ΔΙΕΘΝΗ

Ξηλώματος… συνέχεια στο Λευκό Οίκο! «Πήρε» κι άλλο κεφάλι ο Τραμπ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επιμένει ότι δεν επικρατεί χάος στον Λευκό Οίκο, αλλά οι σπασμωδικές κινήσεις του άλλο δείχνουν. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, «ξήλωσε» κιόλας τον Αντονι Σκαραμούτσι.

Την είδηση δημοσίευσαν αρχικά οι New York Times, ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο Τραμπ αποφάσισε να διώξει τον πρώην χρηματιστή μόλις δέκα ημέρες έπειτα από τον διορισμό του στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

«Ο Αντονι Σκαραμούτσι θα αφήσει τον ρόλο του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Εκρινε ότι είναι καλύτερο να δώσει στον προσωπάρχη Τζον Κέλι την ευκαιρία για μία νέα αρχή και τη δημιουργία της δικής του ομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα», ανέφερε η ανακοίνωση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

Ο Σκαραμούτσι κόμπαζε ότι δίνει αναφορά απευθείας στον πρόεδρο και όχι στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι. Σύμφωνα με τους New York Times, η απομάκρυνσή του ήρθε έπειτα από απαίτηση του Κέλι, ο οποίος ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας στο προσωπικό του Λευκού Οίκου ότι ο ίδιος είναι επικεφαλής.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Σκαραμούτσι θα συνεχίσει να εργάζεται στον Λευκό Οίκο, σε άλλη θέση, ή αν θα απομακρυνθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην χρηματιστής προστέθηκε στο επιτελείο του Τραμπ πριν από δέκα ημέρες και ακολούθησαν οι αποχωρήσεις του Σον Σπάισερ από τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου και του ελληνικής καταγωγής Ρέινς Πρίμπους από τη θέση του προσωπάρχη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s