ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

Το HELLASFORCE Αποκαλύπτει με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ γιατί η Κυβέρνηση Κατάργησε την ΑΡΙΣΤΕΙΑ….

Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα Προηγηθούν του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου… \\\\\\\ Αν εμείς θέλουμε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ μια φορά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το θέλει εκατό

ΟΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ σε Πλήρη Εξέλιξη… Τέλος στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ βάζει το υπουργείο Παιδείας

Με πολύ απλά λόγια….

Η κυβέρνηση, όπως τονίζουμε συνεχώς, βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τους δανειστές (τοκογλύφοι-καταστροφείς) για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα…

Αυτό που ορίζουν τα Νεοταξικά Αφεντικά των άθεων, ανθελλήνων, προδοτών (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ) είναι η καταστροφή της Ελλάδας και πλήρη υποταγή της στην Παγκόσμια Κυβέρνηση (ΔΙΑΒΟΛΟΣ)….

Η αλλοίωση και καταστροφή της ΠΑΙΔΕΙΑΣ αποτελεί βασικό κομμάτι αυτού του Σχεδίου…

Μετά την αλλοίωση των θργσκευτικών, της ιστορίας, της γλώσσας, των αρχαίων ελληνικών και γενικότερα οποιουδήποτε μαθήματος μπορεί να αφυπνίσει τον Έλληνα έρχεται και η εισβολή των ΛΑΘΡΟ στα σχολεία για να ολοκληρωθεί η καταστροφή….

Και εδώ μπαίνει το θέμα της Ελληνικής Σημαίας, των Παρελάσεων, του εθνικού μας χαρακτήρα…

Η κατάργηση της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ αποτελεί μέσο δια της πλαγίας (πάντα δόλιος ο τρόπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων) έτσι ώστε να σταματήσουν πλέον τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΎΛΑ (από τα οποία αλλοιώνουν μέρα με την ημέρα τον εθνικό τους χαρακτήρα) να κρατούν το ιερό μας σύμβολο…

Όλα γίνονται για να δοθεί η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ στους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους, οι οποίοι στο τέλος θα ζητήσουν την κατάργηση της γιατί δεν το επιτρέπει η «θρησκεία» τους…

Το πλάνο είναι σταδιακή κατάργηση των παρελάσεων (θεσμός τον οποίο έχουν «εξευτελίσει» σκόπιμα) και για να το πετύχουν αυτοί θα πρέπει να τις αλλοιώσουν. Και αυτό θα γίνει με τον γνωστό τρόπο της ισλαμοποίησης της Ελλάδας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ (Το «τυράκι» της Νέας Τάξης για να δεχόμαστε τα πάντα)….

TΥΧΑΙΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ-ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

5 replies »

 1. Κατ’ αρχάς αυτά τα άρθρα του μνημονίου είναι παραμύθι φούρναρης. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα τα οποία κυκλοφορούν πολύ πριν το τρίτο μνημόνιο και όποιος έχει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μνημόνιο να το ελέγξει.

  Όσον αφορά την σημαία εγώ θα ήθελα να γίνεται κλήρωση μεταξύ εκείνων που θα δήλωναν ότι θέλουν να είναι σημαιοφόροι και θα υπηρετήσουν στον στρατό χάνοντας κάθε δικαίωμα απαλλαγής ή μειωμένης θητείας και όχι ανάμεσα σε όλους τους μαθητές, ή (ακόμα χειρότερα) ανάμεσα στους «καλύτερους» μαθητές!! Εγώ π.χ. που η οικογένειά μου δεν έχει χρήματα να πάω φροντιστήριο και έχω χαμηλότερο βαθμό από το «πλουσιόπαιδο» δεν είμαι άξιος να κρατήσω την σημαία;;;; Αύριο ο Αριστούχος θα την κάνει και θα πάει στο εξωτερικό για σπουδές με αναβολή στρατεύσεως και τελικά με απαλλαγή με πληρωμή και στρατό θα πάω εγώ!!!!!! Όσοι πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους γι΄αυτή την πατρίδα ήταν αριστούχοι;;; Αφήνω στην άκρη το πόσοι «Αριστούχοι» αλλοδαποί κράτησαν την σημαία και μια ματιά σε προηγούμενα έτη θα σας πείσει!!!!! Δεν δέχομαι να κρατούν την σημαία της πατρίδας μου αλλοδαποί και λιποτάκτες απαλλαγμένοι με χρηματικά ποσά!!!!!!!!! Αν θέλει αλλοδαπός να κρατήσει την Ελληνική σημαία θα πρέπει να απαρνηθεί την ιθαγένειά του και να δώσει όρκο πίστης στην σημαία και την Ελλάδα.

  Αυτή είναι η δική μου άποψη και όποιος έχει αντίρρηση ή κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να την συζητήσουμε!

  Μου αρέσει!

  • Φυσικά, να συμπληρώσω, το ότι η όλη ιστορία αναφέρεται για μαθητές δημοτικού που όλοι έχουν άριστα όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν αλλάζει την ουσία της πρότασής μου που για εμένα έχει περισσότερη σημασία η εφαρμογή της στις τάξεις του λυκείου παρά στο δημοτικό σχολείο.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s