ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»!!! Το σχέδιο που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρουμε ως τώρα!!!

Η ΝΤΠ εν δράσει προσπαθεί να ολοκληρώσει την παγκοσμιοποίηση!

Ο Josh Sigurdson μιλάει με τον συντάκτη και τον οικονομικό αναλυτή John Sneisen σχετικά με την πρόσφατη αλλά προβλέψιμη έκκληση της Mukhisa Kituyi, επικεφαλής του UNCTAD (Οργανισμός Εμπορίου και Ανάπτυξης του ΟΗΕ), να εφαρμόσει μια παγκόσμια «νέα διαπραγμάτευση» όπως αυτή του αμερικανού Προέδρου Ρούσβελτ, μια «αλλαγή για τον 21ο αιώνα». Φυσικά, κάτω από το «New Deal», ο χρυσός κατασχέθηκε για να δημιουργήσει το ESF καθώς και αργότερα το ΔΝΤ και τυπώθηκαν τεράστια ποσά νομισμάτων. Το ΔΝΤ προσπαθεί απεγνωσμένα να εφαρμόσει το παγκόσμιο κεντρικά σχεδιασμένο νόμισμα χωρίς μετρητά, μετατοπίζοντας έτσι τις εξουσίες σε μία κλίμακα που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν.

Καθώς η Κίνα, η Ινδία, η Αυστραλία και η Σουηδία, μεταξύ των αμέτρητων άλλων χωρών, προωθούν ένα σύστημα χωρίς μετρητά, αργά αλλά σίγουρα (εκτός από την Κίνα και την Ινδία), το ΔΝΤ εξετάζει τη μετεγκατάσταση στο Πεκίνο της Κίνας και οι κεντρικοί σχεδιαστές προσπαθούν να επιβάλουν αυτή την ημερήσια διάταξη για τους λαούς παγκοσμίως όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τα επιτόκια θα πρέπει να είναι αρνητικά και ο μόνος τρόπος για να είναι ωφέλιμο μακροπρόθεσμα, ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι το νόμισμα να αποτελείται από αντίστοιχα τοπικά νομίσματα κάτω από ένα ψηφιακό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανησυχητική ώθηση προς αυτό το σύστημα είναι τόσο σημαντική σήμερα. Η παγκόσμια τάξη είναι εδώ και κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για να παγιώσει την κυριαρχία της. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αποκεντρωθεί και να ασφαλιστεί ο πλούτος τους.

3 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s