ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

+18 ΔΕΙΤΕ τι ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

ΣΑΛΟΣ σε ΟΛΗ την ΕΥΡΩΠΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Μάθετε τι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Συμβαίνει Κάτω Από τη Μύτη Όλων… ΣΙΩΠΟΥΝ τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ… \\\\\\\\\ ΝΕΑ ΗΧΗΡΗ… ΣΦΑΛΙΑΡΑ στον Σαλεμένο «Σουλτάνο μετά την ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην Ελβετία ! Οι μαγκιές της Τουρκίας δεν Περνούν… !! //////// Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ … Υπογράφουν ΑΠΟΦΑΣΗ που μας ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να γίνουμε «Καρτάκηδες»… Ένα ΒΗΜΑ πριν την ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ

Η κυβέρνηση Alexis, ν ο μ ο θ έ τ η σ ε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! ΧΩΡΙΣ …ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ! ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ …ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΜΕΘΟΔΟ ‘ΧΑΛΑΛ’)!

(Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ (ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ) ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΩΕΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ», ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ!
ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ‘ΥΟUTUBE’,
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Κυβέρνηση των τυράννων, που μετέρχεται β ά ρ β α ρ α μέσα και εναντίον…του λαού, αλλά και εναντίον των ζώων! Κάνοντας το χατίρι των ισλαμιστών, θέσπισε την μέθοδο ‘χαλάλ’ για την δολοφονία των ζώων χωρίς αναισθησία, επειδή έτσι το επιτάσσει το …»έθιμο» των ισλαμιστών!
Δηλαδή, σε αυτό τον τόπο θα ανατρέψουμε ήθη έθιμα, προαιώνιες συνήθειες για …χάρη των ισλαμιστών!

Παρακάτω διαβάστε την προσφυγή και διαμαρτυρία, που κάνει για το θέμα η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .
Κατατέθηκε Αίτηση της Ομοσπονδίας μας, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατά των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σκοπό την ακύρωση της κοινής υπουργικής απoφάσεως, σχετικά µε τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων.

Η απόφαση αυτή που ορίζεται σαν «καθορισμός συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού /2009» στην πραγματικότητα και στην ουσία αποτελεί άμεση παρέκκλιση της εφαρμογής του εν λόγω κανονισμού.

Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας έχει ιστορικό παραβιάσεως των ευρωπαϊκών οδηγιών σε σχέση με τα ζώα, ενώ το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με απόφασή του στις 10/09/2009 καταδίκασε τη χώρα μας εξ αιτίας των συστηματικών παραβάσεων των κανόνων των οδηγιών, σχετικά με την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και κατά την σφαγή, ή τη θανάτωσή τους, οι προειδοποιήσεις για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κλωβοστοιχίες κ.λ.π.

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ Γ Ε Λ Ο Υ Ν, ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ…

Με την προσβαλλόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» κατά παράβαση του Συντάγματος, της Ενωσιακής Νομοθεσίας και του εθνικού μας νόμου, μία όλως βάρβαρη πρακτική θανάτωσης ζώων, στο πλαίσιο θρησκευτικών εκδηλώσεων και φυσικά χάριν της ”επενδυτικής” πολιτικής της κυβερνήσεως.

Παρά την προσπάθεια του υπουργείου, όπως ισχυρίζεται στο σχετικό προοίμιο της αποφάσεως, να καταδείξει, ότι πρόθεσή του ήταν, η εξασφάλιση της ευρυτέρας προστασίας των ζώων, στην πραγματικότητα με μια νέα νομοθετική διάταξη επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την σφαγή των ζώων χωρίς αναισθησία, που θέσπιζαν άλλα παλαιότερα νομοθετήματα .

Με την πλήρως εμπεριστατωμένη νομικά αίτηση ακυρώσεως, αποδεικνύεται ότι πέραν του β α σ α ν ι σ τ ι κ ο ύ θανάτου ζώων ΧΩΡΙΣ αναισθησία και την παραβίαση και του εθνικού δικαίου, που α π α γ ο ρ ε ύ ε ι την σφαγή κατ αυτόν τον τρόπο, νομιμοποιούνται με την εν λόγω απόφαση και αντισυνταγματικές διαδικασίες, που καθιερώνουν «εξαιρέσεις» στην απόλαυση των δικαιωμάτων θρησκευτικής συνειδήσεως και ελευθερίας, υπέρ μιας θρησκευτικής μειονότητος, ενώ οι υπόλοιποι πολίτες, Έλληνες και μη, σε περίπτωση σφαγής χωρίς αναισθησία, θα υποστούν τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του εθνικού μας νόμου, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλές .

Η Ομοσπονδία μας και οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, είναι αντίθετοι με τις πράξεις βίας κατά των ζώων και στόχο έχουν την προστασία τους απο τον βασανισμό, η αντίθεσή τους δε αυτή ουδεμία σχέση έχει με θρησκευτικές συνειδήσεις καi πεποιθήσεις, καταδικάζει δε τον βασανισμό, είτε προέρχεται απο χριστιανούς, είτε από μουσουλμάνους, ή εβραίους, ή από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.

Ευχαριστούμε τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και την Δικηγόρο Βρυξελλών κα Ι. Κουφάκη για την αφιλοκερδή συμβολή τους και την συνεργασία τους στην προετοιμασία με το καλύτερο τρόπο, του δικογράφου της Αιτήσεως ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ της ανωτέρω περιγραφομένης υπουργικής αποφάσεως .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .

[Πηγή: indobserver.blogspot.gr/2017/07/blog-post_82.html
& φωτογραφίες απο το διαδίκτυο]

(Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ‘ΚΟΣΣΕΡ’, ΓΙΑ ΤΗΝ …ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ‘ΧΑΛΑΛ’ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ‘ΚΟΣΣΕΡ’, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ «ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ» ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ…)

5 replies »

 1. Κτηνώδεις, βάρβαροι, ἀναίσχυντοι, κατάπτυστοι ὅλοι ὅσοι, ἐδῶ καὶ χιλιετίες, σκοτώνουν ζῶα χωρὶς ἀναισθητικὸ. Νὰ ἀφανιστοῦν μὲ καρατόμηση ὅσοι κυνηγοὶ σκοτώνουν ζῶα χωρὶς ἀναισθητικό. Νὰ σφαχτοῦν ὅλοι οἱ ἰθαγενεῖς Ἀφρικῆς, Ἀσίας καὶ Ν. Ἀμερικῆς ποὺ τολμοῦν οἱ σιχαμεροὶ νὰ σκοτώνουν χωρὶς ἀναισθητικό. Νά καταργηθῇ τὸ ψάρεμα χωρὶς ἀναισθητικό καὶ νὰ καταγγείλουμε γιὰ βαρβαρότητα τὸν ἅγιο Πέτρο, τὸν ἅγιο Σπυρίδωνα καὶ ἑκατομμύρια ἄλλων βαρβάρων ποὺ σκότωναν ζῷα χωρὶς ἀναισθητικό. Κάτω ὁ Χριστὸς διότι ἔτρωγε ζῷα φονευθέντα χωρὶς ἀναισθητικό. Οἱ ἄνθρωποι εἴμαστε ποιὸ φιλόζωοι ἀπὸ τὸν Θεόν. Ἐμεῖς ξέρουμε καλλίτερα.
  Τέρμα τὸ ἀρνὶ ἀπὸ τὸ χωριό· ἀπὸ τὸν βρωμιάρη παπποῦ μας ποὺ τὸ ἐσφαξε χωρὶς ἀναισθητικό.
  Ἐπίσης νὰ ἐξαλείψουμε ὅλα τὰ ἐλεεινὰ σαρκοβόρα ποὺ τολμοῦν νὰ σκοτώνουν χωρὶς ἀναισθητικό, τὰ σιχαμένα. Κάτω οἱ σκύλοι, γάτες, λέοντες, τίγρεις, ἀετοί, λαυράκια.
  Ὁ Θεὸς δὲν ἔπλασε σωστὰ τὴν Φύση. Ἔπρεπε νὰ μᾶς ρωτήσῃ πρὶν τὴν φτιάσῃ.

  Μου αρέσει!

 2. Εγω σταματησα να τρωω κρεας.
  Τα παιδια διαμαρτυρονται αλλα βλεπω οτι σιγα σιγα το συνηθιζουν.

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ !

  ΤΡΩΤΕ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ…
  ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

  ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s