ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Alert! Η αντιεμβολιαστική φρενίτιδα έχει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!

Το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην Ελλάδα συνεχώς γιγαντώνεται, ωστόσο μαζί με αυτό γιγαντώνονται και ασθένειες για τις οποίες δεν ανησυχούσαμε εδώ και δεκαετίες!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τους πρώτους 8 μήνες του 2017, έχουμε 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα ιλαράς, δηλαδή περισσότερα απ’ ότι τη περίοδο 2012-16 στο σύνολο (7 κρούσματα), με τα 8 να αφορούν επιβεβαιωμένα ανεμβολίαστα άτομα.

Με την άνοδο του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα και δεδομένων των συνεπειών του στην Ευρώπη τους τελευταίους 12 μήνες (36 θάνατοι), είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν πολλά περισσότερα ξεσπάσματα. Γι αυτό και οφείλουμε να ενημερωνόμαστε από τους ειδικούς ιατρούς σχετικά με την επικινδυνότητα ή μη των εμβολίων, ή αν εν πάση περιπτώσει κάποιος δεν εμπιστεύεται τη γνώμη των ειδικών μπορεί να ανατρέξει μέσω διαδικτύου στις εγκυκλίους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τουλάχιστον στα θέματα υγείας τηρεί υψηλά στάνταρ, ή σε ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ αρμοδίων ερευνητικών κέντρων…

Κι όλα αυτά για να μην φτάνουμε σε σημείο να βλέπουμε αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω…

«ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ»

4 replies »

 1. Ωχ κάηκαμε! Τη γλιτώσαμε από τα μνημόνια αλλά θα πεθάνουμε από ιλαρά. Τώρα που το σκέφτομαι όμως μμικρός πέρασα ιλαρά όπως και τόσα άλλα παιδιά μα δε θυμάμαι να πέθανε κάποιο..Πω!πω! Τελικά όλοι ήμασταν πολύ τυχεροί.

  Μου αρέσει!

 2. Ο κοκκυτης δεν έχει ισόβια ανοσία. Τον ξαναπέρασα περισυ και ταλαιπωρηθηκα γιατί είμαι σε σχετικά ώριμη ηλικία. Με το ΚΕΕΛΠΝΟ που επικοινώνησα μου είπαν ότι η επανεμφάνιση του οφείλεται στους ανεμβολιαστους μετανάστες και κυριως στα παιδιά τους που φοιτούν στα σχολεία και γίνεται η διασπορά.

  Μου αρέσει!

 3. Εἶμαι παθών. Ἡ ἱλαρά (<ἱλαρός=χαρωπός!!!) θεραπεύεται μὲ βιταμίνη C. Πολλὰ φροῦτα, ἰδίως λεμόνια. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ἡ ἀντιβίωση σκοτώνει διότι ἀποτρέπει τὴν ἐκδήλωσή της.
  Ὁ Παθολόγος, μὴ ἀναγνωρίζοντας τὰ συμπτώματα μοῦ ἔδωσε ἀντιβίωση καὶ ἔπεσα σὲ κῶμα. Μὲ ἔσωσε ἕνας Παιδίατρος, στὰ 38 μου!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s