ΔΙΕΘΝΗ

NEA BOMBA TOY ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!

Σαφές μήνυμα του Αμερικανού ΥΠΑΜ, Τζέιμς Μάτις, με στόχο της Βόρεια Κορέα. Κάθε άλλο παρά διαλλακτικός εμφανίστηκε όπως θα διαπιστώσετε:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί μας έχουν τις αποδεδειγμένες ικανότητες και την αναμφισβήτητη δέσμευση να υπερασπιστούν τον εαυτό μας από μια επίθεση.
 
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα πρέπει να λάβει υπόψη την ενιαία φωνή του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και τις δηλώσεις κυβερνήσεων ανά τον κόσμο, οι οποίες συμφωνούν ότι η ΛΔΚ αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα.
 
Η ΛΔΚ πρέπει να επιλέξει να αφήσει την απομόνωση και να σταματήσει την προσπάθεια αγοράς πυρηνικών όπλων. Η ΛΔΚ πρέπει να σταματήσει κάθε εξέταση ενεργειών που θα οδηγήσουν στο τέλος του καθεστώτος της και στην καταστροφή του λαού της.
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενημερώθηκε για την αυξανόμενη απειλή τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου στις πρώτες του εντολές προς εμένα, τόνισε την ετοιμότητα της βαλλιστικής πυραυλικής άμυνας και των πυρηνικών αποτρεπτικών δυνάμεων.
 
Ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτής της παγκόσμιας απειλής μέσω διπλωματικών μέσων, πρέπει να σημειωθεί ότι το σύνολο των στρατιωτών της συμμαχίας κατέχουν τώρα τις πιο ακριβείς, και ισχυρές αμυντικές και επιθετικές ικανότητες στη Γη.
 
Οι ενέργειες του καθεστώτος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας θα εξακολουθήσουν να υστερούν κατά πολύ από τις δικές μας και θα χάσουν κάθε εξοπλιστική κούρσα ή σύγκρουση που θα ξεκινήσει».

Με απλά λόγια, σταματήστε … ή θα χάσετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s