ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; Ο ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Όση ΠΕΙΝΑ τόση ΜΕΤΑΝΟΙΑ Η Ελλάδα σαν τον ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ /////// ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ τα είχε δει – χάριτι Θεού – ΟΛΑ ! Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε με Προσοχή \\\\\\ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ οι Τούρκοι την ΕΛΛΑΔΑ ////// Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, Βλαντιμίρ Πούτιν Αποφάσισε να Παίξει το «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΤΙ» !!!

Οι λιμένες και τα αεροδρόμια της Αττικής στο στόχαστρο της Τουρκίας; – Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πολιτικοί εκτιμητές – αναλυτές, καταρτισμένοι περί των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων στην περιοχή μας, εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα η πολεμοχαρής Τουρκία θα “χτυπήσει” την Ελλάδα!

Είτε επειδή, ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχεται απανωτές καρπαζιές – χτυπήματα στην Μοσούλη, στην Παλμύρα, στην Ράκα και αλλού στη Συρία, όπου έχουν σπάσει οι αμυντικές γραμμές του Ισλαμικού κράτους, είτε όταν υλοποιηθεί η ειλημμένη απόφαση των ΗΠΑ – Ρωσίας για τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους, όπου η Τουρκία θα απολέσει σημαντικά εδάφη και ενεργειακούς πόρους!

Η εκτίμηση όλων συγκλίνει στο γεγονός ενός θερμού επεισοδίου σε νησί του Αιγαίου Πελάγους, όπου όλο τον Αύγουστο η Τουρκία το δεσμεύει προκειμένου να κάνει ναυτικά και όχι μόνο γυμνάσια!

Άλλος ένας λόγος που ενισχύει αυτήν την εκτίμηση, είναι ότι υπό δρακόντεια μέτρα ξεκίνησε στην Άγκυρα η δίκη με τους 500 κατηγορούμενους για την συμμετοχή τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Μια δίκη, αποσταθεροποιητική για το εσωτερικό της Τουρκίας, που εξάπτει τα πάθη και δημιουργεί σφοδρή αντιπαλότητα, αφού φανατικοί οπαδοί του Ερντογάν ζητούν την καταδίκη των κατηγορουμένων εις θάνατον!

Ωστόσο, παρακάτω θα σας καταθέσω μιαν άλλη εκτίμηση, πολύ καλά πληροφορημένης πηγής μας που θα πρέπει να την επεξεργαστούν καταλλήλως οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας, καθώς και η ελληνική κυβέρνηση!

Μεγαλεπήβολα τα σχέδια των Τούρκων…

…για την ελληνική “αγορά”! Μεγάλο ενδιαφέρον εξεδήλωσε ο τουρκικός πολυεθνικός όμιλος της Ekol – Logistics που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και πέντε (5) χρόνια! Ο Τούρκος επιχειρηματίας λοιπόν, Ahmet Musul αποφάσισε να εμπλακεί σε διάφορα Projects, όπως την αγορά του λιμανιού του Λαυρίου!

Έτσι, η τουρκική εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να της παραχωρηθεί το λιμάνι για 15 χρόνια!

Όμως, εν μέσω της μεγάλης ελληνικής οικονομικής κρίσεως, πρέπει το ελληνικό Δημόσιο να ξεπουλάει φιλέτα στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια της Πατρίδος μας, σε εταιρείες τουρκικών συμφερόντων;;

Από τη στιγμή που στον ευρύτερο χώρο βρίσκονται σημαντικές μονάδες παραγωγικής ενέργειας, αλλά και ορυκτοί πόροι (μεταλλεία), καθώς επίσης, λίγο πιο πέρα στην Κερατέα βρίσκονται μονάδες Radar και αντιαεροπορικών – αντιβαλλιστικών πυραύλων οι οποίοι προστατεύουν το λεκανοπέδιο της Αττικής και το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”;;

Συνεχής η δράση ξένων πρακτόρων…

Εμείς να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως, στην ευρύτερη περιοχή κάνουν πάρτι πυρήνες αλβανοκοσοβάρων και πρακτόρων της ΜΙΤ. Οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει την περιοχή της Αττικής και σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, είναι ενδεχόμενο ως μέτρα αντιπερισπασμού να χρησιμοποιήσουν, καίρια “χτυπήματα” στο φράγμα του Μαραθώνα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και να δημιουργήσουν εμπλοκή των Radar μας στην Κερατέα!

Επίσης – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και μόνιμη παρουσία Τούρκων και Αλβανών πρακτόρων στο λιμάνι της Νέας Μάκρης, της Ραφήνας και του Μαρμαρίου Ευβοίας!

Επίσης, – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – μεγάλη κινητικότητα ξένων πρακτόρων παρατηρείται στην περιοχή που εκτείνεται από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τις Θερμοπύλες!

Πρόστυχος ο ρόλος της Ιταλίας…

Ένα μεγάλο ζητούμενο είναι το γεγονός πως, η ακριβέστατη πηγή μας εμπλέκει στη δράση των τουρκικών και αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ιταλίας! Που προκειμένου να μας πείσει, μας εξιστορεί πως από την δεκαετία του ΄80 (ενδεχομένως και πιο πριν), Έλληνες φοιτητές που σπούδαζαν τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες στα Πολυτεχνεία της Ρώμης, της Βενετίας, της Φλωρεντίας, της Μόντενα, της Πεσκάρα, της Πάντοβα και της Μπολόνια, έκαναν την πτυχιακή τους άσκηση με θέμα τις εγκαταστάσεις, τις δομές και τις υποδομές! Αυτή ήταν μια απαίτηση των καθηγητών τους, ώστε να αναδειχτούν στοιχεία για τις εγκαταστάσεις, δομές και υποδομές των στρατηγικής σημασίας ελληνικών λιμένων κλπ.

Έτσι, οι Μυστικές Υπηρεσίες της “φίλης” Ιταλίας, συγκέντρωναν (και συγκεντρώνουν) διαρκώς πληροφορίες πάνω σε θέματα δομών – υποδομών και εγκαταστάσεων του ελληνικού κράτους και στη συνέχεια τις ανταλλάσουν με αντίστοιχες πληροφορίες των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, δηλαδή σε στοχεύσεις τους στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στα Δωδεκάνησα και γενικότερα σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια!

Στοχευμένη ενέργεια η αθρόα λαθρομετανάστευση…

…που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει κυριεύσει κάθε γωνιά της Πατρίδος μας – έχουμε πολλάκις αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα – και είναι ιδιαιτέρως ύποπτη, από τη στιγμή που δεν μπορούν οι Υπηρεσίες μας να ξεχωρίσουν την εθνότητα όλων αυτών που φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα, αλλά ούτε και τον σκοπό για τον οποίο “επιλέγουν” την Ελλάδα!

Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα, η – τουλάχιστον – αφελής κυβέρνησή μας, να τους εγκλωβίζει ως μόνιμους σε “χώρους φιλοξενίας” που επί της ουσίας θα αποδειχτούν ωρολογιακές βόμβες σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Γιατί ουδείς μπορεί να μας εξασφαλίσει, της περιπτώσεως, μέσα σε όλους αυτούς να κρύβονται πράκτορες τζιχαντιστές ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Έτσι, αυτοί θα ενεργοποιηθούν και θα δημιουργήσουν κατά τόπους εξεγέρσεις με απρόβλεπτες συνέπειες!

Άλλωστε, ουδείς επίσης, μπορεί να πει με σιγουριά πως οι κατά καιρούς μίνι εξεγέρσεις στα διάφορα Hot Spot δεν περιλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό προετοιμασίας! Θυμηθείτε επιπλέον, τις ταραχές που ξέσπασαν πριν από λίγα χρόνια στην Κερατέα και που εμείς, είμαστε πεπεισμένοι πως υπήρξε ξένη παρέμβαση από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας, της Τουρκίας και όλων αυτών των ξένων – αγνώστων που λυμαίνονται επί χρόνια την περιοχή!

Τα σημεία δείχνουν τον “καιρό”…

Κλείνοντας να επισημάνω πως δεν είναι διόλου τυχαίο γεγονός, οι φωτιές που ξαφνικά το τελευταίο διάστημα καίνε την Αττική!
Ίσως ζούμε την εξύφανση παρόμοιου σχεδίου με εκείνο της εποχής του 2007 που κάηκε όλη η Ελλάδα!

Ασύμμετρες απειλές, τις ονομάζουν οι αδαείς! Στοχευμένες ενέργειες κατά της Πατρίδος από Τουρκαλβανούς, τις ονομάζουμε εμείς!

Και ας κοιτάξει η κυβέρνησή μας να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τις καταγγελίες μας! Χωρίς βεβαίως να της έχουμε εμπιστοσύνη, αφού πάντα δρα μετά από τα όποια δυσάρεστα συμβάντα!

Όπως, του γεγονότος πως είμαστε απροστάτευτοι στις φωτιές, αφού τα πυροσβεστικά οχήματα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, εν πολλοίς είναι για κακοσυντηρημένα, πεπαλαιωμένα, επί της ουσίας για πέταμα!

Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

egerssi@otenet.gr
egerssi.gr

4 replies »

 1. Αλλάξετε μάρκα πρέζας γιατί αυτή που παίρνετε σας καίει τον εγκέφαλο!!!

  Ο Έρντο-gay της Ελλάδας, θα της κλάσει 5 μάντρες αρχίδια!!!
  Ακόμη δεν έχει καταλάβει σε τι παγίδα έχει οδηγηθεί!!!

  Όποιος γουστάρει κι έχει κότσια, ας βάλει ένα στοίχημα μαζί μου:
  Ο Έρντυ, το αργότερο σε μια 3ετία, θα δολοφονηθεί-εκτελεστεί από άτομο που θα είναι της έμπιστης φρουράς του!!!

  Φιλάκια χαζοβιόληδες που την έχετε δει και έξυπνοι επειδή είστε καραβανάδες!!!

  Μου αρέσει!

 2. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ !!!!!

  Alexander the Jew
  BY JEWNIVERSE

  Το κείμενο:

  Many Jewish names are passed from generation to generation. There are Eastern European names like Mendel or Yenta, Israeli names like Erez or Tal, and then there are the classical names of Jewish heroes–like Solomon, Daniel, or Alexander.
  Yes, Alexander, as in Alexander the Great, who conquered the Land of Israel, circa 329 B.C.E. According to the ancient Jewish historian Josephus, Alexander had great respect for the Jewish people. In one story recounted in Josephus’ Antiquities, Alexander had a mystical vision which informed him that all his victories only happened because the God of the Jews allowed them to happen.
  The version of Alexander’s arrival given in the Talmud (Yoma 69a) is not quite as fantastic–the sages in charge at the time realized that Israel had no chance of defeating Alexander, and so they met the conqueror at the gates of Jerusalem, offering an armistice. Alexander accepted their peace.
  In return, according to legends, Alexander asked that every Jewish boy born in the next year be named “Alexander.” Because of the Jewish practice of naming babies after ancestors, the name persevered. Even today, even in the most traditional communities, it’s not unusual to encounter the very Jewish name of Alexander.

  http://thejewniverse.com/2012/alexander-the-jew/
  *********************

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ:

  Το παραπάνω κείμενο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ πλήρως την ιστορία· ο Αλέξανδρος των Εβραίων; Νίκησε λέει ο Μ. Αλέξανδρος επειδή του το επέτρεψε ο θεός των εβραίων (γιαχβέ) !!! Τι δουλειά έχει ο γιαχβέ με τον Χριστό, που όλοι οι Έλληνες είχαν προφητέψει για Αυτόν και Τον περίμεναν;
  Λέει ότι σεβάστηκε ο Αλέξανδρος τους εβραίους!!! μα… ο Αλέξανδρος πήγε να τους αφανίσει ! Αυτούς και τα τσιράκια τους που είχαν το ταλμουδικό πνεύμα. Τι δουλειά έχει το ελληνικό πνεύμα του φωτός με το σκότος της αποστασίας; Τους τίμησε λέει ο Αλέξανδρος ! …δηλαδή μας λέει ότι το ελληνικό πνεύμα τίμησε το σκότος ! Τι άλλο θέλετε να ακούσετε Έλληνες;

  Όταν ως έθνος χανόμαστε και αφανιζόμαστε εξαιτίας εκείνων που μας θεωρούν ζώα για να τους υπηρετούμε (βλ. σχετική εντολή Ταλμούδ), κάνουν τα πάντα για να σφετεριστούν την ένδοξη ιστορία μας, να διαλύσουν οτιδήποτε ελληνικό, φτάνοντας στην διαστρέβλωση της ιστορίας. Όταν η βουλή των Ελλήνων αποτελείται από Ιουδαίους (ομολογία του εβραιοπολωνού Γ. Παπανδρέου στο βήμα της βουλής, παραδοχές από βουλευτές και μαρτυρίες δημοσιογράφων και καθηγητών, π.χ. Σπ. Χατζάρας), η Ελλάς χάνεται μαζί με τα σύμβολά της.

  Στο άρθρο
  http://www.thedailybeast.com/alexander-the-great-good-for-the-jewshttp://thejewniverse.com/2012/alexander-the-jew/ με τίτλο «Alexander the Great: Good for the Jews?» λέει μεταξύ άλλων «his face was discovered on the floor of an ancient Jewish synagogue», δηλαδή ότι το πρόσωπό του ανακαλύφθηκε στο πάτωμα μιας αρχαίας εβραϊκής συναγωγής !

  Μας κλέβουν την ιστορία μας, τα σύμβολά μας, τη ζωή μας… κι οι Έλληνες του «δεν βαριέσαι αδερφέ». Εμ έτσι, όπως έλεγαν και οι παππούδες μας, προκοπή δεν έχει.
  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s