ΔΙΕΘΝΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ «θα σας γράψει η ιστορία, νικήσατε παρ΄ότι ήσασταν λίγοι, κρατήσατε τον όρκο σας…»

BINTEO ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Οι πρώτες φωτο από την άρση της πολιορκίας της Deir Ezzor και τη συνάντηση των στρατιωτών με τους υπερασπιστές της 137

Και επίσημα πλέον ανακοινώνεται από τα συριακά κρατικά μέσα ότι Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΕΣΠΑΣΕ

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ «ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ….

Ο Άσαντ μίλησε στο τηλέφωνο με τους διοικητές και υπερασπιστές της Deir Ezzor: θα σας γράψει η ιστορία, νικήσατε παρ΄ότι ήσασταν λίγοι, κρατήσατε τον όρκο σας είστε το καλύτερο π.χ για τις μελλοντικές γενιές.

Ο πρόεδρος Assad πριν από λίγο μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της επιτροπής ασφάλειας της Deir al-Azur και τη διοίκηση της 17 Μονάδας και το διοικητή της 104 Ταξιαρχίας της Δημοκρατικής Φρουράς και τους ήρωες του αεροδρομίου.

Αποδείξατε έναντι των πιο διαβόητων και ισχυρών τρομοκρατών ότι κρατάτε τον όρκο σας και αποτελείτε ένα περίτρανο παράδειγμα για τις μελλοντικές πηγές.
Η ιστορία θα σας γράψει και παρά το ήταν ήσασταν λίγοι νικήσατε είπε.Η ιστορία θα μηνημονεύει τους μάρτυρες και τους διοικητές που έχυσαν το καθαρό αίμα τους για να κερδηθεί μια μεγάλη νίκη κατά των τακφιριστών. (εκ της προεδρίας)

Ο στρατός έφθασε στη Ντέιρ Έζζορ η ISIS δεν έχει πια παρά 2 βάσεις στην Κοιλάδα του Ευφράτη σε Mayadine και Boukamal. dimpenews

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s