ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το θέμα των ΣΤΕΝΩΝ και της ΠΟΛΗΣ μόλις άνοιξε . Οι Ρώσοι δίνουν στους τούρκους τους S-400 για να τα διασφαλίσουν από τους Δυτικούς

ΑΣ ΠΡΟ-ΣΕ-ΞΟΥ-ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αυτή την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΕΠΕΙΔΗ μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ όσο δεν ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ… …. / Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος… Για «ΘΑΥΜΑΣΤΕ» Τον…. …. / Μια πραγματικά Εντυπωσιακή και Συγκλονιστική έρευνα… Ανακάλυψαν το….

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Είμαστε πολύ κοντά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις την στιγμή που κορυφώνεται ένα δηλητηριώδες γεωπολιτικό παιχνίδι μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ με περιφεριακούς σπόνσορες που θα πάρει μπάλα και εμάς.
Το Κουρδικό ολοκληρώνεται ταυτόχρονα με την υπογραφή συμβολαίων για τους S-400.
Η ιστορία θα γράψει ανάποδα κόντρα στις μπίζνες και την ιδιοτέλια των δήθεν ισχυρών προσώπων που μπροστά στα μάτια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ είναι ως σκεύη Κεραμέως.
Οι υποβόσκουσες αντιδράσεις των δυτικών σε αυτήν την φαινομενική παραλαβή αυτών των διαστημικών πυραυλικών συστημάτων από τους τούρκους θα είναι εκρηκτικές.
Στο πραξικόπημα του προπερασμένου Ιουλίου στην γείτονα χώρα , χαρακτηριστικά είδαμε τούρκους στρατιώτες να καταλαμβάνουν τις γέφυρες του Βοσπόρου και να αποκόβουν την Ευρωπαική ακτή από την Μικρασιατική τέτοια.
Την εξήγηση μας την έδωσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε μια ανέκδοτη μαρτυρία του πριν δεκαετίες.

Τα Μάτια των Δυτικών είναι στραμμένα στα ΣΤΕΝΑ.
«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε.
Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!» ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 hggiken.pblogs.gr/

Η Ρωσία ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου των S-400 με την Τουρκία.

Και τοποθετούνται κατ αρχάς στην Κωνσταντινούπολη.

« Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί μια από τις δύο κύριες τοποθεσίες που πρόκειται να αναπτυχθεί με την άλλη να είναι η περιοχή της Άγκυρας. Από την Κωνσταντινούπολη πάντως το S-400 θα μπορεί να προστατεύει στις κρίσιμες ναυτικές εγκαταστάσεις (ναυπηγεία, ναυστάθμους) που διατηρεί το τουρκικό Ναυτικό στη Θάλασσα του Μαρμαρά όπως και τις αεροπορικές βάσεις του Εσκισεχίρ, του Μπαλικεσίρ και της Μπαρντίμα μεταξύ άλλων.

Από την Άγκυρα οι S-400 καλύπτουν όλη την κεντρική και δυτικήΤουρκία φτάνοντας μέχρι τις ακτές του Αιγαίου.
Η τοποθέτηση ενός πλήρους συστήματος για παράδειγμα στη Σμύρνη για την προστασία του εκεί ναυστάθμου ουσιαστικά «κλειδώνει» όλο το κεντρικό Αιγαίο φτάνοντας η εμβέλεια των πυραύλων του έως και 40 χλμ. δυτικά από τη Κόρινθο!» Θεόφραστος Ανδρεόπουλος pronews.gr/ 12 Σεπτεμβρίου 2017
Πρώτα – πρώτα οι Ρώσοι επιθυμούν να διασφαλίσουν την ακεραιότητα του μεγαλεπήβολου αγωγού που κατεβάζουν δια μέσω της Μαύρης Θάλασσας του περίφημου TurkStream που φυσικά φτάνει στην ΠΟΛΗ και τα ΣΤΕΝΑ.

Φυσικά στην ενεργειακή αυτή μπίζνα η κυβερνητική ρωσική ελίτ πιστεύει μόνο στο είδωλο του χρήματος και δίνει τα επικίνδυνα αυτά διαστημικά παιχνίδια σε χέρια φανατικών νεοθωμανών μη υπολογίζοντας ότι στα βέβηλα χέρια τους μπορεί να διακινδυνεύσει ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ελλαδικός χώρος και φυσικά άμεσα του Περιβόλι της Παναγιάς μας , το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
Υπάρχει όμως και μια άλλη ανάγνωση στην όλη ενέργεια αυτή των Ρώσων ιθυνόντων που την αναφέραμε δυο 24 ωρα πριν ανακοινωθεί η υπογραφή των συμβολαίων με τους S-400.
Οι S-400 είναι το ΔΩΡΟ- άδωρον και ο TurkStream είναι το ΑΝΤΙΔΩΡΟ – δώρο.
« Ο TurkStream πρέπει να είναι τελειωμένος όταν οι Ρώσοι επί Ερντογάν ή δίχως αυτόν ορμώμενοι από τις ραγδαίες εξελίξεις αποφασίσουν να καταλάβουν τα γεωστρατηγικά ΣΤΕΝΑ.

Φυσικά τότε αυτός ο αγωγός θα φέρει άλλο όνομα αλλά θα είναι ικανός να τροφοδοτήσει τις ενεργειακές ανάγκες της Κωνσταντινούπολης αλλά και τις στρατιωτικές ανάγκες της ταχύτατης κατεβασιάς- προσπέλασης της Ρωσίας στην περιοχή της Αν. Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής με ισχυρή στρατιωτική παρουσία .»
Ο συγκερασμός όλων αυτών δείχνουν ότι όλα είναι ΡΕΥΣΤΑ και ΚΑΥΤΑ.
Ο σουλτάνος σαν πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του.
Ο Πούτιν διακινδυνεύει την υστεροφημία του.
Οι Ρώσοι στρατηγοί έχουν το δικό τους project.
Οι Δυτικοί ετοιμάζουν το αντίπαλο ενεργειακό και γεωστρατηγικό δέος που λέγεται Κουρδία.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ

Η Ελλάδα φορεί ΣΤΑΥΡΟ και δεν πρόκειται να χαθεί από τους ήδη χαμένους και ξεγραμμένους από την παγκόσμια ιστορία
Στην καταφρονεμένη πατρίδα μας ενεργεί το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της ευσεβείας του ΤΙΜΙΟΥ και ΖΩΟΠΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του ΚΥΡΙΟΥ μας.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

3 replies »

 1. Ἄγγελοι οὐρανόθεν, ἀοράτως κυκλοῦσι, Σταυρὸν τὸν ζωηφόρον ἐν φόβῳ (ἐκ γ´)· καὶ φωτοπάροχον χάριν λαμπρῶς παρεχόμενον, νῦν τοῖς πιστοῖς βλέποντες, ἐξίστανται, καὶ ἵστανται βοῶντες πρὸς αὐτὸν τοιαῦτα·
  Χαῖρε Σταυρέ, οἰκουμένης φύλαξ·
  χαῖρε, ἡ δόξα τῆς Ἐκκλησίας.
  Χαῖρε, ὁ πηγάζων ἀφθόνως ἰάματα·
  χαῖρε, ὁ φωτίζων τοῦ κόσμου τὰ πέρατα.
  Χαῖρε, ξύλον ζωομύριστον, καὶ θαυμάτων θησαυρέ·
  χαῖρε, συνθετοτρισόλβιε, καὶ χαρίτων παροχεῦ.
  Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις ὑποπόδιον θεῖον·
  χαῖρε, ὅτι ἐτέθης εἰς προσκύνησιν πάντων.
  Χαῖρε, κρατὴρ τοῦ νέκταρος ἔμπλεως·
  χαῖρε, λαμπτὴρ τῆς ἄνω λαμπρότητος.
  Χαῖρε, δι᾿ οὗ εὐλογεῖται ἡ κτίσις·
  χαῖρε, δι᾿ οὗ προσκυνεῖται ὁ Κτίστης.
  Χαῖρε, Ξύλον μακάριον.

  Μου αρέσει!

 2. ΚΕ ΒΑΡΔΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ).
  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. Η ΡΩΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ;
  ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.

  «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν.»

  «Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.»

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s