ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο: «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία, ζήτω η Ευρώπη» (βίντεο)


Παυλόπουλος, Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο: Το μήνυμα του ΠτΔ σε Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία (βίντεο)

Ο Γάλλος Πρόεδρος στην αντιφώνηση του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να είμαστε απαιτητικοί για την Ελλάδα και την Ευρώπη και εξέφρασε την συμφωνία του με πολλές από τις επισημάνσεις του κ. Παυλόπουλου.

«Η ΕΕ δεν ήξερε πως να αντιδράσει , πήρε αποφάσεις που δεν ήταν συντονισμένες για την αντιμετώπιση της κρίσης και ήταν σε βάρος των πολιτών», σημείωσε και συνεχάρη τους Έλληνες πολίτες και ιδίως τους νέους που στηρίζουν την Ευρώπη παρά τις σκληρές θυσίες που υπέστησαν».

«Η βούληση του ελληνικού λαού μετά από 7 χρόνια κρίσης μας υποχρεώνει να μιλήσουμε για το μέλλον της Ευρώπης. Μοιραζόμαστε την ίδια Ευρώπη, Ελλάδα και Γαλλία μέσω των άρρηκτων δεσμών. Εδώ στην άκρη της Ευρώπης, μιλούμε για τα ακραία φαινόμενα που γνωρίζει η Ευρώπη. Είμαι εδώ με μία μεγάλη αποστολή, γιατί η Ευρώπη ενώνει. Θέλουμε η Ελλάδα να ξαναβρεί την οικονομική της κυριαρχία. Θέλουμε η Ελλάδα να επιλέξει τις μεταρρυθμίσεις που επιθυμεί και να αποφασίσει η ίδια για το μέλλον της και να πετύχει. Οικοδομήσαμε την Ευρώπη και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε».

4 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s