ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ (ΝΑΖΙ)…. Η Άρση των Κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα γίνει από την ΕΛΛΑΔΑ…

Το Αγροτοκτηνοτροφικό κόμμα καταγγέλλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Η άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας (και του επακόλουθου εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ε.Ε.) φαίνεται ότι θα γίνει από την Ελλάδα.

Η Καταγγελία-Αναφορά που υπέβαλλε το ΑγροτοΚτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία και το επακόλουθο εμπάργκο από αυτήν προς τα αγροτικά προϊόντα από την Ε.Ε., αποκαλύπτει έναν συνδυασμό στοιχείων σχετικά με την Ουκρανία και την ηγεσία της Ε.Ε., σε βαθμό που μπορεί να ξεκινήσει ανατροπή των κυρώσεων.

Θέτει το θέμα των κυρώσεων σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο συνδέοντάς το αφ’ ενός με την επιβίωση του Ναζισμού και τον έλεγχο που απέκτησε σε κυβερνήσεις της Ε.Ε., των ΗΠΑ και της Ουκρανίας (στην οποία εμπλέκεται και η Scientology) και αφ’ ετέρου περιγράφει ως σοβιετοειδή τη νοοτροπία που έχει η ηγεσία της Ε.Ε. στην διοίκηση της Ε.Ε. και στη διαδικασία «ολοκλήρωσης». Κάνει λόγο για «μεταμόσχευση οργάνων ισχύος» του Ναζισμού και του Σοβιετισμού στις κυβερνητικές δομές των ΗΠΑ και της Βόρειας-Δυτικής Ευρώπης. Ειδικότερα, αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό ότι η βάση στην οποία στηρίζονταν οι κυρώσεις που αποφάσισε το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να επιβάλει στη Ρωσία και στη συνέχεια να υποχρεώσει την ηγεσία της Ε.Ε. να επιβάλει και η ίδια κατά της Ρωσίας, δεν εξυπηρετούσε κανένα ηθικό, πολιτικό, οικονομικό, ανθρωπιστικό κ.λπ. συμφέρον και αξίες των λαών της Ευρώπης, κανένα από αυτά που υπερασπίστηκαν οι ελεύθεροι λαοί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον του Ναζισμού και του Άξονα του Σκότους στον οποίο ανήκε ο Ναζισμός και σήμερα επανεργοποιεί» … «Η πρόσφατη λεκτική «σύγκρουση» σχετικά με την εξίσωση του Ναζισμού με τον Κομμουνισμό εκτός του ότι προσπαθεί να προκαλέσει διάσπαση των πολιτών στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. για να μην πολεμούν ενωμένοι την καταστροφή που φέρνει η Παγκοσμιοποίηση και τα αντικοινωνικά συμφέροντα γύρω από αυτήν, αποκαλύπτει και την υποκρισία που επικρατεί στα ανώτερα επίπεδα ηγεσίας στην Ε.Ε. και η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Εξίσωση των δύο δεν μπορεί να γίνει και να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του Ναζισμού και των κρατών που ήταν μαζί του στον Άξονα».

Χαρακτηρίζει την Ουκρανία ως Κλεπταποδόχο Κράτος αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Ουκρανία είναι κυριολεκτικά ένα Κλεπταποδόχο Κράτος, το οποίο αποδέχτηκε ρωσικά εδάφη που έκλεψαν από τη Ρωσία οι Λένιν, Στάλιν και Χρουτσώφ. Και με κλεμμένα εδάφη επίσης από την Πολωνία σε συμφωνία του Στάλιν με τον Χίτλερ. Αυτοί οι τρεις υπερδιπλασίασαν το έδαφος της Ουκρανίας εις βάρος της Ρωσίας, έδωσαν στην Ουκρανία έξοδο στη θάλασσα και δημιούργησαν συνθήκες «διαίρει και βασίλευε» που διαιρούν μέχρι σήμερα για να βασιλεύει το σοβιετο-ναζιστικό βαθύ κράτος των ΗΠΑ και οι μηχανισμοί του στην Ε.Ε».

Καταλήγει ζητώντας τα ακόλουθα: « … βασικά ζητούμενα της παρούσας Αναφοράς που εξουδετερώνουν την πηγή του προβλήματος εντός του πεδίου καταστροφής, όπως έχει γίνει η «κοινή αγροτική πολιτική» στη συγκεκριμένη περίπτωση:

1. Άμεση αναστολή όλων των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, (ώστε και η ρωσική πλευρά να σταματήσει το εμπάργκο προϊόντων από την Ε.Ε. και να θεραπευθεί άμεσα το προαναφερθέν πρόβλημα του γεωργικού κόσμου και της πρωτογενούς παραγωγής) μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες και δημοσιευθεί το πόρισμα της Επιτροπής του σημείου 2.
2. Σχηματισμό Μικτής Επιτροπής (Ευρωβουλευτών-πολιτών) διερεύνησης της επιβίωσης και διείσδυσης ναζιστικού, σοβιετοειδούς και άλλων μορφών ολοκληρωτισμού στις δομές της Ε.Ε. και του επηρεασμού των ενεργειών και πολιτικής, στρατηγικής και κοινωνικής έκφρασης των διαχρονικών δομών ευρωπαϊκής συνεργασίας από τη δομή της ΕΟΚ μέχρι τη δομή της Ε.Ε.. Η σύνθεση της Επιτροπής (για την οποία μπορούμε να σάς δώσουμε αναλυτικότερη περιγραφή-πρόταση) μπορεί να γίνει:
– Με κλήρωση, με διαδικασία Άμεσης Δημοκρατίας, δύο Ευρωβουλευτών από κάθε Ομάδα και δύο ανεξαρτήτων (σύνολο 16).
– Με ορισμό εκπροσώπων μας όπως επίσης και από την πολιτική και κοινωνική Συμμαχία στην οποία συμμετέχουμε, δεδομένου ότι η Αναφορά μας θα είναι η γενεσιουργός αιτία της Επιτροπής και του έργου της.
– Με κλήρωση, με διαδικασία Άμεσης Δημοκρατίας, 56 πολιτών από τα 28 μέλη της Ε.Ε. από όσους ψήφισαν κατά τις τελευταίες Ευρωεκλογές.

3. Υποχρεωτική αξιοποίηση όλων των στοιχείων που θα αποκαλυφθούν από τις εργασίες της Επιτροπής, για τις διαπραγματεύσεις Brexit, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα της ναζιστικής-νεοσοβιετικής κατάληψης των ηγετικών δομών της Ε.Ε., προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του αισθήματος απόρριψης της Ε.Ε. από τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου που τον ώθησαν να κόψει τους δεσμούς του, έστω και αν δεν μπορούν να το εκφράσουν λεκτικά όπως κάνουμε εμείς σε αυτή την Αναφορά».

Η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είναι γνωστό πότε θα προσδιορίσει εξέταση των θεμάτων αλλά μπορεί να παραπέμψει την εξέταση σε άλλο όργανο ή και σε άλλες Επιτροπές ή και στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας είναι το ακόλουθο:

Καταγγελία στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά των κυρώσεων της Ε.Ε. εναντίον της Ρωσίας

Ευάγγελος Τσιομπανίδης,
Πρόεδρος του ΑγροτοΚτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ)

Αξιότιμη κα. Πρόεδρε,

Η αναφορά την οποία υποβάλλουμε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αφορά τις ζημιές που έχει υποστεί ο αγροτικός κόσμος από το εμπάργκο που έχει θέσει η Ρωσία στα αγροτικά και άλλα προϊόντα από την Ε.Ε.. Έχει όμως διαστάσεις πολύ πιο πέρα από τις ζημιές που έχουν υποστεί οι Έλληνες αγρότες και άλλοι επαγγελματίες (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ε.Ε.) από τις παράνομες και απαράδεκτες κυρώσεις τις οποίες υποχρέωσαν οι ΗΠΑ να ασκήσει η Ε.Ε. κατά της Ρωσίας. Αυτές οι κυρώσεις είχαν αποτέλεσμα, με την αρχή της αμοιβαιότητας στις διεθνείς σχέσεις, η Ρωσία με τη σειρά της να απαντήσει με εμπάργκο αγροτικών και άλλων προϊόντων κατά της Ε.Ε. και οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί μελιού κλπ που αποτελούν τη διατροφική ραχοκοκαλιά της χώρας μας (και εκπροσωπούμενοι πολίτες από το κόμμα μας) να είναι αυτοί τους οποίους έχει πλήξει η πολιτική της Ε.Ε. με τις κυρώσεις. Και μάλιστα αυτή η πολιτική εξυπηρετεί τα μη ευρωπαϊκά συμφέροντα πέρα του Ατλαντικού και πλήττει την ενιαία αγροτική πολιτική της Ε.Ε..

Α.
Οι ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες στην Ελλάδα είναι εξοντωτικές σε μερικές περιπτώσεις. Ακόμη και κατ’
ελάχιστο έχουν προκαλέσει σοβαρή απώλεια εισοδήματος σε όλους, σε μία περίοδο που η αποτυχημένη πολιτική των Μνημονίων έχει ήδη στοχοποιήσει τους αγρότες στην Ελλάδα με «ρατσιστικό» τρόπο.

Ενδεικτικά, τεράστιες απώλειες είχαν οι ακόλουθοι τομείς: πυρηνόκαρπα φρούτα (ροδάκινα, νεκταρίνια κλπ) 48.865.000 ευρώ, άλλα φρέσκα φρούτα 27.739.000 ευρώ, φράουλες 23.519 ευρώ, ψάρια 9.885.000 ευρώ, ελαιόλαδο 8.058.000 ευρώ, μαρμελάδες 11.501.000 ευρώ, γούνες-δερμάτινα 87.464.000 ευρώ. Η παραγωγή ροδάκινων στην Ελλάδα κατά 80% εξάγονταν στη Ρωσία ενώ το 40% περίπου των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία περιελάμβανε αυτά τα προϊόντα που έχουν πληγεί από το εμπάργκο. Το 2013 η Ρωσία ήταν ο 8ος εξαγωγικός προορισμός αγροτικών προϊόντων μας και το 2016 έπεσε στην 29η θέση (με περίπου 75% μείωση των εσόδων από Ρωσία) !!!

Εκτός από την σχεδόν ολοκληρωτική κατάρρευση των εξαγωγών προς τη Ρωσία, ομοίως οδηγήθηκαν σε κατάρρευση και οι τιμές των σχετικών προϊόντων στην ελληνική αγορά λόγω μεγαλύτερης προσφοράς που ευνοεί τους μεσάζοντες να δημιουργήσουν καρτέλ και να καταργήσουν τους νόμους ελεύθερης οικονομίας ακόμη και εντός της ελληνικής αγοράς.

Συνεπώς, η εξώθηση της Ε.Ε., από εξω-ευρωπαϊκά συμφέροντα τρίτων, να επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έχει μακροχρόνιες καταστροφικές επιπτώσεις στον τομέα που διέπεται από την κοινή αγροτική πολιτική, χωρίς όμως η Ε.Ε. να έχει κάνει δημοκρατικά την διαμόρφωση και εφαρμογή στοιχείων αγροτικής πολιτικής από τα κυρίαρχα κράτη της Ε.Ε. που θα επέφεραν έστω και αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Το πεδίο υλοποίησης των εν λόγω ζημιών είναι η κοινή αγροτική πολιτική χωρίς όμως την συγκατάθεση των λαών στα όρια της Ε.Ε. Φυσικά, η κοινή αγροτική πολιτική (όπως την γνωρίζουμε) δεν θα μπορούσε να στοχεύει να φέρει τέτοιες καταστροφές στον αγροτικό κόσμο και το καταστροφικό αποτέλεσμα είναι ένα ακόμη στοιχείο αποκάλυψης της ασυμβατότητας και αντι-συμβατότητας των κυρώσεων ακόμη και με την κοινή αγροτική πολιτική.

Για άλλη μια φορά, οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση. Αντιμετωπίζουν για 5η χρονιά τη συνέχιση του εμπάργκο της ΕΕ στη Ρωσία και τα ρωσικά αντίμετρα, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της αξίας των εξαγωγών, από 168 εκατομμύρια ευρώ το 2013 σε 38,2 εκατομμύρια ευρώ το 2016. Βρίσκονται εκτεθειμένοι στην ανεξέλεγκτη ληστεία από τους εμποροβιομήχανους, που αξιοποιούν και το εμπάργκο για να παίρνουν κοψοχρονιά τα προϊόντα.

Όλα αυτά καλούνται να τα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες. Οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων που καταστράφηκαν από τη μη διάθεση της σοδειάς τους στη ρωσική αγορά (φράουλες, ροδάκινα, νεκταρίνια), ο κλάδος του τουρισμού από τις ακυρώσεις χιλιάδων κρατήσεων, όπως και άλλοι κλάδοι, καθώς οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα .Ενώ οι Έλληνες παραγωγοί, περίμεναν «μάνα» εκ Βρυξελλών, μετά την ολική καταστροφή που έχουν υποστεί λόγω του ρωσικού εμπάργκο, έρχεται σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τις αποφάσεις της και «παγώνει» στην κυριολεξία τον αγροτικό κόσμο. Με μια απαράδεκτη απόφαση, που την ονόμασαν βοήθεια για την αναγκαία προσαρμογή της αγοράς! Με αποζημιώσεις -ψίχουλα, ο αγροτικός κόσμος της Ελλάδας οδηγείται σε αφανισμό.

Β.
Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό ότι η βάση στην οποία στηρίζονταν οι κυρώσεις που αποφάσισε το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να επιβάλει στη Ρωσία και στη συνέχεια να υποχρεώσει την ηγεσία της Ε.Ε. να επιβάλει και η ίδια κατά της Ρωσίας, δεν εξυπηρετούσε κανένα ηθικό, πολιτικό, οικονομικό, ανθρωπιστικό κ.λπ. συμφέρον και αξίες των λαών της Ευρώπης, κανένα από αυτά που υπερασπίστηκαν οι ελεύθεροι λαοί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον του Ναζισμού και του Άξονα του Σκότους στον οποίο ανήκε ο Ναζισμός και σήμερα επανεργοποιεί.
Η πρόσφατη λεκτική «σύγκρουση» σχετικά με την εξίσωση του Ναζισμού με τον Κομμουνισμό εκτός του ότι προσπαθεί να προκαλέσει διάσπαση των πολιτών στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. για να μην πολεμούν ενωμένοι την καταστροφή που φέρνει η Παγκοσμιοποίηση και τα αντικοινωνικά συμφέροντα γύρω από αυτήν, αποκαλύπτει και την υποκρισία που επικρατεί στα ανώτερα επίπεδα ηγεσίας στην Ε.Ε. και η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Εξίσωση των δύο δεν μπορεί να γίνει και να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του Ναζισμού και των κρατών που ήταν μαζί του στον Άξονα. Το πνεύμα παγκοσμιοποίησης, της βίαιης «ολοκλήρωσης», εξάλειψης της ελευθερίας στην οικονομία κλπ που λειτούργησε κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου στο Σιδηρούν Παραπέτασμα ήταν προάγγελος της Παγκοσμιοποίησης που σήμερα προωθούν τα δυτικά συμφέροντα που επέβαλαν και τις κυρώσεις, οι οποίες οδήγησαν μοιραία στο εμπάργκο των προϊόντων μας. Είναι επίσης ίδιο με το πνεύμα που κυριαρχεί στην ηγεσία της Ε.Ε. για «ολοκλήρωση» σε σημείο που πολλοί να μιλούν για νεοσοβιετισμό εντός της Ε.Ε.. Ενός νεοσοβιετισμού που χρησιμοποιεί τις μεθόδους που λεκτικά καταδικάζει και τις χρησιμοποιεί κατά των λαών της Ε.Ε. και της Δύσης ευρύτερα.

Η επιβολή των κυρώσεων εξυπηρέτησε αποκλειστικά και μόνο την επιβολή εξουσίας του βαθέως κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στους λαούς της Ευρώπης και τη χρησιμοποίησή τους ως εργαλείο κατά του λαού της Ρωσίας για να εξυπηρετηθούν Ναζιστικού και νεοσοβιετικού τύπου δράσεις και συμφέροντα, τα οποία εδώ και αρκετές δεκαετίες αποτελούν βασικό συστατικό της ηγεσίας του βαθέως κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής:

– Αυτού ακριβώς του βαθέως κράτους, την στάση του οποίου απέναντι στους πολίτες των κρατών μελών της Ε.Ε. εξέφρασε τον Φεβρουάριο 2014 η υφυπουργός Εξωτερικών, Victoria Nuland, όταν ανέφερε το πασίγνωστο πια «Fuck the EU» δηλαδή «Γάμησέ την τήν Ε.Ε.» όταν μιλούσε στον τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, Geoffrey Pyatt, σχετικά με τον αποκλεισμό των λαών των κρατών μελών της Ε.Ε. από την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία, την οποία δημιούργησαν οι ΗΠΑ. Αυτό το βαθύ κράτος, που τώρα εγκατέστησε τον Geoffrey Pyatt πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, αφού ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας και εγκατέστησε στην Ουκρανία μία κυβέρνηση των αμετανόητων Ναζιστών του Δεξιού Τομέα και του Πρωθυπουργού Yatsenyuk, στενά συνδεδεμένου με την ακραία εξτρεμιστική οργάνωση της Scientology, ενός ακόμη στρατηγικού βραχίονα του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και με αποδεδειγμένη προστασία που έλαβε στην Ελλάδα από την CIA σύμφωνα με κατασχεμένα έγγραφα από εισαγγελική έρευνα.

– Αυτού ακριβώς του αποκρουστικού βαθέως κράτους, το οποίο οι Αμερικανοί πολίτες καταψήφισαν στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, ζητώντας κάτι καινούργιο και καθαρό, που δεν θα εκθέτει τον κάθε Αμερικανό πολίτη στις δικαιολογημένες αντιδράσεις πολιτών από άλλα κράτη.

– Αυτού ακριβώς του βαθέως κράτους, που αγνοεί επιδεικτικά την ψήφο του αμερικανικού λαού και έχει καταφέρει σε σημαντικό βαθμό να παραβιάσει την λαϊκή ετυμηγορία και να τρέψει την σημερινή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε κατεύθυνση προδοσίας του αμερικανικού λαού, σε ακριβώς αντίθετες ενέργειες σε σχέση με αυτά που την ψήφισαν, ώστε να γίνει υπηρέτης του Ναζιστικού και νεοσοβιετικού καθεστώτος που ελέγχει τις ΗΠΑ για δεκαετίες.

Ακριβώς το ίδιο δηλαδή με την περίπτωση του ελληνικού δημοψηφίσματος, στο οποίο 62% του ελληνικού λαού ψήφισε κατά της ξένης κατοχής στην Ελλάδα μέσω των Μνημονίων της Τρόικας και η σημερινή κυβέρνηση που λειτουργεί στην Ελλάδα έκανε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Το ίδιο έχει γίνει και στα δημοψηφίσματα που έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιταλία, όπου ειδικότερα με το Brexit το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και τα γρανάζια του στην Ε.Ε. προσπαθούν με λύσσα να ακυρώσουν και να κρατήσουν το λαό του Ηνωμένου Βασιλείου αιχμάλωτο κάτω από την εξουσία αυτού του βαθέως κράτους που ελέγχει τις ΗΠΑ και την ηγεσία της Ε.Ε. (η οποία βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τους πολίτες των κρατών μελών), προσπαθώντας στην πράξη να ακυρώσουν την θέληση των πολιτών όπως εκφράστηκε στο δημοψήφισμα για το Brexit. Το περισσότερο αποκρουστικό σχετικό παράδειγμα Ναζιστικού ολοκληρωτισμού εκστομίστηκε από τον ίδιο τον Γερμανό Martin Schultz, πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το δημοψήφισμα του Brexit όταν δήλωσε «Οι Βρετανοί παραβίασαν τους κανόνες. Δεν είναι φιλοσοφία της Ε.Ε. ο όχλος να μπορεί να αποφασίζει για την μοίρα του» (“The British have violated the rules. It is not the EU philosophy that the crowd can decide its fate”). Σύμφωνα δηλαδή με τον τότε Πρόεδρο του ΕΚ εμείς οι Έλληνες, οι Βρετανοί και μετά οι Ιταλοί κλπ, είμαστε «όχλος» διότι δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς αυτών που θεωρούν τους εαυτούς τους ελίτ της Ε.Ε. και ψηφίζουμε αντίθετα.

Συνεπώς είναι περισσότερο από προφανές ότι το ολιγαρχικό καθεστώς εντός της Ε.Ε. που επέβαλε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συνειδητά εξάλειψε τη δημοκρατία εντός των δομών της Ε.Ε. και επέβαλε «εν μέρει συμμετοχική Ολιγαρχία» στη θέση της Δημοκρατίας, τόσο εντός της Ε.Ε. όσο και των κρατών μελών. Αυτό από μόνο του απο-νομιμοποιεί κάθε ενέργεια της ηγεσίας της Ε.Ε. και φυσικά τις ενέργειες των κυρώσεων, που ανάγκασαν τη Ρωσία να επιβάλλει εμπάργκο στα προϊόντα μας με βάση την αρχή της αμοιβαιότητας.

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δικαιολογήθηκαν ότι επιβάλλονται λόγω:

1. Αυτού που ονομάστηκε «παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας» και «αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας».
2. Αυτού που ονομάστηκε «παρέμβαση της Ρωσίας στη Συρία».
3. Αυτού που ονομάστηκε «παρέμβαση της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ».

Το δεύτερο και τρίτο που αφορούν τη Συρία και τις εκλογές στις ΗΠΑ αποτελούν μνημεία υποκρισίας διότι ήταν από την αρχή γνωστό και δημοσιοποιημένο ότι οι ΗΠΑ μαζί με τα καθεστώτα της Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ και Τουρκίας κατασκεύασαν το Ισλαμικό Κράτος οικονομικά, στρατιωτικά, επιχειρησιακά και επικοινωνιακά (και το στηρίζουν ακόμη και σήμερα) με βασικό στόχο να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας όπως έκαναν στην Ουκρανία. Η Ρωσία δέχτηκε το αίτημα της εκλεγμένης Συριακής κυβέρνησης να βοηθήσει κατά του Ισλαμικού Κράτους που αποτελείται από τους χειρότερα διεστραμμένους και ανισόρροπους φονιάδες που υπήρξαν ποτέ σε τέτοια έκταση, αριθμό, οργάνωση και εξωτερική υποστήριξη.

Το πρόσφατο παράδειγμα της δημοσιογράφου Dilyana Gaytandzhieva από την Βουλγαρία είναι η απόλυτη απόδειξη του εγκληματικού ρόλου που έπαιξαν κυρίως οι ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία στην δημιουργία και υποστήριξη των δολοφόνων του Ισλαμικού Κράτους και του πολέμου στη Συρία. Η δημοσιογράφος απολύθηκε από την εφημερίδα της μετά από τις εξαιρετικές αποκαλύψεις της για τον ρόλο των ΗΠΑ, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν κλπ στην προμήθεια όπλων προς τους τρομοκράτες που φαινομενικά ήταν αντικαθεστωτικοί κατά του Προέδρου Άσαντ, αλλά ουσιαστικά ήταν της al Qaeda και του ισλαμικού κράτους ISIS. Μετά από προφανείς πιέσεις των ΗΠΑ κλπ ανακρίθηκε από τη Βουλγαρική Υπηρεσία Ασφαλείας και απολύθηκε.

Αλλά η κατηγορία ότι η Ρωσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές ξεπερνάει κάθε όριο διότι οι παρεμβάσεις της Ουάσιγκτον κατά του ελληνικού λαού με εκβιασμούς, εξαγορές, εκφοβισμούς (και ό,τι άλλα χρησιμοποιούσαν οι συμμορίες του Σικάγο), γίνεται διαρκώς για πολλές δεκαετίες ώστε να ελέγχουν την εκάστοτε κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο. Στην Ελλάδα είναι πασίγνωστο ότι αν κάποιος πολιτικός θέλει να γίνει πρωθυπουργός «πρέπει να πάρει το χρίσμα από την Ουάσιγκτον». Είναι απαίτηση του βαθέως κράτους των ΗΠΑ να ορίζει το άτομο για πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Και ας μην ξεχνάμε επίσης το Σκάνδαλο Υποκλοπών Vodafone μόλις ανέλαβε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή και τα άλλα made in USA σκάνδαλα υποκλοπών ευρωπαϊκών επικοινωνιών και πολύ περισσότερο τα σχέδια των ΗΠΑ που αποκαλύφθηκαν κατά προσωπικά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και τα οποία έδειχναν ότι ακόμη και η δολοφονία του ήταν πιθανή επιλογή των ΗΠΑ για να σταματήσουν τη συνεργασία με τη Ρωσία στον ενεργειακό τομέα κλπ.

Εκτός του ότι όλοι επίσης γνωρίζουμε ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά που προπαγανδίζει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ για επηρεασμό των αμερικανικών εκλογών, ακόμη και αν είχε γίνει κάποια ρωσική παρέμβαση τότε όλη η Ευρώπη θα φώναζε «καλά να πάθουν» διότι οι ΗΠΑ θα είχαν πάθει έστω σε μικρό βαθμό αυτό που κάνουν σε όλο τον κόσμο. Και να μην ξεχνούμε ότι κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος στην Ουκρανία τόσο η Victoria Nuland του State Department όσο και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Geoffrey Pyatt, ανοιχτά συναντούσαν και υποστήριζαν τους πραξικοπηματίες του Ναζιστικού Δεξιού Τομέα και των ανθρώπων της Scientology. Αυτή ήταν η απολύτως προκλητικότερη παρέμβαση και αποσταθεροποίηση της χώρας.

Εκείνο όμως που πραγματικά ενόχλησε το βαθύ κράτος των ΗΠΑ στην Κριμαία και την Ουκρανία είναι ότι ο λαός της Κριμαίας πήρε την τύχη του στα χέρια του και αποφάσισε απελευθέρωση από αυτό στο οποίο τού επέβαλε η δικτατορία του Ουκρανού Νικίτα Χρουτσώφ. Ο Χρουτσώφ (ακριβώς όπως ο Λένιν και ο Στάλιν) συμπεριφέρθηκε σαν γαιοκτήμονας που έβλεπε τη Ρωσία ως τσιφλίκι του και καταχράστηκε την ισχύ που του έδινε η θέση του για να κλέψει την Κριμαία της Ρωσίας και να την δώσει στην Ουκρανία. Το ίδιο έκαναν ο Λένιν και ο Γεωργιανός Στάλιν κάποιες δεκαετίες πιο πριν, κλέβοντας εδάφη από τη Ρωσία και δίνοντάς τα στην Ουκρανία. Η Ουκρανία είναι κυριολεκτικά ένα Κλεπταποδόχο Κράτος, το οποίο αποδέχτηκε ρωσικά εδάφη που έκλεψαν από τη Ρωσία οι Λένιν, Στάλιν και Χρουτσώφ. Και με κλεμμένα εδάφη επίσης από την Πολωνία σε συμφωνία του Στάλιν με τον Χίτλερ. Αυτοί οι τρεις υπερδιπλασίασαν το έδαφος της Ουκρανίας εις βάρος της Ρωσίας, έδωσαν στην Ουκρανία έξοδο στη θάλασσα και δημιούργησαν συνθήκες «διαίρει και βασίλευε» που διαιρούν μέχρι σήμερα για να βασιλεύει το σοβιετο-ναζιστικό βαθύ κράτος των ΗΠΑ και οι μηχανισμοί του στην Ε.Ε.
Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας που επέβαλε αυτό το βαθύ κράτος, αποτελούν προσπάθεια επισφράγισης και αποδοχής από τους πολίτες των κρατών μελών της Ε.Ε., αυτών των προϊόντων ναζιστκής ισχύος πάνω στους λαούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Η ηγεσία της Ε.Ε. δηλαδή προσπαθεί να μας επιβάλει την αποδοχή της ισχύος του Λένιν, Στάλιν και Χρουτσώφ μέσω της αποδοχής των ενεργειών κατάχρησης σοβιετικής εξουσίας, που χάρισαν τα ρωσικά εδάφη (με πολλούς ελληνικής καταγωγής κατοίκους) στην Ουκρανία και να τιμωρήσουμε το λαό της Κριμαίας που απορρίπτει και αντιστέκεται σε αυτόν τον ολοκληρωτισμό. Και ακόμη χειρότερα προσπαθεί να μας επιβάλει την αναγνώριση του ναζιστικού πραξικοπήματος και αναγνώριση της ναζιστικής βάσης στο καθεστώς του Κιέβου. Και χρησιμοποιεί όλους εμάς για να ξεπλύνουμε την ολοκληρωτική εξουσία που δημιούργησε τη σημερινή κατάσταση.

Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει πλήρως αρνητική στάση σε φαινόμενα όπως της Ουκρανίας με κλοπή εδαφών από τη Ρωσία, διότι κατά τον Ψυχρό Πόλεμο αποκαλύφθηκαν τα σχέδια εναντίον της Ελλάδας που ήταν πανομοιότυπα με αυτά που έγιναν εναντίον της Ρωσίας με κλοπή εδαφών της. Αν η Ελλάδα μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε πέσει στο Σιδηρούν Παραπέτασμα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού, οι «ελίτ» που έκλεψαν τη γη της Ρωσίας και την χάρισαν στην Ουκρανία, σχεδίαζαν να κλέψουν ελληνικά εδάφη και να χαρίσουν την ελληνική Θράκη στον Τοντόρ Ζίβκωφ της Βουλγαρίας, την Μακεδονία να τη χαρίσουν στον δικτάτορα Τίτο της Γιουγκοσλαβίας ώστε οι Σκοπιανοί σύμμαχοι των Ναζί να κατασκευάσουν την Μεγάλη Μακεδονία που μέχρι σήμερα προπαγανδίζουν σε χάρτες, την Ήπειρο να τη δώσουν στον Αλβανό δικτάτορα Χότζα για να φτιάξει τη Μεγάλη Αλβανία και να πάρουν οι ίδιοι την Κρήτη (και τα νησιά) για να την χρησιμοποιήσουν ως «αβύθιστο αεροπλανοφόρο» όπως θεωρείται και η Κύπρος. Αυτά που γλυτώσαμε εμείς, τα έχουν υποστεί οι Ρώσοι και είναι αλητεία από την πλευρά των ΗΠΑ και της Ε.Ε. να ζητάτε από εμάς τους Έλληνες να τιμωρήσουμε τους Ρώσους διότι διεκδικούν αυτά που τους έκλεψαν. Αυτά που εμείς ευτυχώς δεν τα χάσαμε αλλά μας προόριζαν επίσης να χάσουμε.
Επιπλέον, για την Ιστορία πρέπει να καταγραφεί ότι οι Έλληνες από την Οδησσό μέχρι την Κριμαία και πέρα, ήταν τα πρώτα θύματα επιθέσεων κάθε μορφής από τους Ουκρανούς Ναζί μετά από την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, διότι οι Έλληνες είναι κατά πολύ αρχαιότεροι κάτοικοι της περιοχής από όλους τους άλλους και το ναζιστικό σχέδιο του σημερινού καθεστώτος, που ελέγχει το Κίεβο, ήταν ο εκτοπισμός του Ελληνισμού για να κυριαρχήσει η ναζιστική ισχύς. Οι Έλληνες είναι στόχος λόγω αρχαιότητας στην περιοχή και οι Ρώσοι λόγω μεγάλου πληθυσμού.

Γ.
Η ηγεσία της Ε.Ε. είναι αδύνατο να μην γνωρίζει όλα τα προαναφερθέντα και φαίνεται ότι συνειδητά οδηγεί τους λαούς των κρατών μελών της σε τέτοια μονοπάτια ολοκληρωτισμού. Η «μεταμόσχευση οργάνων ισχύος» του Ναζισμού και του Σοβιετισμού που έγινε στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε. κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και μετά, δημιούργησε το βαθύ κράτος και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Αυτή η «μεταμόσχευση οργάνων ισχύος» του Ναζισμού και του Σοβιετισμού στις κυβερνητικές δομές των ΗΠΑ και της Βόρειας-Δυτικής Ευρώπης, όχι μόνο δεν «καθάρισε» τα σοβιετοναζιστικά όργανα ισχύος, αλλά μετέδωσε το σοβιετοναζιστικό πνεύμα σε όλη τη Δύση ώστε τα γρανάζια του βαθέως κράτους να πετύχουν ολοκληρωτικό παγκόσμιο έλεγχο, αυτόν που δεν πέτυχε ο Ναζισμός και ο Σοβιετισμός. Η επιβολή κυρώσεων είναι μία έκφραση αυτού του ολοκληρωτισμού.

Όσο και αν δεν είναι εύκολο να το παραδεχθούμε, στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας οι ΗΠΑ και η ηγεσία της Ε.Ε. μας υποχρέωσαν να στηρίξουμε ένα ναζιστικό και νεοσοβιετικό προϊόν ισχύος. Και ακριβώς για αυτόν το λόγο οι κυρώσεις φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη θεραπείας της ηγεσίας της Ε.Ε., στοιχείο που μας φέρνει στα βασικά ζητούμενα της παρούσας Αναφοράς που εξουδετερώνουν την πηγή του προβλήματος εντός του πεδίου καταστροφής, όπως έχει γίνει η «κοινή αγροτική πολιτική» στη συγκεκριμένη περίπτωση:

4. Άμεση αναστολή όλων των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, (ώστε και η ρωσική πλευρά να σταματήσει το εμπάργκο προϊόντων από την Ε.Ε. και να θεραπευθεί άμεσα το προαναφερθέν πρόβλημα του γεωργικού κόσμου και της πρωτογενούς παραγωγής) μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες και δημοσιευθεί το πόρισμα της Επιτροπής του σημείου 2.
5. Σχηματισμό Μικτής Επιτροπής (Ευρωβουλευτών-πολιτών) διερεύνησης της επιβίωσης και διείσδυσης ναζιστικού, σοβιετοειδούς και άλλων μορφών ολοκληρωτισμού στις δομές της Ε.Ε. και του επηρεασμού των ενεργειών και πολιτικής, στρατηγικής και κοινωνικής έκφρασης των διαχρονικών δομών ευρωπαϊκής συνεργασίας από τη δομή της ΕΟΚ μέχρι τη δομή της Ε.Ε.. Η σύνθεση της Επιτροπής (για την οποία μπορούμε να σάς δώσουμε αναλυτικότερη περιγραφή-πρόταση) μπορεί να γίνει:
– Με κλήρωση, με διαδικασία Άμεσης Δημοκρατίας, δύο Ευρωβουλευτών από κάθε Ομάδα και δύο ανεξαρτήτων (σύνολο 16).
– Με ορισμό εκπροσώπων μας όπως επίσης και από την πολιτική και κοινωνική Συμμαχία στην οποία συμμετέχουμε, δεδομένου ότι η Αναφορά μας θα είναι η γενεσιουργός αιτία της Επιτροπής και του έργου της.
– Με κλήρωση, με διαδικασία Άμεσης Δημοκρατίας, 56 πολιτών από τα 28 μέλη της Ε.Ε. από όσους ψήφισαν κατά τις τελευταίες Ευρωεκλογές.

6. Υποχρεωτική αξιοποίηση όλων των στοιχείων που θα αποκαλυφθούν από τις εργασίες της Επιτροπής, για τις διαπραγματεύσεις Brexit, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα της ναζιστικής-νεοσοβιετικής κατάληψης των ηγετικών δομών της Ε.Ε., προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του αισθήματος απόρριψης της Ε.Ε. από τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου που τον ώθησαν να κόψει τους δεσμούς του, έστω και αν δεν μπορούν να το εκφράσουν λεκτικά όπως κάνουμε εμείς σε αυτή την Αναφορά.

Το καταστροφικό αποτέλεσμα στο πεδίο εργασίας μας, τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, αναδεικνύει διαστάσεις της πηγής του προβλήματος που ξεπερνούν κάθε επαγγελματικό τομέα και αφορούν πια την ίδια την υπόσταση και δημοκρατική βάση της Ε.Ε.. Συνεπώς, τα προαναφερθέντα ζητούμενα αφ’ ενός μεν λύνουν το πρόβλημα στον δικό μας εργασιακό τομέα (και στην κοινή αγροτική πολιτική) αλλά εξουδετερώνουν και την πηγή δημιουργίας του. Δηλώνουμε επίσης ότι θα επαναπροωθήσουμε για υποβολή ένα πρόγραμμα που είχε υποβληθεί για χρηματοδότηση από ελληνικούς και κυπριακούς φορείς, όπως αναλύεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 σχετικά με την αναβίωση του Ναζισμού και με εστίαση στην Ουκρανία, το οποίο όμως απορρίφθηκε από την Ε.Ε. χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς διαφάνεια στη διαδικασία.

2 replies »

  1. Συγχαρητήρια στον Ελληνα Ευάγγελο Τσιομπανίδη,
    Πρόεδρο του ΑγροτοΚτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) !
    Ξεσκεπάζει το βρωμερό ναζιστικό προσωπείο της ΕΕ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s