ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα Προηγηθούν του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…

Ο Μητροπολίτης της Κατεχόμενης Μόρφου Νεόφυτος, μιλά στην εκπομπή της Ελίτας «Μαζί» στο ΡΙΚ (4-4-2017) για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, τόσο δυνατό που θα οδηγήσει σε μετακίνηση πληθυσμού και για τουρκική εισβολή αμέσως μετά, πάνω στην αδυναμία του «ανύπαρκτου» κράτους, σε δύο ελλαδικά νησιά, ένα μικρό και ένα μεγάλο!

Η Τουρκική θρασύτητα της εισβολής θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα κρατήσει μόνο για τρεις μέρες!

Τις συμφορές αυτές μπορούν να μετριάσουν ή να απαλείψουν μόνο η μεταμέλεια, η μετάνοια και η εξομολόγησή μας, που «γεμίζουν τα χέρια της Παναγιάς» ενώπιον του Χριστού!

Ο Πανιερώτατος μιλά και για «επεισόδιο εκφοβισμού από θαλάσσης», δηλαδή στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, που προφανώς σχετίζεται με την εκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ και προφητεύεται από τον Άγιο Φιλούμενο που μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ από φανατικούς Εβραίους το 1979! Αυτό θα γίνει συγχρόνως με την τουρκική εισβολή στα δύο ελληνικά νησιά! Για «ράπισμα» στην Κύπρο είχε μιλήσει και ο Άγιος Παΐσιος!

Όλα αυτά τα γεγονότα όμως θα οδηγήσουν σε άμεση μεταμέλεια, μεταβολή και ευσέβεια τον λαό μας σε Ελλάδα και Κύπρο, με αποτέλεσμα να καταστούν ασφαλείς εκ Θεού στον γενικό πόλεμο που θα ακολουθήσει. Απλά θα έχουμε πρόβλημα τροφίμων για λίγους μήνες (πείνα) κάτι που πρέπει να μας στρέψει από τώρα πίσω στην καλλιέργεια της γης.

Η Ρωσία θα χτυπήσει τότε για τα δικά της συμφέροντα την Τουρκία ανηλεώς και θα την κατακτήσει σε λίγες ημέρες, αναγκάζοντας τους Τούρκους να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Κύπρο. Τότε θα καταστραφεί και η Γεωργία. Η Τουρκία θα συντριβεί από την Ρωσία αρχικά με την ανοχή αν όχι την άδεια του ΝΑΤΟ και της Κίνας…

Ο Μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη Αγίων, όπως του Γέροντος Παϊσίου, αλλά και εν ζωή κεκρυμμένων Αγίων! Αναφέρθηκε ακόμη και στην ασκήτρια Λαμπρινή της Άρτας (δείτε εδώ http://www.noiazomai.gr/2015/07/blog-…)

Ο Πανιερώτατος λέει πως ο Θεός έδινε μέχρι τώρα αναβολή στα επερχόμενα, περιμένοντας την μετάνοια και την επιστροφή μας, αλλά τα γεγονότα θα έρθουν. Σε τι ένταση και βαθμό, εξαρτάται πάντα από εμάς και τη ζωή που κάνουμε…

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ: Τονίζει δε πως οι πλέον μεγάλες αιτίες των επερχομένων δεινών είναι πρώτον οι αμετανόητες Εκτρώσεις, η εκτεταμένη Βλασφημία του Ονόματος του Θεού, οι Μαγείες, οι Σατανισμοί και τα μεγάλα Σαρκικά Αμαρτήματα τα παρά φύσιν, που γίνονται τόσο εντός, όσο και εκτός του γάμου!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ – Μόνη προστασία μας είναι ο Χριστός και η Παναγία με τους Αγίους μας. Κανείς άλλος! Ας σταματήσουμε να ελπίζουμε σε δύση κι ανατολή, σε ευρώ και σε δολάριο, σε ΗΠΑ, ΕΕ ή Ρωσία!Ας ξαναγίνουμε οι γενναίοι και πιστοί Ορθόδοξοι Έλληνες της Ιστορίας και του Χριστού! Και έρχεται και δόξα και Πόλη, η ίδια η Αγια – Σοφιά, σαν μεγάλη ανταμοιβή. Τότε «μια γυναίκα θα διώχνει δέκα Τούρκους με τη ρόκκα»…

Αν θέλουμε να θωρακίσουμε τα παιδιά και την οικογένειά μας, ας επιστρέψουμε στην Ορθοδοξία μας, σε πνευματικό Γέροντα, πνευματική ζωή, Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία!

8 replies »

 1. Δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια ;;;;
  Προσπαθήτε να επιρεάζετε μέσω της επαναλήψεως.
  Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλος σας σύμμαχος το internet

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ λέει:

   ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ

   Μου αρέσει!

 2. Αγιε της κατεχομενης Μορφου σε παρακαλω στειλε τα λεγομενα σου τα σεπτα
  στην Ιερα συνοδο της εκκλησιας της Ελλαδος μηπως και συναιτισθουν οι ιεραρχες μας οι οποιοι εγκατελειιψαν τον λαο στα χερια των κλεπτων και των απατεωνων.Το μεγαλυτερο μερος του λαου ειναο πιστο σε πατριδα θπησκεια
  οικογεννεια
  Αλλοι ειναι αυτοι που πρεπει να ματανοησουν?
  Με Σεβασμο και αγαπη
  ΚΡΑΤΕΡΟΣ

  Μου αρέσει!

 3. Ἐγῶ προσωπικὰ πιστεύω ὅτι θὰ γίνουν αὐτὰ τὰ γεγονότα, ἀλλὰ πῶς ἀκριβῶς θὰ γίνουν κανεὶς δὲν τὸ γνωρίζει πολλοὶ ἔχουν μιλήσει ἀλλὰ στὸ περίπου.
  Καὶ αὐτὸ συμβαίνει διότι ὅλα ἀλλάζουν βάσει τῆς μετάνοιας ποὺ ὑπάρχει ὅσο μεγαλώνει ἡ μετάνοια τόσο θὰ ἀπαλύνουν καὶ οἱ συνέπειες, ἄν ὑπάρχει ἀμετανοησία τόσο θὰ σκληρήνουν καὶ οἱ συνέπειες. Θέλω νὰ πιστεύω ἀπὸ ὅσα ἀκούω ὅτι ὑπάρχει μετάνοια σὲ κάποιο βαθμὸ αὐτὸ θὰ βοηθήσει τώρα ὅσοι ἐξακολουθοῦν νὰ ἀντιδροῦν μὲ μένος δὲν βλάπτουν κανέναν παρὰ μονάχα τὸν ἐαυτό τους. Θὰ τὸ καταλάβουν ἀργότερα, ἀκόμη κάνουν αὐτὸ ποὺ θέλουν ὄχι γιὰ πολὺ ὅμως, τὸ λέω γιὰ νὰ βάλουν ἕνα ἐρωτηματικό στὸ μυαλό τους. «Σκληρόν σοι πρὸς κέντρα λακτίζειν».

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s