ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ πήραν «ΣΑΡΚΑ και ΟΣΤΑ» η Μία Πίσω από την Άλλη… Τι Θα ΓΙΝΕΙ Από εδώ και στο Εξής… !!!!

ΒΟΜΒΑ…. Η ΙΤΑΛΙΑ (σε Αντίθεση με την Ελλάδα) Απειλεί την Ε.Ε. με «Πυρηνική Επιλογή» \\\\\\ Η Μεγαλύτερη Σύγχρονη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ Εκτίθεται… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μεγατόνων… ////// ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ \\\\\\\ Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ (Για τον ΒΑΣΙΛΙΑ) που θα Προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ…

«Οι πρώτοι πρόσφυγες θα επιστρέψουν πίσω στα σπίτια τους σε περίοδο μαζέματος ελιών»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕ!! Αυτή θα είναι η ΤΥΧΗ της ΚΥΠΡΟΥ….

Την υπόθεση την έχω ακούσει από τον φίλο και συνάδελφο, έναν άνθρωπο της εκκλησίας. Μου έφερε μια μέρα στην δουλειά, ένα βιβλίο του Γέροντα Παίσιου και το διάβασα. Επειδή το βιβλίο αναφερόταν καί σε προφητείες, και επειδή διάβασα την Αποκάλυψη του Ιωάννη, ξεκινήσαμε συζήτηση. Μού λέει ο συνάδελφος :

«Στο χωριό μας είχαμε έναν γέροντα, τον «γέροντα «Τ» , που είχε κάποιο βιβλίο σπίτι του και το διάβαζε τακτικά, όπως μας έλεγε.

Μικροί τότε γελούσαμε με όσα μας έλεγε. Μετά τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α., το 1960, ήμουν τότε μαθητής λυκείου.

Ήταν τότε οι πρώτες Προεδρικές εκλογές τής Κύπρου. Όσοι υποστηρίξαμε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. είμαστε στην πλειοψηφία μας με το μέρος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Αντίπαλος του ο Ιωάννης Κληρίδης, εκλεκτός του Κουμμουνιστικού ΑΚΕΛ. Σε μια εκδήλωση τους, περνούσα από εκεί και άκουγα τα συνθήματα τους όλο μίσος και χολή. Μέχρι και ομοίωμα του Μακαρίου έκαιγαν και φώναζαν ότι είναι ο καταστροφέας της Κύπρου.

Εγώ, όταν πήγα στο χωριό, ήμουν λυπημένος και αγχωμένος. Το είπα στην μάνα μου κι εκείνη μου απάντησε:

«Μην φοβάσαι παιδί μου, και το βιβλίο του γέροντα Τ., γράφει ότι ο πρώτος Πρόεδρος της Κύπρου θα είναι «γενειοφόρος». Έτσι κι έγινε. Στις πρώτες εκλογές κέρδισε ο Μακάριος. Άρχισα τότε να πιστεύω στα λεγόμενα του γέροντα…

Ποιό τίτλο είχε τό βιβλίο τού γέροντα; ρώτησα τόν φίλο μου. Ποιος το έγραψε;

–Μέχρι σήμερα κανείς δέν γνωρίζει. Στο καφενείο του χωριού, ρωτούσαν τον γέροντα, οι χωριανοί πότε θα ήταν σωστό να σπείρουν τα χωράφια και ότι αυτός τους έλεγε, πάντα έτσι γινόταν! Το 1961 είπε, ότι στις αρχές του Απρίλη του 1962 θά χιονίσει στο χωριό μας και κάποιοι τον άκουγαν με επιφυλάξεις, διότι το υψόμετρο είναι πολύ χαμηλό και χιονίζει μια φορά στα 100 χρόνια. Έτσι κι έγινε. Χιόνισε τον επόμενο χρόνο αρχές Απριλίου και μάλιστα έκανε ½ μέτρο, πράγμα σπάνιο για την περιοχή.

Στις διακοινοτικές ταραχές του 63-64, ό γέροντας μάς έλεγε: Μή φοβάστε προς το παρόν. Δέν διατρέχουμε κίνδυνο, τώρα. Ο κίνδυνος θα είναι μετά το 73, όπου θά είναι καί χρονιά ανομβρίας… Εγώ, έλεγε, θά είμαι πεθαμένος τότε, αλλά εσείς να μή σπείρετε το 73, διότι θα ξεραθούν όλα από την ανομβρία. Αλλά και το 74 μή σπείρετε, διότι θά ξεραθούνε όλα, από την φωτιά του πολέμου. Τότε (74), ο αδελφός θα σκοτώνει τον αδελφό και έπειτα οι Τούρκοι θα πάρουν την μισή Κύπρο…

Κάποιος τότε του είπε :–«Γέροντα, τρελάθηκες!»

Αυτός απάντησε :–«Το γράφει το βιβλίο γιε μου…»

Τον ρωτούν :–«Εξήγα μας λοιπόν, τι πρόκειται νά γίνει το 74, γέροντα»

Λέει :–«Ο Μακάριος θα φύγει από την Κύπρο καταδιωκόμενος, αλλά θά επιστρέψει πάλι. Η καταστροφή όμως θά έχει γίνει…»

Ερώτηση :–«Και θα κρατούν οι Τούρκοι για πάντα την Κύπρο γέροντα;».

Απάντηση :–«Οι πρώτοι πρόσφυγες θα επιστρέψουν πίσω στα σπίτια τους σε περίοδο μαζέματος ελιών (15 Σεπτ, ώς 15 Φεβρ.).»

Κάποιο άλλο βράδυ, μου λέει ο φίλος μου, είμαστε στον σύλλογο των Αριστερών του χωριού. Ένας φανατικός Κομμουνιστής τον ρώτησε αν ξέρει να μας πει για την Αμερική και την Ε.Σ.Σ.Δ. και το Βιετνάμ. Ήταν γύρω στο 1964 – 65.

Τού λέει ο γέροντας.

–«Η Αμερική θα «φάει τα μούτρα της» στο Βιετνάμ. Όμως καί η Ε.Σ.Σ.Δ., θά διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθη αργότερα… Το ίδιο και η Γιουγκοσλαβία του Τίτο».

Τότε, μου λέει ο φίλος μου, σηκώνεται έξαλλος ο κομουνιστής, αρπάζει μια καρέκλα και την πετάει με δύναμη στον τοίχο, φωνάζοντας ότι ο γέρος είναι τρελός και άρρωστος και λέει κουταμάρες…

Συνεχίζει ο γέροντας :

–«Η Ρωσία θα επέμβει στο Αφγανιστάν για να πάρει τα πετρέλαια, αλλά 10 χρόνια θα πολεμά και τίποτα δέν θα πετύχει. Θα φύγει, όπως πήγε. Οι πόλεμοι θα συνεχίζονται στην Μ. Ανατολή και το Ιράκ με την Περσία θα κάνουν πόλεμο από τον οποίον κανένας δέν θα βγει νικητής. Το Ιράκ, όπως και η Ε.Σ.Σ.Δ. θά διαλυθούν και ο Σαντάμ Χουσείν θα χάσει την θέση του…»

Κάποιος άλλος τον ρώτησε:

–«Γέροντα, μάς λες για πολέμους με την Ρωσία, και άλλους με την Αμερική και τους Άραβες, αλλά δέν μας είπες τίποτα για την Κωνσταντινούπολη και την Ελλάδα».

Είπε τότε ο γέροντας, εν έτει 1965 :

–«Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί…), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση δοθεί, ή παραδοθεί, στόν έκπτωτο βασιλέα τών Ελλήνων. Ένας από εκεί του λέει :

–«Γέροντα, μάς λες παλαβά πράματα. Ο Βασιλέας είναι παντοδύναμος. Πώς θα γίνει έκπτωτος;»

Τού λέει ο γέροντας:

–«Το βιβλίο, έτσι γράφει γυιέ μου, ότι είναι θέλημα Θεού έτσι νά γίνει, εγώ θα πεθάνω, αλλά εσείς θα ζήσετε και θα τα δείτε, αν όχι όλα τουλάχιστον τα περισσότερα…»

Επίσης: Ότι μου είπε ο φίλος μου ο Α।, τα διασταύρωσα με καμιά 20αριά περίπου,άλλους χωριανούς του και όλοι μου είπαν τα ίδια πράγματα! Μέχρι σήμερα, ο γέροντας καί τό «βιβλίο» του δέν έπεσαν έξω. Ο γέροντας πέθανε το 1970 και το βιβλίο το έχουν τα παιδιά του, (πρόσφυγες), που αρνούνται ακόμα και να το δείξουν, σε οποιονδήποτε. Όσο αδύνατο ήταν για κάποιον να πιστέψει, το 1965, ότι θά καταρρεύσει η παντοδύναμη τότε Ε.Σ.Σ.Δ. και η Γιουγκοσλαβία, άλλο τόσο δύσκολο είναι για κάποιον σήμερα να πιστέψει σε επιστροφή τού έκπτωτου Βασιλέα…Έλα όμως που ο Γέροντας, το είπε το 1965, δηλαδή δύο ακριβώς χρόνια πρίν ο βασιλέας εκθρονιστεί….

Πηγή: agiotokos-kappadokia

11 replies »

 1. Δες αυτά που γράφονται ήδη έχουν γίνει και μάλιστα σε αυτά λέγονται συγκεκριμένες ημερομηνίες, αυτά που δεν έχουν γίνει δεν λέγονται ημερομηνίες … προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν προφητείες πχ την πορεία της ΕΣΣΔ την προφήτευσε με θαυμαστή ακρίβεια ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ και μάλιστα την δημοσίευσαν σε τσαρικές εφημερίδες πριν το 1917… τώρα αυτά δεν μου φαίνονται για προφητείες αλλά για καταγραφή των όσων ήδη έγιναν.

  Μου αρέσει!

 2. Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σ.120, 121, “ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΝΤΑΦΙΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΟΔΟΧΟΝ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ”.

  ΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ… ΚΑΙ

  ΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΙΕΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

  ΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ Ο ΙΕΦΟΝΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗΚΕ !

  ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 4:23 π.μ.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_17.html

  Μου αρέσει!

 3. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΑΠΟΨΗ-ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΙΡΕΣΗ ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΠΛΑΝΗ ΤΩ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

  ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ:

  Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός:1.05 – 1.37..ειμεθα στο δρόμο της συντελειας..4.53 – 5.09..ειμεθα στο δρομο της συντελειας,..8.34 – 9.18…ειμεθα στο δρομο της συντελειας,εντός ολίγου έρχεται η Δευτέρα Παρουσία..!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s