ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ…..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ…

Επιστολή υπερπολύτεκνου πατέρα προς τον υπουργό Παιδείας

ΕΣΚΑΣΕ Β Ο Μ Β Α !!! ΙΕΡΕΑΣ ζητά να ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ το παιδί του από τα Θρησκευτικά…. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Με την χάρη του Θεού, είμαι πολύτεκνος πατέρας 10 παιδιών, εκ των οποίων τα 7 είναι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου και, ως εκ τούτου, έχουν πάρει τα νέα βιβλία Θρησκευτικών.

Ο νόμος για απαλλαγή από το μάθημα ίσως να μην ισχύει για τους ορθοδόξους, αλλά, επειδή γνωρίζουμε ότι ζούμε σε ένα κράτος που σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου (όπως το ίδιο συμβαίνει και με εσάς, ως υπουργό Παιδείας), θέλουμε τα Θρησκευτικά να είναι μάθημα κατήχησης στην ορθόδοξο πίστη, όπως ήταν μέχρι τώρα, και όχι μάθημα γνώσης των διάφορων θρησκειών, δηλαδή Θρησκειολογία, και παρακάλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας.

Εάν όμως συμβαίνει το αντίθετο ως προς την ελευθερία και τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου, όπως συμβαίνει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τότε ευχόμαστε να μας απαλλάξει ο Χριστός από ανθρώπους ανίκανους και επικίνδυνους για την Πατρίδα μας.

Κύριε Υπουργέ, ταπεινά πιστεύουμε, για την πρόοδο των παιδιών μας και για τη σωτηρία του έθνους μας, χρειαζόμαστε όλοι μετάνοια και ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησιαστική κατήχηση και ζωή.

Νομίζουμε ότι πρέπει να προστατεύσετε το ορθόδοξο δόγμα από την σύγχρονη παν-αίρεση του οικουμενισμού, συνεργαζόμενος με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος. Έτσι θα εκπληρώσετε το καθήκον σας ως υπουργός του Ορθόδοξου Ελληνικού κράτους.

Προσευχόμαστε για εσάς και, προς ένδειξη διαμαρτυρίας, επιστρέφουμε τα βιβλία των θρησκευτικών, που τα θεωρούμε απαράδεκτα, και ζητούμε την επαναφορά του ορθόδοξου βιβλίου.

Καλή Μετάνοια σε όλους μας.

Με τιμή,
Τσακιρίδης Μιχαήλ

2 replies »

  1. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ .
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ !!!!!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΥ. !!!!!!!! ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ . ΕΧΕΤΕ ΩΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.-

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s