ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπερκοστολογούσαν αρθροσκοπήσεις και πλήρωναν τα Ταμεία σε Ιατρείο Πολιτικού!

Βουλευτης κατήγγειλε επίσης ότι το ζήτημα της τιμολόγησης της διαγνωστικής αρθροσκόπησης το είχε θέσει τότε στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) με έγγραφό της η οδοντίατρος και διοικήτρια του Αττικού Νοσοκομείου Λίτσα Γιαννακάκου, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Επίσης εξέφρασε την έκπληξή του για την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε το ΚΕΣΥ σε αυτό το αίτημα αλλά και για την άμεση υιοθέτηση της γνωμοδότησης του ΚΕΣΥ από τον Μ. Βορίδη.

Την υπόθεση είχε αναδείξει εφημερίδα τον Οκτώβριο του 2016 παρουσιάζοντας τα έγγραφα των 550 παραπεμπτικών για τη διαγνωστική αρθροσκόπηση του πρώην υφυπουργού Υγείας και αθλητιάτρου Μάριου Σαλμά, τα οποία όχι μόνο αποζημιώνονταν από τον ΕΟΠΥΥ με το ποσό των 1.500 ευρώ (στην Αμερική το ποσό δεν ξεπερνά τα 440 ευρώ) αλλά τα χρήματα αυτά κατευθύνονταν στο ιατρείο στενού συγγενικού του προσώπου, το οποίο συστεγάζοταν κατά διαβολική σύμπτωση με το ιατρείο του κ. Σαλμά.

Το αρχικό δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» στάλθηκε αυτεπάγγελτα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία το διαβίβασε στον Αρειο Πάγο και κατόπιν στον εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς και από εκεί η υπόθεση έφτασε στη Βουλή.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s