!

Μήπως τελικά πρέπει να καταλάβουμε, ότι και αυτό ακόμα είναι σημείο των καιρών που ζούμε;;; Σε μία εποχή που όλα τα τρελά και τα ανώμαλα προσπαθούν να παρουσιάζονται ως….. «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ»;

Μήπως τελικά καταλαβαίνουμε, γιατί μέχρι σήμερα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, και κανένας μα κανένας δημοσιογράφος ή αρθρογράφος του διαδικτύου, δεν έχει καταγγείλει δημόσια, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

Και δεν μιλάω μόνο για τα κόμματα της Βουλής που συμμετείχαν όλα σε αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Αλλά γιατί δεν το καταγγέλλουν και τόσα υποτίθεται «πατριωτικά» και «Χριστιανικά» κόμματα που συμμετέχουν στις «εκλογές», ή …καινούργια που …. φυτρώνουν;;;

Γιατί πολύ απλά, είναι όλοι και όλα Εβραιο-ελεγχόμενα. Και όλα τους ακολουθούν πιστά την εβραϊκή εντολή που λέει: «σκάστε, γιατί όποιος καταγγείλει την καταπάτηση του πολιτεύματος, δεν θα συμμετέχει σε επόμενες «εκλογές»….!!!!

Υπάρχει λοιπόν ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ στην χώρα, το οποίο προσπαθούν να το ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ με έναν ΜΑΝΔΥΑ….. «τάχα μου και δήθεν…. «νορμάλ»…!!!
Και θα είναι … «νορμάλ» και …. «φυσιολογικό», ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…!!!!!

ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

Πως λέγεται το πολίτευμα, όταν υπάρχει Κοινοβούλιο που δίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ στον λαό, χωρίς όμως να υπολογίζουν την λαϊκή εντολή και να κάνουν ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτό που ψήφισε ο λαός;;;;

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;;;;
Αυτό το πολίτευμα Ελληνίδες και Έλληνες, είναι καινούργιο και ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ για πρώτη φορά στον κόσμο και φυσικά δοκιμάζεται στους ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ Έλληνες….!!
Διότι αν ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ θα περάσει σε όλον τον κόσμο..!!!!
Λέγεται «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ» και είναι η δοκιμή της παγκόσμιας Δικτακτορίας, για την οποία μίλησε ο άγιος Παΐσιος.

Είναι μία κανονική Δικτακτορία που δεν υπολογίζει το θέλημα του λαού, η οποία όμως λειτουργεί ΚΑΛΥΠΤΩΜΕΝΗ με τον μανδύα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ….

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όσο και αν νομίζετε ότι έχουμε, ή αν φαίνεται πως … έχουμε.
Ζούμε στην εποχή, που υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ του «ΕΙΝΑΙ» και του «ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ». Άλλο το «είναι» και άλλο το «φαίνεσθαι»..

Και ζούμε στην εποχή που θέλουν όλοι να ΞΕΧΝΑΤΕ και να μην θυμάστε ΤΙΠΟΤΑ από το παρελθόν.

Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει, πως είμαι ο μόνος που καταγγέλλω συνεχώς το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ απο τοτε μέχρι σήμερα. Και όπως έχω γράψει, δεν θα σταματήσω να το καταγγέλλω μέχρι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα, η μέχρι να μου κλείσουν το στόμα..
press-news.gr/ma-kala-ti-ekanan-praxikopima-epigon-enimerosi-pros-ton-elliniko-lao/#_
/greek1.blogspot.com/2015/07/blog-post_74.html#axzz4lqgexgo5
ΕΛΠΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ «ΚΟΥΚΟΣ» ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΞΗ»….!!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

17 replies »

 1. Δεν είσαι ο πρώτος που το λές !! σχολιάζουμε εδώ και χρόνια στα μπλογκς την προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπεδινού που ήταν αυτός που μας έδωσε την πληροφορία αυτή όπως και το τι ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ για την Ελλάδα μας ,» ο έχων ώτα ακούειν ,ακουέτω » !!!

  Μου αρέσει!

  • Άντε ρε καθυστερημένε με το εβραιοτομάρι τον βατοπεδινό.
   Ζώον ασπάζεσαι και προβάλλεις εβραιοπροσκυνημένους.
   Αυτόν που τον ενοχλούσε το όνομά του και το άλλαξε.
   Από το Ελληνικότατο Σωκράτης σε ιωσήφ.

   Μου αρέσει!

   • Τι να σου πω φιλαράκι, ο θεός σου δεν θα με συγχωρέσει, επειδή κατά τα γραπτά των εβραίων που ασπάζεστε, ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥ

    Μου αρέσει!

   • αφου όπως λες, ο Θεός συγχωρεί «τους δικούς του » και γίναμε «φιλαράκια »
    τώρα μπορείς …να σωθείς κι εσύ ,γιατι θα έχεις ‘μέσον» το «φιλαράκο σου » !!!

    Μου αρέσει!

   • Τα λες πολύ σωστά.
    Γιατί γιά να σωθείς, κατά τα εβραιοχριστιανικά πρότυπα, πρέπει να:
    1.Έχεις μέσον το φιλαράκι σου
    2.Να υμνείς το γιό και τον πατέρα των εβραίων.
    3.Να εκκλησιάζεσαι καταβάλοντας το υστέρημά σου.
    4.Να είσαι δούλος του.
    5.Να πολεμάς αυτούς που δεν είναι μαζί σου.
    6.Να μη πηδάς (μόνο γιά αναπαραγωγή)

    Και άλλα πολλά !!!!!!!!!
    Δε συμφωνείς ;;;

    Μου αρέσει!

 2. Πάρε τη γνώμη σου και σύρε παραπέρα !
  Τι θες εδώ;
  Απέραντη θάλασσα το διαδύκτιο !
  Άντε να βρείς τους ομοίους σου !
  Βαρεθήκαμε τη γνώμη σου και την χολή που βγάζεις σε κάθε σου σχόλιο,ξερόλα!

  Μου αρέσει!

  • Μπα !!!!!!!
   Σε ενοχλώ ;;;;;;;
   Σου έθιξα τη τσέπη ;;;;;
   Γιατί το ιερατείο θίγεται όταν τους πειράζεις τη τσέπη.
   ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
   ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ

   Μου αρέσει!

   • Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; λέει:

    ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ….

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, ΤΟΥ HELLASFORCESHIT ΟΛΟΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

    ΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ…

    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ.

    Μου αρέσει!

 3. Ρε καθυστερημένε πανθρησκεία δείξε μου ένα, μα ένα μήνυμα μου που βρίζω το χριστό, δείξε μου σε προκαλώ !!!
  ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  Δείτε το βίντεο συνέλληνες να καμαρώσετε τους κηφήνες !!!!!!!!
  ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 0,50 – 1,45.
  ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ λέει:

  ΑΜΕΤΑΜΟΗΤΕ ΤΥΦΛΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΙΟΥΔΑ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ «ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ» ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΙΔΩΣ ΔΕΙΛΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΘΕΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ, ΓΝΩΣΤΕ – ΑΓΝΩΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΥΓΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΕ…

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΒΟΛΟΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ 300 ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ)… ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…

  ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΕΛΕΓΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ…

  ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, ΤΟΥ HELLASFORCESHIT ΟΛΟΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

  ΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ…

  ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

 5. Είσαι μακράν το χειρότερο είδος ανθρώπου που υπάρχει.
  Βρωμερέ ανθέλληνα που πετάς αυγά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
  Υποτελή του ιερατείου και της εβραϊκής πρεσβείας.
  ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
  ΕΣΑΣ ΤΑ Κ@ΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΉ.
  Δείτε το βίντεο συνέλληνες να καμαρώσετε τους κηφήνες !!!!!!!!
  ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 0,50 – 1,45.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s