ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ (ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ) ….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΗ Εκτίθενται…Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ Βέβαια την ΘΑΒΟΥΝ Σκόπιμα…

Ενοχη σιωπή παρά τις αποκαλύψεις αλλά και τις προκλήσεις από Κουμουνδούρου

Ενοχη σιωπή τηρούν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. για την αποκάλυψη «βόμβα» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σχετικά με το πώς μεθόδευσαν το 2012 τη μη πληρωμή των τραπεζικών δανείων τους άνω των 200.000.000 ευρώ!

Μάλιστα, αν και οι ηγεσίες των δύο κομμάτων προκαλούνται ευθέως από τον ΣΥΡΙΖΑ με απανωτές ανακοινώσεις να πάρουν θέση, συμπεριφέρονται σαν να έχουν πιει το αμίλητο νερό. Αυτή η στάση πολλαπλασιάζει τις ευθύνες τους και ενισχύει τα ερωτήματα για τα παιχνίδια που παίχτηκαν προς πενταετίας σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Η μεθόδευση, με όρους μαφίας, περιγράφεται στην αγωγή που είχε καταθέσει τον Ιούλιο του 2012 η Αγροτική Τράπεζα, καλώντας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να εξοφλήσουν τα δανεικά. Μόλις 23 ημέρες μετά την επίδοση του δικογράφου, όμως, η τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αποφάσισε να διαλύσει την τράπεζα και να τη «χαρίσει» στην Πειραιώς του Μιχ. Σάλλα…

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017»

Η αγωγή, ύστερα από αλλεπάλληλες αναβολές, εκδικάζεται στα μέσα Οκτωβρίου αλλά, παρά ταύτα, το ΠΑΣΟΚ και τα μεγαλοστελέχη του, που… συνωστίζονται και πολυλογούν για τη θέση του αρχηγού, δεν αρθρώνουν λέξη για το θέμα αυτό. Οσο για τη σιωπή της Ν.Δ., φαίνεται ότι έχει και χαρακτήρα «αλληλεγγύης» προς τον πρώην κυβερνητικό εταίρο της, καθώς μετά την αλλαγή ηγεσίας είχε δηλώσει ότι προχώρησε σε ρύθμιση των δικών της δανείων.

«Η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις του πρωτοσέλιδου της ‟κυριακάτικης δημοκρατίας» σε ό,τι αφορά τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά για τη διάλυση και το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, αναδεικνύει την ενοχή τους» σημειώνει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Μία μέρα μετά την αποκάλυψη πως η ΑΤΕ έχει καταθέσει αγωγή κατά των δύο κομμάτων και του Ελληνικού Δημοσίου για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 200.000.000 ευρώ, και οι κατά άλλα λαλίστατες ηγεσίες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πει ούτε μία κουβέντα».

Στην αρχική ανακοίνωση η Κουμουνδούρου ανέφερε ότι «η αγωγή της Αγροτικής Τράπεζας είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο τα δύο αυτά κόμματα χειρίστηκαν το τραπεζικό σύστημα της χώρας», ενώ χθες επανήλθε με συγκεκριμένα ερωτήματα: «Για ποιο λόγο η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΑΤΕ τρεις εβδομάδες μετά την κατάθεση της αγωγής της τράπεζας για τα δάνεια της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ; Για ποιο λόγο τα δάνεια των δύο κομμάτων κατέληξαν στο ‟υγιές» κομμάτι της τράπεζας που περιήλθε στην κατοχή της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ ήταν μη εξυπηρετούμενα; Για ποιο λόγο η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη σιωπή;»

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s