ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΦΡΙΚΗ!!!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΑΘΡΟΕΥΡΩΠΗΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η επιβαλλόμενη αυτή λαθροεισβολή, με ανεξέλεγκτους λαθρο να εισβάλλουν σε κάθε χώρα, έχει φυσικά μεγάλες επιπτώσεις ειδικότερα στην… υγεία των Ευρωπαίων.

Ένα πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό ενός μουσουλμάνου λαθρο στον οποίο δόθηκε άσυλο από μια εκκλησία στο Bünsdorf της Γερμανίας ώστε να γλυτώσει την απέλαση, όπως φαίνεται έχει μολύνει περισσότερα από 50 Γερμανάκια παιδιά με μια εξαιρετικά μεταδοτική μορφή φυματίωσης.

Σε μια έκθεση ενός γερμανικού νοσοκομείου αναφέρεται ενδεικτικά ότι εξαιτίας της ροής παράνομων μεταναστών παλιές ασθένειες που είχανε από καιρό ξεχαστεί αλλά και καινούργιες όπως: χολέρας, της ηπατίτιδας, του αιμορραγικού πυρετού, ελονοσία, ιλαρά, μηνιγγειοεγκεφαλίτιδα, τοξοπλάσμωση, ερυθρά, φυματίωση, τύφος, και πολλές άλλες ασθένειες έχουν επανεμφανιστεί με όλες τις συνέπειες.

Παράλληλα μέσω των Αφρικανών μεταναστών που έρχονται από την μαύρη ήπειρο άρχισε να διαδίδεται ξανά το Έιτζ, μια ασθένεια που όπως είναι γνωστό δημιουργήθηκε στα εργαστήρια των φαρμακευτικών εταιριών του Bill Gates.

Τα περισσότερα παιδιά που έρχονται με τους παράνομους μετανάστες κουβαλούν μαζί τους πολλές ανίατες ασθένειες και αυτοί τα παρατούν στο έλεος της τύχης τους με την σκέψη ας αναλάβει το γερμανικό κράτος με τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων.

Εντωμεταξύ εκτός από τις μεταδοτικές ασθένειες υπάρχει και πολλά προβλήματα με συνεχείς βιασμούς γυναικών. Μια Σουηδέζα μητέρα με 2 παιδιά υπέστη ομαδικό βιασμό από 9 παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες.

Όταν απευθύνθηκε στην δικαιοσύνη ευτυχώς που οι ιατροδικαστές που την εξέτασαν εντόπισαν κηλίδες σπέρματος και με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο κατάφεραν να βρουν ποιοι την είχαν βιάσει.Τα ίχνη του σπέρματος προέρχονταν από τουλάχιστον 4 διαφορετικά άτομα.

Τελικά οι αρχές ανακάλυψαν την διαμονή των βιαστών και τους συνέλαβαν όλους. Το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τιμωρηθούν και θα αφεθούν ελεύθεροι σύμφωνα με τους κανόνες της μοντέρνας δικαιοσύνης.

Στην Αγγλία και στη πόλη Λίβερπουλ μουσουλμανικές συμμορίες έχουν κυριαρχήσει σε πολλές περιοχές επιτίθενται και τρομοκρατούν τους μη μουσουλμάνους και δρουν σαν να είναι κράτος εν κράτει.

Όπως θα δείτε στο βίντεο μια από τις συμμορίες ο Amin Mohmed, ο Mohammed Patel και ο Faruq Patel, ήταν και πρώην τρομοκράτες του ISIS. Μια «γνωστή» αραβική φράση που τους φανέρωσε ότι ήταν πρώην μέλη του ISIS ήταν «Υπάρχει μόνο ένας Θεός και ο Μωάμεθ είναι αγγελιοφόρος».

http://players.brightcove.net/4221396001/dbf53914-8462-4f9a-8af8-2fb0dfc90707_default/index.html?videoId=5523045162001

Σταμάτησαν λοιπόν έναν λευκό άντρα και όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι μουσουλμάνος τον έσπασαν στο ξύλο. Το θύμα μάλιστα τόνισε ότι είναι χριστιανός, και τότε με μανία φώναξε ένας από την συμμορία ότι πρέπει να γίνεις μουσουλμάνος και τον χτύπησε στα μάτια σπάζοντας τα γυαλιά του θύματος και προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο αριστερό μάτι του.

Ποιος λέει ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν θα αλλάξουν ποτέ τον τρόπο ζωής μας;Το έχουν κάνει ήδη.

Οι παράνομοι μετανάστες που εισέβαλλαν στην Βρετανία και στις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, μια εισβολή η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «πολιτιστικός εμπλουτισμός της Γηραιάς Ηπείρου» έχει προκαλέσει τέτοιες καταστάσεις και τέτοια φοβία στο δημόσιο βίο των Ευρωπαίων ώστε σε κάθε δημόσια εκδήλωση να λαμβάνονται ισχυρά μέτρα ασφαλείας

Όλη αυτή η κατάσταση με τους στρατιώτες στους δρόμους έχει δημιουργήσει μια εικόνα της Ευρώπης η οποία στρατοκρατείται για το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ισλαμοποίηση των παιδιών

Αλλά το ποιο εκπληκτικό σε όλα αυτά και παρά τα όσα γίνονται καθημερινά: υπάρχουν γονείς στην Γερμανία και Ολλανδία που στέλνουν τα παιδιά σε σχολεία μαζί με μουσουλμάνους και εκεί μαθαίνουν από μουσουλμάνους και μάλιστα σε μια χαρακτηριστική περίπτωση που εμφανίζεται ένας μουσουλμάνος που μυεί τα παιδιά πως να κάνουν τις μουσουλμανικές προσευχές. Φυσικά αυτό έχει σαν συνέπεια την ολοένα και μεγαλύτερη αποδυνάμωση της παρουσίας του χριστιανισμού.

10 πιο μουσουλμανικές πόλεις στη Δυτική Ευρώπη το 2015

Οι πιο ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη: Η υποτιθέμενη εικασία (2017-2057)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s