ΕΘΝΙΚΑ

ΠΑΡΕ να έχεις Ερντογάν «Οι ενεργειακοί σχεδιασμοί προχωρούν κανονικά….»

«Η υλοποίηση των ενεργειακών μας σχεδιασμών, και πολύ συγκεκριμένα στο τεμάχιο 11, προχωρεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς αν η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας θα επισκεφθεί και το τεμάχιο 11, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «δεν υπάρχει μια τέτοια διευθέτηση σε σχέση με το πρόγραμμα της Γαλλίδας Υπουργού Άμυνας».

Σε ερώτηση αν υπάρχει νεότερο σε σχέση με τις κινήσεις τουρκικών πλοίων και αν δημιουργείται κάποια ανησυχία, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «η υλοποίηση των ενεργειακών μας σχεδιασμών, ο προγραμματισμός που έχει γίνει σε σχέση με το τεμάχιο 11, προχωρεί κανονικά».

Σχετικά με τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το γεγονός ότι ξεκίνησε σήμερα μια παραγωγική συζήτηση ανάμεσα στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, συζήτηση που δεν έχει ολοκληρωθεί, θα συνεχιστεί και αύριο και εκτιμώ ότι θα χρειαστούν και άλλες συναντήσεις του Εθνικού Συμβουλίου για να ολοκληρωθεί αυτή η συζήτηση».

Ερωτηθείς πώς βλέπει η Κυβέρνηση να προχωρεί η διαδικασία για το Κυπριακό, ο Εκπρόσωπος είπε «να αναμένουμε την ολοκλήρωση αυτής της συζήτησης σε επίπεδο Εθνικού Συμβουλίου. Αυτό στο οποίο μπορώ να αναφερθώ, από πλευράς Κυβέρνησης, είναι στην ετοιμότητα μας, όπως αποδείχθηκε εξάλλου και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έτσι ώστε να δημιουργηθούν προοπτικές που να μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Κατηγορίες:ΕΘΝΙΚΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s