ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΙΣΧΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΜΕΣΩ… ΥΓΕΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! (βίντεο)


Παραλήρημα του Τούρκου αντιπροέδρου Χακάν Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα να δίνει άδεια σε τουρκικά ελικόπτερα για αεροδιακομιδές από τη Θράκη»!

Θρασύτατη δήλωση από τον Τούρκο αντιπρόεδρο Χακάν Τσαβούσογλου. Ανακοίνωσε, ότι οι ομοεθνείς του, όπως είπε με προκλητικό τρόπο, σε Βουλγαρία και Ελλάδα, εντάσσονται στο εθνικό σύστημα υγείας της Τουρκίας, κάνοντας μάλιστα λόγο και για αεροδιακομιδές ασθενών από την χώρα μας.

Αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανακοίνωσε ότι αυτοί εντάχθηκαν στο σύστημα Υγείας της Τουρκίας!

Συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου, σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha εμφανίζεται να δηλώνει ότι με μια αλλαγή νόμου που έγινε στην Τουρκία άνοιξε μια νέα περίοδος για τους «μουσουλμάνους» που ζουν στις γειτονικές με την Τουρκία χώρες.

«Για τους ομογενείς μας που ζουν σε Βουλγαρία και Ελλάδα, διευρύναμε έως εκεί τα σύνορα του χάρτη υγείας. Πληρώνοντας 53 λίρες τον μήνα οι ομογενείς μας που ζουν σε Ελλάδα και Βουλγαρία εντάχθηκαν στο σύστημα υγείας της Τουρκίας», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά έφτασε στο σημείο να επισημάνει πως οι Ελληνικές και οι Βουλγαρικές αρχές θα πρέπει να δίνουν άδεια σε τουρκικά εναέρια μέσα για να μεταφέρουν τους μουσουλμάνους ασθενείς στα τουρκικά νοσοκομεία!

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτρέψει σε τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα να έρχονται στην Θράκη και να παραλαμβάνουν ασθενείς για να νοσηλεύονται στην Τουρκία, είπε ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι για τα θέματα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη γραφειοκρατικές εργασίες και ότι θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν.

«Μακάρι αυτά να ετοιμαστούν και θα σας γίνει η ανακοίνωση. Με την άδεια του Αλλάχ αυτήν την δυνατότητα θα την δώσουμε στους ομογενείς μας» είπε ο Τσαβούσογλου.

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s