ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ!!!

Το σοκαριστικό σχέδιο του Σόρος και το τρίπτυχο στόχων που έχει θέσει για το μεταναστευτικό.

Η ουγγρική κυβέρνηση αποκαλύπτει και αντιδράει στο σχέδιο Σόρος! Το σχέδιο Σόρος έφερε νέα εθνική διαβούλευση στη χώρα η οποία ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hirado.hu αυτοί είναι οι βασικότεροι πυλώνες του σχεδίου, χρησιμοποιώντας πάντα τα λόγια, και τις δηλώσεις του Σόρος και των συνεργατών του.

Η συνεδρίαση της κυβερνητικής ομάδας κατά την Πέμπτη διαπίστωσε ότι προτεραιότητα αποτελεί η «καταπολέμηση της μετανάστευσης και της υποχρεωτικής εισαγωγής» και η εθνική διαβούλευση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για αυτό. Συνεπώς, οι συμμετέχοντες ζήτησαν από την κυβέρνηση να διεξαγάγει νέα εθνική διαβούλευση, αυτή τη φορά για το «σχέδιο Σόρος». Η πρόσφατη απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου σχετικά με τις ποσοστώσεις «άνοιξε την πόρτα πριν από την εφαρμογή του σχεδίου Σόρος», τόνισε ο János Halász, εκπρόσωπος των κυβερνητικών κύκλων.

Ο Halász, γνωστοποίησε ή για να ακριβολογούμε υπενθύμισε, το τρίπτυχο αποτελεί μέρος του σχεδίου που περιγράφεται από τον Σόρος και σταδιακά επιβάλλεται από την ΕΕ:
– εισαγωγή ενός εκατομμυρίου μεταναστών ετησίως στην Ευρώπη,
– κατεδάφιση περιφράξεων,
– υποχρεωτική διανομή μεταναστών μεταξύ κρατών μελών, και οικονομική ενίσχυση των μεταναστών για ποσό 9 εκατομμυρίων.

Το σχέδιο Σόρος – το οποίο, σύμφωνα με την (φιλελέ) αντιπολίτευση στην Ουγγαρία, δεν υπάρχει – έχει σχεδιαστεί πριν από μερικά χρόνια από τον Τζορτζ Σόρος και έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα στον παγκόσμιο τύπο, με την ονομασία πακέτο Σόρος

Ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως, 15.000 ευρώ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Στο πλαίσιο του Project Syndicate του Σόρος έχει ήδη περιγραφεί από το 2015 ότι τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως πρέπει να μεταβαίνουν κάθε χρόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αντίστοιχα το μπλοκ πρέπει να τους κατανείμει δίκαια.

Σύμφωνα με την πρόταση του επιχειρηματία, οι αιτούντες άσυλο θα πρέπει να υποστηριχθούν από 15.000 ευρώ κατά τα πρώτα δύο χρόνια και θα μπορούν να εκδώσουν μακροπρόθεσμα ομόλογα (;) για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του σχεδίου είναι ότι, προκειμένου να επανεγκατασταθούν οι μετανάστες, η Ένωση πρέπει να κινητοποιήσει ΜΚΟ μαζί με εκκλησίες και επιχειρήσεις.

Ο δισεκατομμυριούχος που θα ρίξει το φράχτη

Ο Σόρος θέλει να ανοίξει σύνορα σε μετανάστες, σύμφωνα με το Bloomberg Business, δηλώνοντας τον Οκτώβριο του 2015 ότι «στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τους πρόσφυγες».

Τον Νοέμβριο του 2015, η Wall Street Journal (WSJ) αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη που πραγματοποίησε ο Σόρος. Η WSJ χαρακτήρισε Σόρος ως «ισχυρό υποστηρικτή» για την Ευρώπη, ο οποίος θα ανοίξει τις πόρτες του στους μετανάστες. Στη συνέχεια ο Σόρος πρότεινε ότι οι μετανάστες στην Τουρκία θα πρέπει να υποστηρίζονται ανά άτομο ανά έτος με 5.000 δολάρια ετησίως. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων δεν έχουν συμβιβαστεί με την τιμή των προσφύγων.

Ένα χρόνο αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε στην Die Welt προσπαθεί να υποστηρίξει ότι τα χρήματα που επενδύονται σε μετανάστες θα ανακτηθούν και ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας) αυξάνουν την αντίσταση δυσκολεύοντας το έργο της μετανάστευσης για τους γείτονές τους.

Έγραψε: «Ακόμη και αν οι λαϊκιστές το βλέπουν διαφορετικά: δεδομένης της γήρανσης του πληθυσμού στην Ευρώπη, υπάρχουν πολλά οφέλη της μετανάστευσης εάν πραγματοποιηθεί η ένταξη τους (…) Η ΕΕ πρέπει να πάρει μεγάλο αριθμό προσφύγων, με ασφαλή και τακτικό τρόπο (…), η ΕΕ πρέπει να παρέχει επαρκείς οικονομικούς πόρους για μια ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική.

Ο Σόρος πρότεινε στις Βρυξέλλες στις 30 Ιουνίου του 2016 ότι η ΕΕ θα πρέπει να μειώσει τις δαπάνες της ΕΕ για τη γεωργία και άλλες δραστηριότητές της προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μεταναστευτική κρίση.

Οδηγός μετανάστευσης επτά σημείων

Τον Ιούλιο του 2016, στην διαδικτυακή πύλη Foreignpolicy.com, ο Σόρος έδωσε ένα σχέδιο 7 σημείων σχετικά τη μετανάστευση. Το σημείο 1 του σχεδίου δράσης ήταν επίσης να φιλοξενηθεί μεγάλος αριθμός προσφύγων από την ΕΕ και τον υπόλοιπο κόσμο. Επισημαίνεται δε η δημιουργία κοινών ευρωπαϊκών στρατοπέδων προσφύγων και η ανάγκη αύξησης των προϋπολογισμών για τη μετανάστευση ενώ, μίλησε επίσης για την εισαγωγή ευρωπαϊκών φόρων.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Σόρος, στη Die Welt, εμφανίστηκε (ξανά) πεπεισμένος ότι η ΕΕ θα πρέπει να έχει μεγάλο αριθμό προσφύγων από τα μέτωπα «με ασφαλή και τακτικό τρόπο … Η ΕΕ πρέπει να παρέχει επαρκείς οικονομικούς πόρους για μια ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική». Κάτι που κοστολογείται σε 30 δισ. ευρώ ετησίως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s