ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΟΚ! ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!!!

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΞΑΝΑΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ» ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ …..
ΔΕΙΤΕ TIΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ…

ΒΙΝΤΕΟ: Στην ελληνική Λέρο κάλεσαν το «Άγιο Πνεύμα» για να φέρει παγκόσμια θρησκεία
ΑΙΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ «ΣΤΕΛΝΕΙ» Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ (ΣΒΗΣΜΕΝΟΥ) ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ,
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ «Α-ΠΟΡ-ΡΟ-ΦΗ-ΣΗ» ΜΑΣ![«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το (ΔΟΛΙΟ) σχέδιο ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ των παραδοσιακών εκκλησιών, όπως τις ξέρουμε σήμερα, στην Λέρο της Ελλάδας μας, ορθόδοξοι και καθολικοί, καλούν το «Άγιο Πνεύμα», προκειμένου να φέρει την συνένωση των Εκκλησιών και την Πανθρησκεία που θα ακολουθήσει.

Πολίτες σε πολλά σημεία του δυτικού κόσμου ψυχαγωγούνται σε θεματικά θρησκευτικά πάρκα με έντονο το στοιχείο του Γιαχβέ, ενώ ο Εσταυρωμένος Χριστός γελοιοποιείται.

Με την «γελοιοποίηση» του Χριστιανισμού σε θεματικά πάρκα περνά στον μέσο πολίτη μια… εκσυγχρονισμένη αντίληψη περί θρησκείας στην «νέα εποχή», για την οποία ξεκίνησαν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στο νησί της Λ έ ρ ο υ οι εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής του Διεθνούς Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη και ώρα 7 μ.μ. τελέστηκε η Εναρκτήριος Δοξολογία στον Ι. Ναό του Αγίου Σωφρονίου και κατόπιν στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες προσφωνήσεις.

Μετά τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Λέρου κ.κ. Παΐσιου, το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο οποίος αφού χαιρέτησε τους συνέδρους, εξήρε το θεάρεστο έργο του Μητροπολίτη.

Τον λόγο έλαβαν επίσης, ο Έπαρχος κ. Ι.Θεμέλαρος, ο κ. Μιχ.Κονταφούρης επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο καρδινάλιος Kurt Koch συμπρόεδρος εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και πρόεδρος του πολιτικού συμβουλίου για την προώθηση (…) της χριστιανικής «ενότητος» στο Βατικανό, και ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ.Ιώβ, συμπρόεδρος.

Σημειώνεται ότι με την καθοριστική εισήγηση του Μητροπολίτη Παϊσίου, πραγματοποιούνται στο νησί της Λέρου οι εργασίες της συντονιστικής επιτροπής του διεθνούς θεολογικού διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την 5η έως την 9η Σεπτεμβρίου 2017, ενώ σκοπός της Συνάντησης είναι να «μελετήσουν» το θέμα της προσεχούς φάσης του Διαλόγου, περατώσαντες το θέμα: «Το Πρωτείο του Επισκόπου Ρώμης κατά την πρώτην Χιλιετίαν».

Άρα γε δεν είναι πια Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Ι οι Παπικοί για την Ορθόδοξη Εκκλησία;

Τι έγινε ξαφνικά;

Ενδιαφέρει τους χριστιανούς το «πρωτείο του Επισκόπου Ρώμης», ή ο λόγος του Χριστού;

Μάλιστα όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο (ακολουθεί η κοινή δοξολογία), στο 14.50, ιερέας ζητά «με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την συνένωση των Εκκλησιών», έτσι όπως δήθεν με την «βοήθεια του Αγίου Πνεύματος», μπήκε η τυπολατρική και γεμάτη τιμωρητική διάθεση απέναντι στους ανθρώπους Παλαιά Διαθήκη στα «ιερά βιβλία» του Χριστιανισμού, με σφαγές αντιφρονούντων να ακολουθούν!

Την συνένωση των Εκκλησιών, θα ακολουθήσει φυσικά η ΣΥΝΕΝΩΣΗ Ο Λ Ω Ν των θρησκειών, την οποία τόσες φορές έχουν εκθειάσει οι «ταγοί» του χριστιανισμού!

Φωτογραφίες «Συνεδρίου» απο ιστολόγιο ‘ΑΚΤΙΝΕΣ’]

«Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ»

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s